Necmi: Bir daha forumda siyasi parti ismi ve herhangi bir siyasetci ismi yazarsan forumdan kaydın silinir.
bu forumda hangi nedenden olursa olsun siyaset konuşulmaz siyasi parti ismi söylenmez
lutfen kaydimi sil, ben takimizla ugrasan sahsin ismini verdim, onun disinda herhangi bir propaganda yapmadim... kim olursa olsun bjk nin karsisinda kim varsa soylerim
kaydimi sil yine acarim, yasakci zihniyet olmayin , yasakcilarin sonunu goruyoruz.. ayrica diger site yoneticiniz ne varsa soyle diyor sen konusma diyorsa bu kadar korkmayin... ayrica nerede siyasi konustum onu soyle sonra konus
arkadaslardan icerden biri olarak secim sonuclari sevinirsiniz yada uzulursunuz bilmem ama bizim hayrimiza olmustur cunku kadir abi gorusme talebini kabul etti bu hafta sorun cozulecek. Daha fazla diretemezler cunku guc kaybettiler
neyin peşindesin anlamadım burda anlatmaya çalıştığın şeyleri zaten bir aydan fazladır bilmeyen kimse yok
kalkıyorsun cumhurbaşkanını hedef gösteriyorsun sonra kadir abi çözecek diyorsun dediğin gibiyse kadir abin piyon oluyor
piyonlarda iş çözemez kimse bu kadir abin

CB nının sözünden büyük sözümü olacak
parti isimleri veriyorsun siyasi kimlikleri veriyorsun neyin peşidesin diğer taraftanda Belediyeyi koruyorsun paralelcimisin neyi kimi şirin göstermeye çalışıyorsun
kadir abi falan ne demek Belediye başkanına belediye başkanı diye hitap et. aksi durumda hem yanlış anlamaya sebep olursun
hemde makamını küçültürsün
birde hani çok korktuğun için evden girmeyip internet cafeden yazıyorsun ya internet cafeler kamera kontrolündedir.
evinden bile daha iyi izlenirler. yani kimse internet cafeye gideyim istediğimi yazayım demez. teknoloji çağındayız
devlet senden daha iyi kullanır teknolojiyi.yazıp çıkıyorsun hiç kimsenin aaa bu böyleymimiş dediğini gördünmü tek yapmaya çalıştığın
burayı tırmalamaya çalışmakama uğraşma başaramazsın
Beşiktaşı o kadar düşünsen bu olayı sanal ortamda büyütmek yerine sessiz kalırsınki Beşiktaşa zarar gelmesin bak burda herkes bildiği
halde kimse konuşuyormu. Biliyorlarki konuşulduğunda bundan Beşiktaş zarar görür. Yönetim dallanıp budaklanmadan çözecektir.
Buranın yasakcı zihniyet olduğunu söylüyorsunda burası Beşiktaş forumu burda demokrasinin olduğunu savunmuyoruz. Burda Beşiktaş diktası hüküm
sürüyor. Burda Beşiktaşa zarar vereceğini düşündüğümüz her şeyi yasaklarız. Zaten bunada gerek olmaz Beşiktaşlıyım diyen biri Beşiktaşa
zarar verebilecek bir şey konuşmaz.
Birde yok lütfetmiş randevu vermiş bırak bunları Beşiktaş Başkanlık koltuğu ibb koltuğundan daha değerlidir. Belediye başkanları sana
hizmet için seçtiğin insandır. Elbetteki randevu verecek onun işi bu vermemesi sorgulanır. Onlar o koltuklarda bize hizmet etmek için oturuyor.
kendi seçtiğimiz insanları tanrılaştırmayalım.
Zaten başımıza ne geliyorsa bu zihniyet yüzünden geliyor.
@kasimpasali