Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6024531 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

başkan stadda şu an 600 kişi çalışıyor dedi. 600 kişinin 500 ü şu an halat makarası başında

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı ErsinA.

Günaydın, hayırlı ramazanlar ahali.

ikinci parti halatlar da gelmiş.

Çevrimdışı serti67

yanlız catı halatları bıle serıldı bızım catının anımasyonu cıkmadı herseyımız sırr:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın paletli 2. halatı kaldırdı serim başlıyor
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı serti67

aha salacak kobrayı yıne uzay mekıgı hey masallah
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı happy_

Bugün halat kaldırma işine erken başladılar, eski açık numaralı birleşiminde de kiriş hazırlıkları var.

Çevrimdışı yldrmaydn

bugün erken başlıyorlar. öğleden sonra 2.parçayı da sererler belki..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı denilanz

Evet, halka kaldırıldı ve serim başlamak üzere. Öğleden önce yapmamışlardı hiç. Sanırım bugün 2 halkayı sererler. Her gün 2 tane olursa 3 güne biter orta halka serimi.

Çevrimdışı kaanzor

bugün serme işine erken başladılar :halay:

Aynen bence bu 2 günü acemiliği atmakta kullandılar bugünden itibaren günde 2 parça halat serecekler sabah ve öğlen
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ErsinA.

Paletli reis hattrick e gidiyor.   3.halat makarası serilmeye başlandı.

Çevrimdışı serti67

ılk ıkıden daha hızlı hareket edıyolar pratıgı aldılar ısın her nekadare tecrubelı olsalarda bu ıste her yenı ıste yaptıkca hızlanırlar
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın BeşiktaşArena :)
Cumleten hayırlı ramazanlar...
Bugün erken başladılar Halat serimine , Bide Kiriş gelirse tadından yenmez :halay: :halay: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ensdndr

Bence pazartesi gününe kadar bütün kiriş işleri bitmiş olacak ve sadece halat serim işleminin bitmesini bekleyeceğiz. Bu yaz çatı ile uğraşırız. Yaz sonundan itibaren zemin koltuklar ve detay işçilik vs. Ekim başı inşallah gireriz şu stadyuma
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı serti67

bahısler acılsın kac halat serılır bugun
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı pascal_21

Daha önce de sordum ama cevap gelmedi.. KAPALI ve ESKİ AÇIKTA ofis olarak kullanıldığı söylenen localar ne zaman yıkılıp normal halini alacak  :alala:

Çevrimdışı İbrahim

Daha önce de sordum ama cevap gelmedi.. KAPALI ve ESKİ AÇIKTA ofis olarak kullanıldığı söylenen localar ne zaman yıkılıp normal halini alacak  :alala:
Bu sorunun cevabını sadece @bjk_mabet verebilir heralde :ok:

Çevrimdışı yldrmaydn

bu işlem çok zahmetli bir iş değil. tesisatları zaten yapılmıştır. birkaç panel kalkacak birkaç panel gelecek. boya badana mobilya bitti gitti.
Seninle Başladı Hayat..

bahısler acılsın kac halat serılır bugun
1 Halat makarası Yarım tur yapıyor , Bugün 2 Halat makarası yani Tam tur yapılırsa Harika olur :ishock: :ishock:

Çevrimdışı pascal_21

Bu sorunun cevabını sadece @bjk_mabet verebilir heralde :ok:

Ben halatlara başlamadan orası çözülür diye düşünüyordum..nasıl bir iş sırası var çözemedim

Çevrimdışı kaanzor

1 Halat makarası Yarım tur yapıyor , Bugün 2 Halat makarası yani Tam tur yapılırsa Harika olur :ishock: :ishock:

Bugün çok hızlılar 3 diyorum varmı arttıran ??  :evillol:

Ben halatlara başlamadan orası çözülür diye düşünüyordum..nasıl bir iş sırası var çözemedim
@bjk_mabet abi bu aralar çok yoğun , Mabet Forumda aktif olduğu an sorarız ne zaman başlanacağını , ama zaten yapılır onlar önümüzde bayağı süre var onlar için....