Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033666 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ömer

Başkan ısrarla 20 eylül diyor .bunun oluru bence çimin, hibrit serme çim olması başka turlü imkânı yok!

Çevrimdışı sozkul

Her şeyin ilacı zaman biraz sabırlı davranmak gerekiyor böyle durumlarda yangına benzinle gitmeye gerek yok. Başkanın açıklaması ve sonrası sürecin devam ettiğini fakat olumlu sonuca ulaşacağını gösteriyor bence. Öfkelenmeden başkanı dinleyelim serinkanlı olalım.

Herşeyin ilacı zamanda nekadar zaman hocam? Batacağız biz bu yıl stadı açamazsak..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan ısrarla 20 eylül diyor .bunun oluru bence çimin, hibrit serme çim olması başka turlü imkânı yok!
Abi serme çim olsa çatı bittiği an stat bitti maça hazır diyebiliriz :tabe:

Ama işte çim için müddet verildiğine göre ekilecek :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aa.aslan

Evet stadımız çok şey katacak bize, bu aşamaya gelmiş ne zorluklara , engellere rağmen. Fikret Ormanı stadı yerine bu finansal durumdayken bu görüntüye getirdiği için çok başarılı buluyorum. Haliyle bu görüntü , bu yer rakiplerimizi ve rant bekleyenleri harekete geçiriyor. Ama iş işten geçti. Başkan bir şekilde çatı işinide çözer. Bu stad bizim önümüzdeki 50 yıl ve daha fazlasında Beşiktaş'ımızın ne durumda olacağının resmidir. resim bazılarını mutsuz ediyor. Renkliler Beşiktaş'ın bu tür yatırımlarından rahatsız . Dahada rahatsız olacaklarını düşünüyorum. Bu yatırımlar ve taraftarımızın desteği iyi kadrolarla beraber Beşiktaş'ımızı özlediğimiz başarılı futbola ard arda şampiyonluklara ulaştıracaktır. Bunun herkes farkında BJK iyi yolda.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

şu anda susmak konuşmaktan iyidir emin ol
  @heartbroker

farkındayım sende arada kalıyorsun bizde sıkıştırıyoruz genelde zor günler.. anlaşılan stat bitince baya bi konuşmaya devam edeceğiz.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

bir fotoda sanki numaralıda yedek kulübelerinin orda vinç parçası yerde duruyordu acaba yeni paletliler mi geliyor  :alala:

Çevrimdışı Fatih

Kolon dikimine esk açıktan başlamak lazımmış aslında..
Belki o zaman da yasak vardi da biz bilmiyoruz...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

şu an kolonlara izin çıksa benim düşünceme göre

1.Kolonlar ,ahşap yataklar,iskeleler en az 10 gün
2.Halatların serilmesi ,bağlanması ,big liftin hazırlanması en az 60 gün
3.Çatının havaya kaldırılması en az 10 gün
4.Semerlerin takılması ,kedi yolları ,skorbord ,ışıklandırma ,şeffaf halka en az 30 gün
5.Drenaj ve çim ekimi en az 15 gün
6.Çimin hazır hale gelmesi en az 75 gün

yani işler yolunda gitse 210 gün ,7 ay sonra hazır olur stadyum .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

4.Semerlerin takılması ,kedi yolları ,skorbord ,ışıklandırma ,şeffaf halka en az 30 gün

Bu dediklerinin icinde ayni zaman da yapilacak isler yok degil mi abi?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

Bu dediklerinin icinde ayni zaman da yapilacak isler yok degil mi abi?
sadece 4. maddedekiler drenaj yapılırken yapılabilir mi bir yolu var mı bilmiyorum diğer stadyumlarda bu işler drenajdan önce yapıldı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şu tahta yatakları neredeyse göz açıp kapayana kadar yaptılar. Demek ki istedikleri zaman hızlanabiliyorlar ki bunu çok yaşadık. Bu dediklerin o kadar sürmez . Tabii bana göre . Ayrıca Başkan yeteri kadar beyazlattı ortalığı . 20 Eylül olmadı 29 ekim ideal bir tarih
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı idil

niye takılmıyor kolonlar hala hani sorun yoktu yeter ulannnn  :s20: :s20:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Aram

siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Mehmet92

Belki o zaman da yasak vardi da biz bilmiyoruz...

yahu @Fatih abi basına çıkan şekli bu olayın,beyefendi dolmabahçeden geçerken buranın üstü açık olmayacak mıydı diye soruyor yanındakilere,sonrasında da talimat veriyor olmaz bu şekilde durdurun bunu diye.Biraz şanssızlık gibi dikmiş olsaydık belki elimiz daha güçlü olurdu

Çevrimdışı Furkan Sarper

Ben açıkcası mühür olayının baya eskiye dayandığını düşünüyorum. Neden?

1 ayı geçik süredir eski açığa kolonlar takılmıyordu sebep olarakta orada üretilen güvenlik ağları gösteriliyordu. ne alakası var güvenlik ağıyla kolonların. 1 saatlik iş 5 kolonu takmak,sanki sen orda seri imalat yapıyorsun. 1 saat beklesin fileler ne olucak yani.

haziran sonunda çatıyı kaldırırız diye plan yapıyorduk,bırak çatı kaldırmayı 5 kolonu bile dikemiyeceğimizi düşünüyorum. ne yazıkki umudum kalmadı artık. ben stat başladığından beri takip ediyorum,çektiğimiz zorlukların bir kısmını biliyorum,mabet abimle tanışma fırsatımda oldu statı gezme fırsatımda oldu. hep umutluydum,geçen yılki ağustos ayı hedefinde bile hedefim vardı,çevremdeki bjklilere umut pompalıyordum. ağustos olmadı normal karşıladım çünkü stadı görmüştüm zorlukları biliyordum.1 sezon daha bekleyebilirim bu normal bir süre dedim. ama şuan sonuca bakıyorum bu sezonda yetişmez diyorum. hep iyimser olduk, minumum süreler verdik, şu şukadar zaman zamanda biter dedik ama dediğimiz her şey ne yazikki 2 katı sürede bitti. şimdi yine öyle yapıyoruz istenilirse hızlanılır şu kadar günde biter. ne yazıkki yine olmuycak. hala ekim ayında açarız deniliyor. ben ekim ayına kadar çime başlanılacağını bile düşünmüyorum :(

çok karamsarsın demeyin lütfen umut etmekten artık iflas etti bünyem,arkadaşlarım dalga geçiyor ki çok haklılar ,sürekli birileri 1 ay sonra açıyoruz 2 ay sonra maçımızı yapıyoruz vs vs sözleriyle herkese dalga geçme hakkını veriyorlar.

çokmu zordu gerçek süre vermek,çokmu zor ekim ayında açılmıycak demek,bırak ona göre hazırlayalım kendimizi resmen dalga geçiyorsunuz bu cefakar taraftarla. neymiş kombine satmakmış loca satmakmış. loca alan adam salakmı 2 sezondur açılmadı nerde benim locam demiycekmi?

neyse abiler çok uzun zamandan beri doluydum bu konuda yazasım geldi :) yanlış bir söz varsa af edin. seviyorum sizleri,bu forum olmasa ne yapardık acaba :)))))))

Çevrimdışı Berk

yeni açıkta bir şeyler yapıyorlar ama çözemedim

Çevrimdışı ALDENYX

Hala ısrarla eylül diyor.

Sonra biz yavaş deyince, neye göre kime göre diyenler çıkıyor.  :steamed: :steamed: :boxin: :boxin:

taraftara beyaz yalanlar.. imza törenindeki eylül ayıda yani hocamıza "beyazdı" .. yoksa imzalamazdı falan..eylül eylüldür....
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu böyle beklemekle olmayacak
Hepinizi sosyal medyadan konuyla ilgili kamuoyu yaratmaya davet ediyorum
Sakin bir üslupla,kimseye hakaret etmeden konunun "40 cm meselesi" olmadığına dikkat çekelim
Konuyu özellikle basın aracılığıyla gündemde tutmak yararımıza olur yoksa kimsenin dönüp bakacağı yok

Çevrimdışı Anıl

Bu böyle beklemekle olmayacak
Hepinizi sosyal medyadan konuyla ilgili kamuoyu yaratmaya davet ediyorum
Sakin bir üslupla,kimseye hakaret etmeden konunun "40 cm meselesi" olmadığına dikkat çekelim
Konuyu özellikle basın aracılığıyla gündemde tutmak yararımıza olur yoksa kimsenin dönüp bakacağı yok
Kesinlikle, Pazartesi kolonları takmalıydık. Hatta acilen takmalıyız...

Çevrimdışı Burak Akay

Merak ettiğim bir konu var.Biz tüm tribünlerin üzerinin kapalı olması için gerekli izinleri aldık.Bu izinlerin iptal edilme durumu var mı?
Hocam izinleri aldık evet ama bir projeye bağlı olarak bu izinler verildi ve o projenin dışına çıkarsak bunun illaki bir yaptırımı olur
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yigitcan1903

Sosyal med‪yada nacizane bir şeyler paylaştım
Gündem yaratmamız elzemdir

#‎ŞerefBeyStadımızİçinÖlürüz‬
Hocaydı,transferdi,seçimdi,hükümetti derken derin uykulara daldık Büyük Beşiktaş Taraftarı
Statla ilgili uzunca zamandır süregelen çatı sıkıntısı malum ,bir türlü takılamayan "5 kolon"
Basında konu çatı yüksekliği ile ilgili olarak lanse edilse de mesele "40 cm meselesi" değil.
İnşaata başladığımızdan beri karşılaştığımız türlü engellemelerin bir yenisiyle,belki de en sıkıntılısıyla mücadele halindeyiz.
Malum cenahta adeta bir saplantıya dönüşen Beşiktaş düşmanlığı bir kere daha kendini stadyumla beraber gösterdi.
Bununla beraber mevcut durumda konu hemen hemen hiç gündeme gelmiyor,resmen uyutuluyoruz.
Sizden ricam bu engellemeleri sosyal medyada köşe bucak her Beşiktaşlıya ulaştırmanız.
Stadımızın "DURDURULDUĞUNU" ve ses çıkarılmazsa uzun süreler durumun devam edebileceğini bilmeliyiz.
Kamuoyu oluşturmamız,sessiz kalmamamız gerek
Bir senenin daha orada burada olimpiyatta oynanarak geçirilmesi camianın tüm unsurlarına ağır darbe vuracak ve ekonomik yönden parlak günler geçirmeyen Beşiktaşımız iyiden iyiye krize sürüklenecektir.
İlerleyen süreçte gerekli kamuoyu oluştuğunda stadımızın olduğu yerde toplanıp protesto gerçekleştirebiliriz.
Stadımıza kavuşmak için hiçbir fedakarlıktan kaçmayacağınıza olan inancımla,sizlerle omuz omuza her ne pahasına olursa olsun bu yola çıkmaya hazırım.

Çevrimdışı Burak Akay

Zaten belli sorun o sadece 5 kolon değil toptan eski açık problemli yoksa hali hazırda takılı kolonlara kirişler takılırdı bırakın kirişi destek iskeleleri bile yerleştirilmiyor buda aklıma ister istemez eski açıkda bir değişiklik yapılırmı sorusunu getiriyor her geçen gün aleyhimize işliyor artık bi çözüme kavuşmalı acilen
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yigitcan1903

Zaten belli sorun o sadece 5 kolon değil toptan eski açık problemli yoksa hali hazırda takılı kolonlara kirişler takılırdı bırakın kirişi destek iskeleleri bile yerleştirilmiyor buda aklıma ister istemez eski açıkda bir değişiklik yapılırmı sorusunu getiriyor her geçen gün aleyhimize işliyor artık bi çözüme kavuşmalı acilen
Çözüm yok
Böyle beklersek de olmayacak
Çözüm olmaması için uğraşılıyor
Zaman kaybettirmek için uğraşılıyor
İşin kuralını yerine getirmeye çalışan bir kurumla değil
İntikam almaya,darbe vurmaya çalışan kişi/kişilerle karşı karşıyayız
Amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek

Çevrimdışı Factatum

Eski'den İBB'de şimdi özelleştirilen bir belediye iştirakında çalışan bir komşum, meselenin 40cm olmadığından çok emin konuşuyor. Tabi proje veya stadın durumu hakkında malumatı yok. Ancak değil 40cm değil 4mt aşan bir sürü yapı olduğunu, 40cm yüzünden inşaatın durduğunu hiç görmediğini ekliyor.

Bilemedim valla. Off the record burada paylaşayım dedim.  :akuma: