Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6039176 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Sedat_BJK

nasıl olmuş?
gordugum kadatiyla cati ve tribun arasinda bosluk yok da Bu stad havayi nereden alacak acaba. Cimler icin bu cati dizayni pek uygun olmamis gibi geliyor bana.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

başkan kadri aga ile görüşmüş sıkıntı yok diyor.yani takılacak mı kolonlar agamız izin vermiş mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

başkan kadri aga ile görüşmüş sıkıntı yok diyor.yani takılacak mı kolonlar agamız izin vermiş mi ?
"Ya tamam başkan zaten ortalık karışık" demiştir Kadir abi
Başkan da sorun yok olarak değerlendirmiştir :D
Neyse bizden günah gitti der çakarız kolonları  :evillol:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

NTV Spor ‏@ntvspor  5 dk.5 dakika önce
Orman'dan 'çatı' açıklaması | VİDEO
http://www.ntvspor.net/video-galeri/cati-sorunu-cozuldu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Oktay

"Ya tamam başkan zaten ortalık karışık" demiştir Kadir abi
Başkan da sorun yok olarak değerlendirmiştir :D
Neyse bizden günah gitti der çakarız kolonları  :evillol:
demi..artık bu saaten sonra herkes kafasına göre takılsın

Çevrimdışı TURKahvesi

Uzun pozlama? :)

ellerine sağlık fotoyu çekenin
gerçekten harika görünüyor stadımız boğaz manzarası beni benden almakta
bir de çatılı hali gelecek dünyanın en kreatif statlarından biri olacak  :super:

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş a yanlış yapanin çocuğu olmaz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı İzzet

nasıl olmuş?

Bu stadı da çok beğeniyorum. Kendine özgü bir yapısı var. Bu stadın Bursaspor'a ivme kazandıracağını düşünüyorum. Konya'daki etkinin fazlasını görebiliriz.
Stadın gözümü tırmalayan tek yeri numaralıdaki üçüncü kat. Orası da kapalı gibi iki katlı olsa daha bütüncül bir görünüm olurdu. Tabi hangi amaçla o üçüncü katı yaptıklarını bilmiyorum.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı iyimserure

Bu stadı da çok beğeniyorum. Kendine özgü bir yapısı var. Bu stadın Bursaspor'a ivme kazandıracağını düşünüyorum. Konya'daki etkinin fazlasını görebiliriz.
Stadın gözümü tırmalayan tek yeri numaralıdaki üçüncü kat. Orası da kapalı gibi iki katlı olsa daha bütüncül bir görünüm olurdu. Tabi hangi amaçla o üçüncü katı yaptıklarını bilmiyorum.
bence kale arkalarının tek kat olması ambiyans açısından güzel olmuş ama fotoğrafta da görüldüğü üzere özellikle arkalara doğru tribünler sahadan giderek uzaklaşıyor. Yine de güzel... koltuk dizaynı ise bence berbat

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı İhsan

Paletli Abi iskeleleri hazırlamaya başlamış :bandit:
Come to Beşiktaş