Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6036810 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

şu bey kısmını bir kenara bırakalım biz burda hepimiz abi kardeşiz
Şenol Güneş konusunda yerden göğe haklısın futbol bölümünde yazılarımı takip ettiysen bende bu konuda doluyum ciddide eleştiriyorum.
Taraftarımız Şenol Güneşe razı olur duruma geldiki bu hiçde iyi bir şey değil ön yargılı değilim iyi yönetir kötü yönetir bilemem bekleyip
göreceğiz ben senin ne demek istediğini biliyorum büyük takım taraftar profili kayboluyor diyorsun ama kardeşim merak etme kaybolmaz
biz neleri gördük zaten hiç bir zaman marka transferimiz olmadı. Bizim büyüklüğümüz yapılan transferden gelmiyor şampiyonluk sayılarıylada gelmiyor.
bizim büyüklüğümüz hayata ve futbola bakış açımızdan geliyor. Zaten başımıza ne geliyorsa bu hayata bakış açımızdan gelmiyormu. Biz
Renkliler gibi olamayız emin ol her sene şampiyon olsakta biz kendimize kederleneceğimiz başka şeyler buluruz.  :D 
umarım beni anlamışsındır sıkıntım eleştiride değil üslupta unutma burda en az senin kadar Beşiktaşı seven insanlar var.
eleştirdiğin yönetimde en az senin kadar Beşiktaşı seviyor görmedinmi Liverpool maçında Başkan koltuk değiştirerek totem yapıyordu :D
onlar bizlerden farklı değil bizimde hatalarımız oluyor onlarında olacak bu hoşgörüyü göstermek gerekiyor. işte o zaman eleştirdiğimizde
doğru bir şekilde eleştiririz. mesela hilkat garibesi dediğin stadı burda insanlar sevgiyle büyümesini takip ediyor. Bunu bir renkli söylese
bir şey olmaz ama bir Beşiktaşlı söylediğinde içleri yanar. kimine göre mükemmeldir kimine göre eksikleri vardır kimine görede çirkindir.
her görüşe saygı duymak gerekir zevkler farklıdır. Ama lütfen beğenmeyende beğenene saygı duymalı burda belli güzellikler oluşmaya başladıysa insanlar birbirini dinlemeye başladığı için oluşuyor bunu bozmamak gerekir eleştirilerde tepkilerde saygı çerçevesinde yapılmalı işte ne zaman bu saygı kurulur
o zaman burda her konu rahatlıkla konuşulur tartışılır. Yoksa merak etme kimsenin özgürlüklerini kısıtlama gibi bir düşüncemiz olamaz
öyle bir haddi kendimizde göremeyiz. Heleki Beşiktaş taraftarı demek özgür ruhlu insanlar topluluğu demek özgürlüklerini almaya kalktığın anda
burda kimseyi tutamazsın. zaten öyle bir durum oluşursa durmasınlarda  @halvetifarazi

@Necmi abi yok mu mabet'ten olumlu/olumsuz herhangi bi haber çatıyla alakalı ya?

Çevrimiçi Necmi

Abi San Mames Bu San Mames :bandit:
San Mamesi beğenmiyorum dersen Bırak hışmı , Odunla kovalarlar adamı :tabe: :tabe:
san mamesi beğenmiyorum :o_o:
ama braga nın stadını beğeniyorum o stadda bir ruh var
sizleri anlamıyorum yeni olan her şey güzel görünür zaten güzel görünsün diye yaparlar
zenitin stadına bakıyorum evet büyük paralarla çok güzel olacağı kesin bir stad yapıyorlar
ama ben ruhsuz buluyorum bizim stadımızın belkide bize ait olduğu içindir ama daha inşaat halindeyken bir ruhu var
baktığında betona bakmıyorsun şu anda bile inşaat halindeyken zarif duruyor. commerzbank arenayıda beğeniyorum
Brezilya Ulusal Stadyumu da favorilerim arasında

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

şu bey kısmını bir kenara bırakalım biz burda hepimiz abi kardeşiz
Şenol Güneş konusunda yerden göğe haklısın futbol bölümünde yazılarımı takip ettiysen bende bu konuda doluyum ciddide eleştiriyorum.
Taraftarımız Şenol Güneşe razı olur duruma geldiki bu hiçde iyi bir şey değil ön yargılı değilim iyi yönetir kötü yönetir bilemem bekleyip
göreceğiz ben senin ne demek istediğini biliyorum büyük takım taraftar profili kayboluyor diyorsun ama kardeşim merak etme kaybolmaz
biz neleri gördük zaten hiç bir zaman marka transferimiz olmadı. Bizim büyüklüğümüz yapılan transferden gelmiyor şampiyonluk sayılarıylada gelmiyor.
bizim büyüklüğümüz hayata ve futbola bakış açımızdan geliyor. Zaten başımıza ne geliyorsa bu hayata bakış açımızdan gelmiyormu. Biz
Renkliler gibi olamayız emin ol her sene şampiyon olsakta biz kendimize kederleneceğimiz başka şeyler buluruz.  :D 
umarım beni anlamışsındır sıkıntım eleştiride değil üslupta unutma burda en az senin kadar Beşiktaşı seven insanlar var.
eleştirdiğin yönetimde en az senin kadar Beşiktaşı seviyor görmedinmi Liverpool maçında Başkan koltuk değiştirerek totem yapıyordu :D
onlar bizlerden farklı değil bizimde hatalarımız oluyor onlarında olacak bu hoşgörüyü göstermek gerekiyor. işte o zaman eleştirdiğimizde
doğru bir şekilde eleştiririz. mesela hilkat garibesi dediğin stadı burda insanlar sevgiyle büyümesini takip ediyor. Bunu bir renkli söylese
bir şey olmaz ama bir Beşiktaşlı söylediğinde içleri yanar. kimine göre mükemmeldir kimine göre eksikleri vardır kimine görede çirkindir.
her görüşe saygı duymak gerekir zevkler farklıdır. Ama lütfen beğenmeyende beğenene saygı duymalı burda belli güzellikler oluşmaya başladıysa insanlar birbirini dinlemeye başladığı için oluşuyor bunu bozmamak gerekir eleştirilerde tepkilerde saygı çerçevesinde yapılmalı işte ne zaman bu saygı kurulur
o zaman burda her konu rahatlıkla konuşulur tartışılır. Yoksa merak etme kimsenin özgürlüklerini kısıtlama gibi bir düşüncemiz olamaz
öyle bir haddi kendimizde göremeyiz. Heleki Beşiktaş taraftarı demek özgür ruhlu insanlar topluluğu demek özgürlüklerini almaya kalktığın anda
burda kimseyi tutamazsın. zaten öyle bir durum oluşursa durmasınlarda  @halvetifarazi
@Necmi abi iyi misin bu kadar noktalama işaretini 11505 mesajında kullanmadın sen  :kop: :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi teşekkür ederim konuya açıklık getirdiğin için.Yaş konusunda benim demek istediğim farklıydı. Beşiktaş'ı bizden daha iyi bilirsiniz muhakkak ama benim kızdığım nokta teknik direktör konusunda fikrimi belirttim ve siz ne bilirsiniz Mustafa Denizli aslında şöyle,böyledir gibi yazanlar oldu onun için yazma gereği duydum.Lütfen yanlış anlaşılmasın yaş konusunda neden sıkıntım olsun benden büyük,bilgili herkesin düşüncelerini dikkate alırım ama yukarıda belirttiğim gibi bir olay olunca yazmak istedim sadece.
Yapan olduysa yanlış yapmış kardeşim farketseydik uyarırdık
bilgi yaşta olmuyor bunu bilecek kadar hayat tecrübem oldu.
futbol bölümünü okuyorum çoğunluğu 17 - 25 arası genç arkadaşlar ama futbol bilgileri benden fazla
hiç sesimi çıkartmadan ayak uçlarıma basarak girip sessizce okuyup çıkıyorum :D
ama insanların kendilerini kabul ettirmesi lazım bu yaşla ilgili bir şey değil toplum içine her girdiğin anda olan bir şeydir
topluma kabul edilmenin bir süreci oluyor bu dışardada böyle değilmi okuldada aynı şeyi yaşarsın iş yerindede
işte burda olgun olmak gerekiyor. @Metin kaldıki burda giren insanda hiç yabancılık çekmez

Çevrimdışı sozkul

........Beşiktaş taraftarının beklentisini ve umudunu o kadar aşağıya çekti ki, daha gelmemiş, gelirse de takımı ne seviyeye getireceği bile belli olmayan X teknik adamı için nöbet tutar hale geldik. .................

Nasıl bir teknik direktör transferi, takımı getireceği seviyeyi sana önceden belli ediyor @halvetifarazi?
Bu dediğin olabilse parayı teknik direktöre basıp şampiyonluğunu ilan ederdi herkes.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Necmi.  Şenol Güneş konusunda seninle aynı fikirde değilim.Bence oldukça  yararlı olacaktır bize.Oynatacağı futbol zaten tribünlerin özlediği cinsten.Sadece  3*4 takviye  yeter.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi.  Şenol Güneş konusunda seninle aynı fikirde değilim.Bence oldukça  yararlı olacaktır bize.Oynatacağı futbol zaten tribünlerin özlediği cinsten.Sadece  3*4 takviye  yeter.
Bilemem içim rahat değil Beş atarak maç kazanırız ama diğer taraftan beşde yeriz
ben daha hocalık başarısı görmedim dünya kupasında son maça kadar tamamen bitik topa vurmaya gücü olmayan bir hakan şükürü sahada tutup
ilhan mansızı kulübeye atan adamdan bahsediyoruz. en parlak döneminde Nihatı kulübeden çıkartmadı Arif bile forma bulurken
nedense Beşiktaşlı oyuncular kulübeden çıkamadı ben dünya kupasında nefret ettim ondan ilhan ona rağmen takımın en iyi oyuncusu oldu
yararlı olurmu bilemem şampiyon yapsın seneye UEFA yıda alsın sevinirim ama içimde hep o soğukluk kalacak ama Beşiktaşa imza attığı günden itibarende ne laf söylerim nede söyletirim o ayrı bari şimdi içimi dökeyim  @Coşkun Mevsim
Ali Rıza yada çağrının gazabına uğramıyalım bu konuyu burda konuşupta :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bilemem içim rahat değil Beş atarak maç kazanırız ama diğer taraftan beşde yeriz
ben daha hocalık başarısı görmedim dünya kupasında son maça kadar tamamen bitik topa vurmaya gücü olmayan bir hakan şükürü sahada tutup
ilhan mansızı kulübeye atan adamdan bahsediyoruz. en parlak döneminde Nihatı kulübeden çıkartmadı Arif bile forma bulurken
nedense Beşiktaşlı oyuncular kulübeden çıkamadı ben dünya kupasında nefret ettim ondan ilhan ona rağmen takımın en iyi oyuncusu oldu
yararlı olurmu bilemem şampiyon yapsın seneye UEFA yıda alsın sevinirim ama içimde hep o soğukluk kalacak ama Beşiktaşa imza attığı günden itibarende ne laf söylerim nede söyletirim o ayrı bari şimdi içimi dökeyim  @Coşkun Mevsim

Senden  ötürü  senden  ötürü   :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sistem yöneticisi işte böyle konuşur..... ama ben değilim. Futboldan anlamayan eşim bile sormuştu " neden ilhan mansızı oyuna almıyor " diye. Hele o şotalı abdullahlı ogünlü ünallı tolunaylı hamili vs vs vs li kadroyu şampiyon yapamayan adama TD denir mi bilmem. Sen en yakın rakibin fb ile oynuyorsun ve beraberlik sana yetiyor ve ilk yarıyı bir sıfır önde kapatmışsın ( Rakamla 1 - 0 ) . Hala hücum oynuyorsun ve sonuçta şok bir yenilgi ve şampiyonluk gidiyor. Bursa bu sene 6. oluyor ve Bursa başkanı bile " bu adam ne yaptı ki  " diyor. E biz de eleştirelim ama Necmi'nin dediği gibi ( mealen ) başkan anlaştıysa eğer; En Büyük TD Şenol Güneş  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

san mamesi beğenmiyorum :o_o:
ama braga nın stadını beğeniyorum o stadda bir ruh var
sizleri anlamıyorum yeni olan her şey güzel görünür zaten güzel görünsün diye yaparlar
zenitin stadına bakıyorum evet büyük paralarla çok güzel olacağı kesin bir stad yapıyorlar
ama ben ruhsuz buluyorum bizim stadımızın belkide bize ait olduğu içindir ama daha inşaat halindeyken bir ruhu var
baktığında betona bakmıyorsun şu anda bile inşaat halindeyken zarif duruyor. commerzbank arenayıda beğeniyorum
Brezilya Ulusal Stadyumu da favorilerim arasında
Bu açıdan bakarsak Anfield Road , İnönü ve La bambonera nın üzerine tanımam abi
Yeni nesil dersende Vodafone , San Mames , Alianz derim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Sistem yöneticisi işte böyle konuşur..... ama ben değilim. Futboldan anlamayan eşim bile sormuştu " neden ilhan mansızı oyuna almıyor " diye. Hele o şotalı abdullahlı ogünlü ünallı tolunaylı hamili vs vs vs li kadroyu şampiyon yapamayan adama TD denir mi bilmem. Sen en yakın rakibin fb ile oynuyorsun ve beraberlik sana yetiyor ve ilk yarıyı bir sıfır önde kapatmışsın ( Rakamla 1 - 0 ) . Hala hücum oynuyorsun ve sonuçta şok bir yenilgi ve şampiyonluk gidiyor. Bursa bu sene 6. oluyor ve Bursa başkanı bile " bu adam ne yaptı ki  " diyor. E biz de eleştirelim ama Necmi'nin dediği gibi ( mealen ) başkan anlaştıysa eğer; En Büyük TD Şenol Güneş  :icool:
Abisi  iyide 2003  be  arkadaş,insaf.  12 yıl  öncesindeki  bir manevrayı  yargılıyorsunuz.Siz hayatınızda  hep  aynı kararları  verip  aynı  şekilde mi  davrandınız.

Çevrimiçi Necmi

Abisi  iyide 2003  be  arkadaş,insaf.  12 yıl  öncesindeki  bir manevrayı  yargılıyorsunuz.Siz hayatınızda  hep  aynı kararları  verip  aynı  şekilde mi  davrandınız.
hocalık gereği yedek bırakır saygı duyarım ama ortada art niyet vardı çok iyi hatırlıyorum
70 M dan küfür yedi hep ilhanı kulübede oturtup bitik hakanla başladığı için yanınada arifi katarak.
Arifi bile ilhana tercih eden bir hocadan bahsediyoruz. Nihatı oynatmamasını hiç anlayamadım
bunların tek bir sebebi olur oda bu oyuncuların sırtında Beşiktaş forması olması. 12 yıl değil
22 yıl geçse unutmam kesinlikle

Çevrimdışı Deniz

biraz daha burda futbol konuşacak mısınız yoksa  :steamed: :steamed: :steamed:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Futbol başlığının yeri değişmiş bakıyorum da :bandit: :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

@Deniz ve @Tolga_  bence siz biraz daha ustelerseniz @Necmi abi Apoletlerinizi Söküp Yetkilerinizi elinizden alacak :evillol: :evillol: :evillol:
Komserler , Emniyet Müdüründen hesap soruyor :D
[ Son Düzenleme: 10 Haziran 2015, 01:55:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Vodafone Arena diye gelmiştim ama yanlış mı oldu acaba  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Tolga

@Deniz ve @Tolga_  bence siz biraz daha ustelerseniz @Necmi abi Apoletlerinizi Söküp Yetkilerinizi elinizden alacak :evillol: :evillol: :evillol:
Komserler , Emniyet Müdüründen hesap soruyor :D
:steamed: :steamed:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yakup

sabah sabah ne zaman bu başlığa girsem güne soğuk başlıyorum. bizler hiç mi olumlu bir şeyler düşünemeyiz ya. stadyum bitene kadar ve başlık adı değişene kadar bu başlığa yazmamak en hayırlısı.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

ysariusta

• Ziyaretçi

sabah sabah ne zaman bu başlığa girsem güne soğuk başlıyorum. bizler hiç mi olumlu bir şeyler düşünemeyiz ya. stadyum bitene kadar ve başlık adı değişene kadar bu başlığa yazmamak en hayırlısı.
sen yakınlarındasın @Yakup bir tanıdık bi şey bulsanda çözsek şu kolon kiriş işini inan can sıkıntın geçer.
Günaydın

Çevrimdışı yavvuzz

Herkeslere Günaydın ,

Stadımız bitene kadar bize huzur yok , o nedenle biraz daha sabır .

Çevrimdışı Yakup

sen yakınlarındasın @Yakup bir tanıdık bi şey bulsanda çözsek şu kolon kiriş işini inan can sıkıntın geçer.
Günaydın

Günaydın @Yunus abi. benim boyum yetmez abi o kadar büyük işe  :boxin: :boxin:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı mert_