Ben açıkcası mühür olayının baya eskiye dayandığını düşünüyorum. Neden?
1 ayı geçik süredir eski açığa kolonlar takılmıyordu sebep olarakta orada üretilen güvenlik ağları gösteriliyordu. ne alakası var güvenlik ağıyla kolonların. 1 saatlik iş 5 kolonu takmak,sanki sen orda seri imalat yapıyorsun. 1 saat beklesin fileler ne olucak yani.
haziran sonunda çatıyı kaldırırız diye plan yapıyorduk,bırak çatı kaldırmayı 5 kolonu bile dikemiyeceğimizi düşünüyorum. ne yazıkki umudum kalmadı artık. ben stat başladığından beri takip ediyorum,çektiğimiz zorlukların bir kısmını biliyorum,mabet abimle tanışma fırsatımda oldu statı gezme fırsatımda oldu. hep umutluydum,geçen yılki ağustos ayı hedefinde bile hedefim vardı,çevremdeki bjklilere umut pompalıyordum. ağustos olmadı normal karşıladım çünkü stadı görmüştüm zorlukları biliyordum.1 sezon daha bekleyebilirim bu normal bir süre dedim. ama şuan sonuca bakıyorum bu sezonda yetişmez diyorum. hep iyimser olduk, minumum süreler verdik, şu şukadar zaman zamanda biter dedik ama dediğimiz her şey ne yazikki 2 katı sürede bitti. şimdi yine öyle yapıyoruz istenilirse hızlanılır şu kadar günde biter. ne yazıkki yine olmuycak. hala ekim ayında açarız deniliyor. ben ekim ayına kadar çime başlanılacağını bile düşünmüyorum :(
çok karamsarsın demeyin lütfen umut etmekten artık iflas etti bünyem,arkadaşlarım dalga geçiyor ki çok haklılar ,sürekli birileri 1 ay sonra açıyoruz 2 ay sonra maçımızı yapıyoruz vs vs sözleriyle herkese dalga geçme hakkını veriyorlar.
çokmu zordu gerçek süre vermek,çokmu zor ekim ayında açılmıycak demek,bırak ona göre hazırlayalım kendimizi resmen dalga geçiyorsunuz bu cefakar taraftarla. neymiş kombine satmakmış loca satmakmış. loca alan adam salakmı 2 sezondur açılmadı nerde benim locam demiycekmi?
neyse abiler çok uzun zamandan beri doluydum bu konuda yazasım geldi

yanlış bir söz varsa af edin. seviyorum sizleri,bu forum olmasa ne yapardık acaba

))))))