Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6361283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

@If Else emegine tesekkur
simdi bizimkiler besiktaisn iki efsane formasi var alt siyah ust beyaz deyip yarisini oyle
digeride cubuklu forma deyip diger yariyida boyle yaparsa görürüm sizi :money: :money:
pixelcileri sevmiyorlarmis :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Necmi

Yok mu  :evillol:
adaplarıyla durdukları sürece bir sakınca görmüyorum en azından taraftar nasıl olunurmuş öğrenirler :evillol: gerçi bu foruma giren renkli bir daha ifla olmaz kısa sürede bütün renkleri solar

Çevrimdışı happy_

gif'lere bakınca ocak ayında ne kadar iyi iş yapıldığı belli oluyor. az kalsın bitiyormuş stat.

Çevrimdışı yigitcan1903

O değil de beğenmezsem koltuk renk düzenini bununla gelcem maçlara

Çevrimdışı BlackEagle26

Çatı demirleri arasındaki boşluk camla kapatılacakmı yoksa boşmu kalacak ? . Boş kalırsa büyük bir ses kaybı olacağını düşünüyorum estetik olarakta güzel olmaz. Bu arada forumda ilk mesajım  :tabe: :)

Çevrimdışı Serkan7738

senin boyuna alçak gelir bu  @yigitcan1903  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

Çatı demirleri arasındaki boşluk camla kapatılacakmı yoksa boşmu kalacak ? . Boş kalırsa büyük bir ses kaybı olacağını düşünüyorum estetik olarakta güzel olmaz. Bu arada forumda ilk mesajım  :tabe: :)

tamamen kapatılma olmayacak ama korkuluk tarzı bir cam bekliyoruz bizim sesimizi kimse kesemez bu arada  :hosgeldin

Çevrimdışı TØLGA

hmmmm cekirdekcilerdensin sende galiba reis  :evillol: :evillol:
Koltuk dekor oturcak yok zaten
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

:hosgeldin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BlackEagle26

tamamen kapatılma olmayacak ama korkuluk tarzı bir cam bekliyoruz bizim sesimizi kimse kesemez bu arada  :hosgeldin

Hoşbulduk  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

senin boyuna alçak gelir bu  @yigitcan1903  :evillol:
Maç esnasında oturmucaz sonuçta,maç haricinde kısa gelsin sorun değil

Çevrimdışı yigitcan1903

hmmmm cekirdekcilerdensin sende galiba reis  :evillol: :evillol:
Koltuk dekor oturcak yok zaten
Dekor güzel olsun işte
7/24 dolu olmucak stat  :D
En kötü ilk maç yakarız koltukları
Full siyah olur

Çevrimdışı Factatum

Siyah-gri-beyaz-kırmızı geçişli pixel koltuk düzeninin fevkalade olacağını düşünüyorum. Hepsi formamızda yeralmış renkler.

Çevrimdışı Oktay

Dekor güzel olsun işte
7/24 dolu olmucak stat  :D
En kötü ilk maç yakarız koltukları
Full siyah olur
gelin şu kırmızıda mutabık kalalım bi statda kırmıızı koltuk kadar yakışan renk yok :D

Çevrimdışı 34BJK64

Son 1 aylık değişim gif'ine bakınca stat neredeyse bitmiş. Ocak ayının özellikle son 20 gününde çok ciddi çalışıldı. Şu kaba bitse de artık çatının yükseldiğini görsek.  :halay:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Siyah-gri-beyaz-kırmızı geçişli pixel koltuk düzeninin fevkalade olacağını düşünüyorum. Hepsi formamızda yeralmış renkler.
Anket yapalım diyodum da daha tehlikeli şeyler gelmeye başladı  :evillol:
Yönetim seçsin yaşlı başlı adamlar klasik bişey seçerler en azından
Ama başkan bi fantezi yapar diye korkmuyo değilim  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

gelin şu kırmızıda mutabık kalalım bi statda kırmıızı koltuk kadar yakışan renk yok :D
mutabık olsak ne olacak abi koltuklar siyah beyaz fifty fifty sipariş edilmiş söylenene göre tabi  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Kırmızıyı Allah sahibine bağışlasın iyidir hoştur da
Bizim stat olmaz o zaman
Detaylarda olsun yeter

Çevrimdışı ilhan mansız

Nolmuş bu foruma yav, üye sayısı uçmuş resmen

Çevrimdışı TØLGA

Anket yapalım diyodum da daha tehlikeli şeyler gelmeye başladı  :evillol:
Yönetim seçsin yaşlı başlı adamlar klasik bişey seçerler en azından
Ama başkan bi fantezi yapar diye korkmuyo değilim  :evillol:
bencede yönetime bırakalım yoksa kayseri stadyumundaki gibi birşey cıkacak ortaya  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Nolmuş bu foruma yav, üye sayısı uçmuş resmen
goren geldi ne guzel buyuyoruz iste
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

acaba yeniaçık otopark ne halde bugün hiç foto gelmedi ordan 2. rampa betonlandımı

Çevrimdışı ilhan mansız

goren geldi ne guzel buyuyoruz iste
bende çatı montajı başladı sandım, hayırlı olsun en büyük forum olma yolunda ilerliyor. Benim yazdığım tek forum burası, yanlış ata oynamayız çok şükür