Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6361211 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Ziyaretçilere seslenelim burdan arkadaşlar gelin üye olun sizde , ne kadar çok olursak @Necmi abi o kadar cok sızıntı yapacak demi abiiiiiii  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

acaba yeniaçık otopark ne halde bugün hiç foto gelmedi ordan 2. rampa betonlandımı
demir örümü bitmistir muhtemelen orda yarın betonlanmış görebiliriz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Ziyaretçilere seslenelim burdan arkadaşlar gelin üye olun sizde , ne kadar çok olursak @Necmi abi o kadar cok sızıntı yapacak demi abiiiiiii  :evillol:
hayır kimseyi kandırmak yok  :bandit:

Çevrimdışı Efe

acaba yeniaçık otopark ne halde bugün hiç foto gelmedi ordan 2. rampa betonlandımı
dun betonlanmisti bugun calisma pek olamadi yagmurdan
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

adaplarıyla durdukları sürece bir sakınca görmüyorum en azından taraftar nasıl olunurmuş öğrenirler :evillol: gerçi bu foruma giren renkli bir daha ifla olmaz kısa sürede bütün renkleri solar
abi benim kuzen; gezi süreci, benim stat tutkum, facebooktaki paylaşımlar, vodafone reklamları falan derken geçen gün mesaj attı. Bu Beko reklamı beni çok duygulandırdı, oturdum ağlıyorum ben artık Beşiktaşlıyım diye. Dedim Beşiktaş'ın "B"si büyük yazılır öğren bunları.
Tabi bu arada Bilic faktörüde hiç azımsanmayacak kadar var.

Çevrimdışı Necmi

Çatı demirleri arasındaki boşluk camla kapatılacakmı yoksa boşmu kalacak ? . Boş kalırsa büyük bir ses kaybı olacağını düşünüyorum estetik olarakta güzel olmaz. Bu arada forumda ilk mesajım  :tabe: :)
:hosgeldin

Çevrimdışı Oktay

mutabık olsak ne olacak abi koltuklar siyah beyaz fifty fifty sipariş edilmiş söylenene göre tabi  :money:
komple kırmızı yapsalar içine sinermi @Tolga

Çevrimdışı Yalçın

Aslında tüm üyeler olarak imza kısmımıza kombineleri nereden alacağımızı yazsak ciddi bir potansiyel yapmış oluruz o tribünde.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Konu dışı ancak önemli.
İki aydır Beşiktaş Dergim gelmiyordu. Bugün aradım. Dağıtım firmasıyla ilgili sıkıntılar varmış. İş biraz pürüzlü; kulüpte koordinasyon BJKTV de çalışan bir kaç kişiye kalmış. Neyse, yeni bir dağıtım firması ile anlaşılmış. Bu hafta içinde arayıp bilgi güncellemesi istenecekmiş üyelerden. Bu tip bir telefon alırsanız şaşırmayın.

Çevrimdışı ZEKI

dunku fotolara bakabilirsin @Serkan7738 betonlanmisti..

Çevrimdışı Altuğ

Konu Dışı:

Bu gece 1000. sayfayı görürüz diye düşünüyordum  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

komple kırmızı yapsalar içine sinermi @Tolga
normalde seviyorum abiiii san mameste flen ama bize gitmezz siyah beyazın dışına cıkamıyorum  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

bende çatı montajı başladı sandım, hayırlı olsun en büyük forum olma yolunda ilerliyor. Benim yazdığım tek forum burası, yanlış ata oynamayız çok şükür
çoktandır öyleyiz zaten :bandit: bizde manyak çok sabaha karşı 5 de foruma bakıyorum 130 kişi var :evillol: @ilhan mansız

Çevrimdışı ZEKI

Konu Dışı:

Bu gece 1000. sayfayı görürüz diye düşünüyordum  :evillol:
@Altuğ
@ALI RIZA ya ragmen mi bence geriden okumaya baslamistir.. silmeyede baslar

Çevrimdışı TØLGA

üst tarafta yola bakan rampanında demir örme isi bitmistir diye tahmin ediyorum bende abi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Serkan7738

Abi dün yarsına kadar betonlanmıştı en son caddeye çıkan yer duruyodu orayı merak ediyorum ben

Çevrimdışı BlackEagle26

Full siyah yakışır  zaten çatı beyaz olacak

Çevrimdışı Oktay

zor
@Necmi abi bizim statdın eski açığı çok amatörce dizayn edildi çok şükürki yeni açık da böyle bişey yapmadılar :alala: :alala:

Çevrimdışı TURKahvesi

@Necmi abi bizim statdın eski açığı çok amatörce dizayn edildi çok şükürki yeni açık da böyle bişey yapmadılar :alala: :alala:

:upto:  :lol:

Çevrimdışı ZEKI

@Tolga @Deniz @Serkan7738 size gorev @Abdullah i kulagindan cekip getirin buraya özletti kendini, tamam finaldi vs idi ama artik finaller bitti. Sizin enerjinizi ozledim valla..

Çevrimdışı TØLGA

eski futbolcumuz Roberto Hilbert'te #sabret dedi  :claps:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Oktay

Eski açık ilerde statdın en büyük pişmanlığı olacak  en azından tek kat loca yapsalardı fena olmazdı

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga @Deniz @Serkan7738 size gorev @Abdullah i kulagindan cekip getirin buraya özletti kendini, tamam finaldi vs idi ama artik finaller bitti. Sizin enerjinizi ozledim valla..
o iş bendeeeeeee  :fkr:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK