Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6038269 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mustij1903

Bu stad ikinci yarı ancak açılır.  Formula1 de McLaren Honda Bu yıl neyse bizde onlarla aynı durumdayız resmen.  Şan var şöhret var. Hoca yok stad yok.... :-)
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Efe

Bu stad ikinci yarı ancak açılır.  Formula1 de McLaren Honda Bu yıl neyse bizde onlarla aynı durumdayız resmen.  Şan var şöhret var. Hoca yok stad yok.... :-)
stad olacak o kesinde hoca konusunda bende endiseliyim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alperen1903

Hem Beşiktaşlı hem de eski bir McLaren taraftarı olarak bu sene dipteyim sondayım depresyondayım  :evillol:

Çevrimdışı Mustij1903

stad olacak o kesinde hoca konusunda bende endiseliyim
Slaven gibisin e su stadı gosteremedik ya yanarım da ona yanarım asıl ben
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

@Efe 11 haziranda geliyormusun bakarsin o gun kolon ve kirisler takilir. Bu arada her gecen gun 29 ekim den de sapiyoruz gibime geliyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Parasut degil q-copter :)
Quadcopter yani; drone.

Işid'in tanıtım filmlerinde kullandığı alet. Adamlarda o bile vardı lan :bandit:

:D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

@Efe 11 haziranda geliyormusun bakarsin o gun kolon ve kirisler takilir. Bu arada her gecen gun 29 ekim den de sapiyoruz gibime geliyor.
geliyorum abi saat 14.00 gibi stadta olurum  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Quadcopter yani; drone.

Işid'in tanıtım filmlerinde kullandığı alet. Adamlarda o bile vardı lan :bandit:

Bende bile var isidde olmasin mi :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

geliyorum abi saat 14.00 gibi stadta olurum  :eyes
Formalar da satışa çıkmış oluyor :D

Çevrimdışı Efe

Formalar da satışa çıkmış oluyor :D
aa harbi hiç hesapta yokta hemen alalım madem :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

aa harbi hiç hesapta yokta hemen alalım madem :D
ayarlayabilirsem bende stada gelirim. Birlikte forma almaya gideriz. Ben bugun baskanin aicklamasindan sonra en azindan kolon takilir diyordum ama gene takmadilar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Quadcopter yani; drone.

İstesek bi tur verirler mi stat bitince veririz. Müslümanın malı ortaktır. 

Çevrimdışı Efe

ayarlayabilirsem bende stada gelirim. Birlikte forma almaya gideriz. Ben bugun baskanin aicklamasindan sonra en azindan kolon takilir diyordum ama gene takmadilar.
yağmurdan çalışmadılar zaten abi çok az çalışma oldu yarın artık başlar iskeleler kuruluyor onlar konur kolonlar takılır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Necmi

Stad bu gidişle ocak ayına yetişmeyecek.
hayata biraz olumlu bak hiç olumlu birşey yazdığını görmedim
Bak biz burda Armağan gibi birini bile pamuk gibi yaptık
yakında senin üzerinde çalışmak gerekecek sanırım :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hayata biraz olumlu bak hiç olumlu birşey yazdığını görmedim
Bak biz burda Armağan gibi birini bile pamuk gibi yaptık
yakında senin üzerinde çalışmak gerekecek sanırım :D
:biggrinking: :biggrinking:
Sahi Armağan abi 1-2 gündür gözükmüyor :alala:
O Bile olumlu olmaya başladı ya herkesi ikna ederiz artık :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

İstesek bi tur verirler mi stat bitince veririz. Müslümanın malı ortaktır. 
@AdemG  den isteriz artık :D @ZEKI
stad bitmeden gelirse
onunkini kumanda etmeyede gerek yok takacağız bileziği @bjk_mabet  in eline o stadda
dolanırken peşinde gezecek gerçi onun yürüyüşüne akü dayanmaz ama :alala:

Çevrimiçi Necmi

:biggrinking: :biggrinking:
Sahi Armağan abi 1-2 gündür gözükmüyor :alala:
O Bile olumlu olmaya başladı ya herkesi ikna ederiz artık :icool:
sende görünmüyorsun yada dikkatimi çekecek bir şey yapmadın :D

Çevrimdışı ALI RIZA

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2015, 00:27:25 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Barış Hoca

Arkadaşlar cuma günü İstanbul'a geleceğim, yanımda bir adet de fenerli olacak, stadı içinden görmek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar cuma günü İstanbul'a geleceğim, yanımda bir adet de fenerli olacak, stadı içinden görmek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
bjk_mabet e PM at müsaitse hayır demez bu ara stadda işler biraz karışık güvenlik önlemleri arttırılıdı zırt pırt zabıta geliyor. @Barış Hoca

Çevrimdışı Barış Hoca

bjk_mabet e PM at müsaitse hayır demez bu ara stadda işler biraz karışık güvenlik önlemleri arttırılıdı zırt pırt zabıta geliyor. @Barış Hoca

Tamam Necmi abi, teşekkür ederim.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sende görünmüyorsun yada dikkatimi çekecek bir şey yapmadın :D
Uslu duruyorum bu aralar :D @Necmi abi
Bide bu ara Transfer sayfası uçuyor resmen, Orası çok hareketli oradayız , burası durgun kolonlar takılmadan da hareketlenmez gibi , @bjk_mabet abiye söylesek de şu kolonları koysak şuralar :ishock: :ishock: :ishock:
Bi sızıntı Şart oldu artık Abi :bandit: @Necmi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık