Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033426 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ErsinA.

Başkan 20 Eylül de neyi açıyor arkadaşlar.  :evillol: Bilgisi olan varsa söylesin lütfen.

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Başkan 20 Eylül de neyi açıyor arkadaşlar.  :evillol: Bilgisi olan varsa söylesin lütfen.
Catiyi havaya kaldirmanim setefine bir acilis yapar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

yok tamamen karanlığa gömülmedim arada bir bakıp fırça atıyorum :D
burası resmi site olmadığı için verilen hiç bir bilgide resmi değildir. Yanlış anlaşılma olmasın.
burda toplanan her bilgi bir çok arkadaşımızın emeğiyle sağlanıyor.  Hiç bir zaman
doğruluğunu garanti edemeyiz birde burası taraftar forumu goy goy dediğiniz Beşiktaşımız
hakkında sohbetler taraftarların kendi aralarında şakalaşmasıdır. Yani bir forumda olması gereken şeylerde
bunlardır.
Aksi durumda bu kadar emek harcamaz Sosyal medya hesabı açar ordan bilgi verirdik.
unutulmaması gerekende herkesin bilgi verme resim çekme işini gönüllü yaptığı ve kimseyide bu konuda zorlama hakkımız olmadığı
ancak işlerinden arta kalan zamanda fırsat bulduklarında ve kendilerine ayırmaları gereken zamandan feragat ederek
burda bilgi veriyor bir çok arkadaş.
üslubunuz hiç şık olmadı. @heartbroker
arkadaşların verdiği bilgilere ve emeklerine saygılıyım tabi ki de ama seninle mabet'in bilgilerini daha çok görmek istediğimden beyaz laflar söyledim herhalde daha çok sizi konuşturmak için. neyse takipteyim.
iyi günler.

Çevrimdışı Efe

Suan kalas calismallari yeni acikta suruyor numarali ve yeni acik bitmek uzere kalas calismalari kapalidan devam edecek eski aciga dogru
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

acilis 29 ekimden once olmaz stadta yapilacak is 3 ayda bitmez sadece cim basli basina bi dert catiyi gectim ekim sonu yada sonrasi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

arkadaşların verdiği bilgilere ve emeklerine saygılıyım tabi ki de ama seninle mabet'in bilgilerini daha çok görmek istediğimden beyaz laflar söyledim herhalde daha çok sizi konuşturmak için. neyse takipteyim.
iyi günler.
şu anda susmak konuşmaktan iyidir emin ol
  @heartbroker

Çevrimdışı Efe

Paletli biseyler yapiyor eski acik arkadindan seyrediyorum bi hareketleniyor kolon takacak diyorum sonra tekrar baska yere donuyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Paletli biseyler yapiyor eski acik arkadindan seyrediyorum bi hareketleniyor kolon takacak diyorum sonra tekrar baska yere donuyor :bandit:

yakın değil eski açığa
sahanın tam ortasında birşeyler kaldırıyor :)

Çevrimdışı Deniz

Dal içeri hallet şu meseleyi  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 11 Haziran 2015 (14:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @Efe   'ye teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hala ısrarla eylül diyor.

Sonra biz yavaş deyince, neye göre kime göre diyenler çıkıyor.  :steamed: :steamed: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

1903.üye değişmiş
Aradan kimin kellesi vuruldu  :evillol:

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı SDemirsoy

Benim tek haz etmediğim nokta Beşiktaş'ın içinde birileri var ki stadın bitmesini gerçekten istemiyor burası için söylemiyorum inanın var bu stat bitmesin Fikret Orman dibe vursun vallahi yazık günahtır

Çevrimdışı Eyüp Emir

Benim tek haz etmediğim nokta Beşiktaş'ın içinde birileri var ki stadın bitmesini gerçekten istemiyor burası için söylemiyorum inanın var bu stat bitmesin Fikret Orman dibe vursun vallahi yazık günahtır
haklısın samet ama o birileri stad bitince fare gibi kaçacak delik arayacaklar geliyoruz hemide güneşi arkamıza alarak geliyoruz ( Bu arada Gökhan'ın sırtından inmem mükellem olmuş bak şimdi gör nasıl oynayacak )

Çevrimdışı SDemirsoy

haklısın samet ama o birileri stad bitince fare gibi kaçacak delik arayacaklar geliyoruz hemide güneşi arkamıza alarak geliyoruz ( Bu arada Gökhan'ın sırtından inmem mükellem olmuş bak şimdi gör nasıl oynayacak )
indik sırtından artık abi :D

Çevrimdışı ahmett.67

Stat inşaat süreci eski açık son 5 kolon dikme seviyesinde ciddi olarak baltalanmıştır. Öyle bir psikoloji oluştu ki ; 5 kolonun dikildiğini görelim de varsın açılış istediği kadar ileriye sarksın... Çünkü o zaman şimdiki gibi belirsizlik de ortadan kalkmış olacak.

Çevrimdışı sozkul

Stat inşaat süreci eski açık son 5 kolon dikme seviyesinde ciddi olarak baltalanmıştır. Öyle bir psikoloji oluştu ki ; 5 kolonun dikildiğini görelim de varsın açılış istediği kadar ileriye sarksın... Çünkü o zaman şimdiki gibi belirsizlik de ortadan kalkmış olacak.

Kolon dikimine esk açıktan başlamak lazımmış aslında..

Çevrimdışı aa.aslan

Her şeyin ilacı zaman biraz sabırlı davranmak gerekiyor böyle durumlarda yangına körükle gitmeye gerek yok. Başkanın açıklaması ve sonrası sürecin devam ettiğini fakat olumlu sonuca ulaşacağını gösteriyor bence. Öfkelenmeden başkanı dinleyelim serinkanlı olalım.
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2015, 16:49:40 aa.aslan ]
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Her şeyin ilacı zaman biraz sabırlı davranmak gerekiyor böyle durumlarda yangına benzinle gitmeye gerek yok. Başkanın açıklaması ve sonrası sürecin devam ettiğini fakat olumlu sonuca ulaşacağını gösteriyor bence. Öfkelenmeden başkanı dinleyelim serinkanlı olalım.

abi paramız yok ne benzini yangına gideceksek körük kullanalım lütfen  :icool:

Çevrimdışı ahmett.67

Her şeyin ilacı zaman biraz sabırlı davranmak gerekiyor böyle durumlarda yangına benzinle gitmeye gerek yok. Başkanın açıklaması ve sonrası sürecin devam ettiğini fakat olumlu sonuca ulaşacağını gösteriyor bence. Öfkelenmeden başkanı dinleyelim serinkanlı olalım.
Elbette sabırlı olunmalı. Vodafone arena şu anki hastalığımızın ilacı ve acilen almamız gerekiyor. Ancak bu ilacı almamıza izin vermiyorlar bir türlü. :akuma: