Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6037787 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tolga

Çimin ne kadar süre aldığını antrenman sahasıyla görecez  :ok:
Evet ben de onu merak ediyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğukan E.

Antrenman sahasınin dört bir yani açık küçükde olsa arenayla bi fark olmazmi sizce?

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

stadtan sonra antreman sahasıda aramayalım da  :bandit: :bandit:; ama yinede iyi haber en azından tecrübe etmiş olucaz sahanın nasıl ve ne kadar sürede tamamlanacağını.
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı Deniz

Antrenman sahasınin dört bir yani açık küçükde olsa arenayla bi fark olmazmi sizce?
Bence olmaz hocam olsa olsa da maksimum 1 haftalık bir fark olur düşüncesindeyim.zaten çimler yeşillensin diye ışık hücreleri kullanılacak aynı hesaba gelir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Deniz Rubi Tobin'e  rica  etsek bi seyyar  kamera  çaktırmadan  koysa ya Nevzat Demir'e??? :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Deniz Rubi Tobin'e  rica  etsek bi seyyar  kamera  çaktırmadan  koysa ya Nevzat Demir'e??? :icool:
Harbiden ha kamera yok bişey yok tecrübe edicez de nasıl? :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

hatta koridorlara falan koysun BBG evine çevirsin tesisleri futbolcuların ne yaptıklarını görürüz abi  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı iyimserure

desso'nun sitesinde projeler haritasında hala Vodafone arena yok  :bawling: :bawling:

Çevrimiçi Necmi

Buraya yazıyorum. eski açık öyle üstü açık kalır. sonra burda "aslında güzel görünüyor, stada karakter katıyor" falan diye beğenenler çıkar. Çatıdan önce tirbünlere bakın hilkat garibası gibi bir tribün var orda! Nerde görülmüş yeni yapılan stadın bir tarafanın stadın tümünden alakasız ve alçak olduğu? Çatından önce oraya bakın!

Hep aynı şey oluyor. Fikret Orman beceremiyor sonra bizim taraftar seviniyor. Nasıl bu hala geldik vallahi şaşıyorum. Futol forumunda Şenol Güneşi bekleyen insanlar var. İşte beşiktaş taraftarının 3 yılda geldiği son nokta. Şenol Güneş kimdir? Gelirse gelir,gelmezse gelmez ondan mı medem umacağız. Şenol Güneş'e Mourinho mualemesi yapılıyor. Yazık vallahi!
iyide fikret ormanla ne ilgisi var on yıldır yapılan bütün projelerde eski açık alçaktır.
orda anıtların bir kuralı var ve aşamıyorsun nerde görünmüş deme yeni yapılan bir çok stadda var kale arkalarının alçak olması veya tek taraflı alçak olması
o yüzden bilgisizce sıkmayın ve sırf Başkana sallamak için cahilce konuşmayın şurda 40 cm için stadın bir aydır durduğunu görmüyormusunuz
buna ramen burda hala başkana sıkmak korkunç derece art niyettir. 40 santime bunu yapan sana eski açık yüksek stad yaptıracakmıydı
devletin kararından başkana çamur atmak için sebep yaratan sırf buralarda bu amaçla dolaşan görevleri bu olan insandır. Tetikçidir.
elbette eski açığın açık kalması kabul edilecek bir durum değil etme ne yapacaksın diren yapacağım diye bir yıl beş yıl onyıl ne olacak
on yıl sonra yap derlerse kazanmışmı olacaksın  sanane beğenen çıkarsada çıkar bak biz nasıl buralarda sırf yönetime sallamak için dolanmana tahammül ediyorsak
sende tepki vermeden onlara tahammül edeceksin sen  beğenmeme hakkına sahipsen başkalarıda beğenme hakkına sahip
ben eski açığı gayette beğeniyorum senin beğenmediğin eski açık eski yeni açıktan büyük biliyormusun  o tribünün yüsekliği sekiz katlı bina yüksekliğinde
stadın tümünden farklı diyerek algı oynaması yapıyorsun ve yalan söylüyerek insanları kandırmaya çalışıyorsun orda farklı olan tribün yeni açıktır.
diğer 3 tribün projesi aynıyken yeni açık tamamen farklıdır.madem farklı olması kötü o zaman orda kötü olan yeni açıktır eski açık farklı değil sadece diğerlerinden
6 metre alçaktır yeni açık altta giriş yok loca yok üstte balkon taşması var alttada üsttede diğer tribünlerden farklı sıraya sahip 8 sıra az olunca diğer tribünlerden farklı olurken
6-7 sıra fazla olunca aynımı oluyor resmen yeni açık başka bir stada ait gibi duruyor ama bu güne kadar hiç tepki gelmedi
derdiniz estetik değilki bilmediğiniz halde sanıyorsunuzki kapasite artacak yok yüksekte yapılsa artmaz defalarca söyledik bunu
birde kale arkaları bu şekilde değilde maraton gibi yapılsaydı yani yeni açıkta localı tarzda olsaydı eski açıkta diğerleriyle aynı yüksekte olsa bile stad kapasitesi düşerdi
mimar projede akıllılık etmiş eski açıktaki kaybı fazlasıyla yeni açıktan çıkartmış
Becerilen şeyin farkında bile değilsiniz yada farketmek istemiyorsunuz yönetime sallayın dış güçlerle uğraştıkları yetmiyor ya birde sizin saçmalamanızla uğraşsınlar
Beşitaş az zarar görüyor birazda siz zarar verin.
Şenol Güneşi kaç aydır tartışan ve Luceye tecih eden bir sürü taraftar var ben istemiyorum defalarca fikrimi söyledim
ama isteyenede senin gibi saygısızlık etmem Mourinho anasının karnından Mourinho olarak çıkmadı nerden biliyorsun
Şenol Güneşin Beşiktaşın Mourinhosu olmayacağını nasıl bir ego sahibisinki senin gibi düşünmeyenleri aşağılama hakkını kendinde buluyorsun. @halvetifarazi
fikrini söyle bizim için değerli ama başkalarının fikrine saygısızlık etme fikirleri nedeniyle kimseyi aşağılama
başkalarının fikirleriyle dalga geçme aşağılama fikir olmuyor sen yaparsan şekilde görüldüğü gibide biri çıkar seni aynı şekilde eleştirir.

Çevrimdışı ahmetx

wembleyin çatı kemerindeki bu adamın pozunu görünce @KUMANOVALI aklıma geldi  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

çim firmasını bilse bilse @keremfrat1   bilir sahadaki ölçümleri onlar yaptı duymuşlardır bişeyler  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

desso'nun sitesinde projeler haritasında hala Vodafone arena yok  :bawling: :bawling:
desso olmayacak galiba sordum cevap vermedi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bizimkiler hala akıllanmadı fener günahını vermez bize .  :akuma: Stadın ilk yarı yetişmeyeceğini istihbarat olarak vermiş. :D

https://twitter.com/onlinesporcom/status/608257579148562434
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2015, 16:20:50 ahmetx ]

Çevrimiçi Necmi

Hocam yazdığımı yanlış yorumlamışsın.

Şu hayatta yalan söylemeyen biri var mıdır? Elbette ki yoktur! Başkan sempatik olmak, şirin görünmek ve de gecikmeyi makul kılmak için; Lig TV ekranında beyaz yalanlar söylediğini itiraf etti. Sorun bu işte! Adına beyaz de, gri de, kara de hiç fark etmez, yalan söylediğini itiraf edersen; bundan sonra her söylediğinin beyaz veya gri yalan olduğunu düşünecektir herkes. Eşyanın tabiatı bu! Ben de bu durumun fotoğrafını çektim.  :photo:

Çatı problemi bundan bağımsız bir mesele. Elbette taraftarla belediyeyi karşı karşıya gelmesinin kimseye yararı yok. Öyle bir şey de söylemedim ve temenni de etmem zaten. Buna karşın o direklerin, hem basın hem taraftar göründe çatı problemiyle özdeşleştiğini söyledim. Şayet problem çözülmüşse, o kara bulutları dağıtmanın yegane yolu o direkleri bir an evvel dikmektir. O direkler dikilmeden de kimse sorunun aşıldığına inanmayacak. Hepsi bu! @Necmi 

yalan söyledi tepki gördü sonra dürüst davrandı gene tepki çekti :D
çünkü doğrularıda yapsa sürekli eleştirmek için bahane arıyan bir grup var
ama bir konuda haklısın yalan bile söylesen yalan söyledim demeyeceksin
bulunduğun konum böyle bir şeyi kaldırmaz. Kara mizah gibi yalana tamam ama itirafa hayır gibi oldu bu :D
sorun aşılmadıki mesela bizde dün aşılmadığını düşündüğümüz halde aşıldı diye haber yaptık başkanın sözüne göre inanmadan haber yaptık
ama başkan bunu söylerken bile yüzü bunun böyle olmadığını söylüyordu ama işte olumsuz mesaj
veremez hem kitleleri galyana getirmemek için hemde zaten sorunlu bir işi dahada sorunlu hale getirmemek için
olumlu konuşmak zorunda doğrumudur doğrudur çünkü bu tür masajlar senden çok karşı tarafı tetikte tutar
ne düşünüyor her kes Beşiktaş taraftarı nasıl tepki verir bunu düşünmeseler her gün boy boy çıkarlar stadı durdurduklarını beyan ederlerdi.
emin ol. kesinlikle burda hiç kimse olayları başlatan taraf olmak istemez çünkü herkes biliyorki çok büyük olaylar çıkar.
bu iş geziyede benzemez Beşiktaş taraftarının tepkisi hiç kestirilmez bu durumda o yüzden yalan söylüyorsa bence söylemeli

Çevrimdışı kral_bjk

Çevrimdışı kral_bjk

halatları kaldıracak pompaların kumanda merkezidir büyük ihtimalle

Çevrimdışı ahmetemre

:duman: :duman: :duman:
bu eski açık osmanlıya bile sorun çıkarmıştır :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı KUMANOVALI

wembleyin çatı kemerindeki bu adamın pozunu görünce @KUMANOVALI aklıma geldi  :D

adamım

bende yükseklik korkusu var
ev 4. katta
balkondan bakamam :o_o: :o_o:

ama poz veren arkadaş kesin bizim oralı  :D :D
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı keremfrat1

çim firmasını bilse bilse @keremfrat1   bilir sahadaki ölçümleri onlar yaptı duymuşlardır bişeyler  :bandit:
su an bilgim yok ama ogrenirim kisa zamanda biz olctugumuzde kimse yoktu :) gorevli vardi bide eski cimciler vardi onlarda bilgileri yoktu yoksa sormazmiyim sordum ama tam kesin bişey ogrenemedim : :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yorumu kimin yazdigina bakmadan okumaya basladim ve sonra dedimki bu necmi abi. :)

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı BlackEagle1989

antraman sahalarina kepce girdi diye muhurlendi haberleri cikarsa sasirmayin arkadaslar benden soylemesi.. :lol: :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Cengo

Yanılmıyorsam ilk projede ya da tasarımlarda çatı konstrüksiyonu Asma-Germe sistem ile tasarlanmamıştı... Bu nedenle de Eski açığın üstü "Berlin Olimpiyat stadı gibi açık bırakılabilirdi... En azından teknik olarak mümkündü...

Bence Proje'de sonradan yapılan revizyon ile Asma-Germe sistemine dönülmüş olması ve bu projenin onaylatılmış olması son derece mantıklı bir hamle... Çünkü Asma-Germe sistemlerde Eski açık üzeri kapansa da kapanmasa da o kolonlar, kirişler, iç çember, halatlar hepsi monte edilmek zorunda  :tabe: Aksi halde catınızı geremezsiniz, fizik kurallarına aykırı olur:) Bu durumdada ülkemizi tanıyan insanlar olarak şunu düşünebiliriz; kapanmasını engelleyenler kapanmasını engelleyemeyecek duruma geldiğinde kapatmak çocuk oyuncağı olur... Bu düşüncenin uzantısında da, bence, Eski Açık çatı tartışmaları son derece anlamsızdır...
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2015, 17:21:24 Cengo ]

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ErsinA.