Buraya yazıyorum. eski açık öyle üstü açık kalır. sonra burda "aslında güzel görünüyor, stada karakter katıyor" falan diye beğenenler çıkar. Çatıdan önce tirbünlere bakın hilkat garibası gibi bir tribün var orda! Nerde görülmüş yeni yapılan stadın bir tarafanın stadın tümünden alakasız ve alçak olduğu? Çatından önce oraya bakın!
Hep aynı şey oluyor. Fikret Orman beceremiyor sonra bizim taraftar seviniyor. Nasıl bu hala geldik vallahi şaşıyorum. Futol forumunda Şenol Güneşi bekleyen insanlar var. İşte beşiktaş taraftarının 3 yılda geldiği son nokta. Şenol Güneş kimdir? Gelirse gelir,gelmezse gelmez ondan mı medem umacağız. Şenol Güneş'e Mourinho mualemesi yapılıyor. Yazık vallahi!
iyide fikret ormanla ne ilgisi var on yıldır yapılan bütün projelerde eski açık alçaktır.
orda anıtların bir kuralı var ve aşamıyorsun nerde görünmüş deme yeni yapılan bir çok stadda var kale arkalarının alçak olması veya tek taraflı alçak olması
o yüzden bilgisizce sıkmayın ve sırf Başkana sallamak için cahilce konuşmayın şurda 40 cm için stadın bir aydır durduğunu görmüyormusunuz
buna ramen burda hala başkana sıkmak korkunç derece art niyettir. 40 santime bunu yapan sana eski açık yüksek stad yaptıracakmıydı
devletin kararından başkana çamur atmak için sebep yaratan sırf buralarda bu amaçla dolaşan görevleri bu olan insandır. Tetikçidir.
elbette eski açığın açık kalması kabul edilecek bir durum değil etme ne yapacaksın diren yapacağım diye bir yıl beş yıl onyıl ne olacak
on yıl sonra yap derlerse kazanmışmı olacaksın sanane beğenen çıkarsada çıkar bak biz nasıl buralarda sırf yönetime sallamak için dolanmana tahammül ediyorsak
sende tepki vermeden onlara tahammül edeceksin sen beğenmeme hakkına sahipsen başkalarıda beğenme hakkına sahip
ben eski açığı gayette beğeniyorum senin beğenmediğin eski açık eski yeni açıktan büyük biliyormusun o tribünün yüsekliği sekiz katlı bina yüksekliğinde
stadın tümünden farklı diyerek algı oynaması yapıyorsun ve yalan söylüyerek insanları kandırmaya çalışıyorsun orda farklı olan tribün yeni açıktır.
diğer 3 tribün projesi aynıyken yeni açık tamamen farklıdır.madem farklı olması kötü o zaman orda kötü olan yeni açıktır eski açık farklı değil sadece diğerlerinden
6 metre alçaktır yeni açık altta giriş yok loca yok üstte balkon taşması var alttada üsttede diğer tribünlerden farklı sıraya sahip 8 sıra az olunca diğer tribünlerden farklı olurken
6-7 sıra fazla olunca aynımı oluyor resmen yeni açık başka bir stada ait gibi duruyor ama bu güne kadar hiç tepki gelmedi
derdiniz estetik değilki bilmediğiniz halde sanıyorsunuzki kapasite artacak yok yüksekte yapılsa artmaz defalarca söyledik bunu
birde kale arkaları bu şekilde değilde maraton gibi yapılsaydı yani yeni açıkta localı tarzda olsaydı eski açıkta diğerleriyle aynı yüksekte olsa bile stad kapasitesi düşerdi
mimar projede akıllılık etmiş eski açıktaki kaybı fazlasıyla yeni açıktan çıkartmış
Becerilen şeyin farkında bile değilsiniz yada farketmek istemiyorsunuz yönetime sallayın dış güçlerle uğraştıkları yetmiyor ya birde sizin saçmalamanızla uğraşsınlar
Beşitaş az zarar görüyor birazda siz zarar verin.
Şenol Güneşi kaç aydır tartışan ve Luceye tecih eden bir sürü taraftar var ben istemiyorum defalarca fikrimi söyledim
ama isteyenede senin gibi saygısızlık etmem Mourinho anasının karnından Mourinho olarak çıkmadı nerden biliyorsun
Şenol Güneşin Beşiktaşın Mourinhosu olmayacağını nasıl bir ego sahibisinki senin gibi düşünmeyenleri aşağılama hakkını kendinde buluyorsun.
@halvetifarazifikrini söyle bizim için değerli ama başkalarının fikrine saygısızlık etme fikirleri nedeniyle kimseyi aşağılama
başkalarının fikirleriyle dalga geçme aşağılama fikir olmuyor sen yaparsan şekilde görüldüğü gibide biri çıkar seni aynı şekilde eleştirir.