Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6360390 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abdullah

Sonra fikir haklarina girer esinlenirler diye bakmamalari normal

abi uygun buldukları bir tasarım için yapan kişiyle iletisime gecerlerse niye sorun olsun ki :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Ben 3ay önce iletişime geçmiştim bu konu için :D ama inönü için yaptıkları gibi bir forma yapıp onu taraftar tasarimlarindan yapabilirler :)
olabilir tabi bu 100. yıl formasından talep etti taraftarların çoğu beko reklamından sonra öyle bir planımız yok dedi cemil bey olaydı keşke  :s20:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Forma konusunu @Deniz ortaya atıp nereye kaçtı bize konu dışı yaptırıyor burada @Necmi abi görüyorsun değil mi sucluyu :money:

Çevrimdışı ZEKI

Forma konusunu @Deniz ortaya atıp nereye kaçtı bize konu dışı yaptırıyor burada @Necmi abi görüyorsun değil mi sucluyu :money:
4. baslik icin konu disina ses cikartmazlar ama @ALI RIZA silermi bilmem @Deniz gene kayboldu
abi uygun buldukları bir tasarım için yapan kişiyle iletisime gecerlerse niye sorun olsun ki :alala:
telif hakki icin, nike 10 dolara cizdirdi simdiki logo milyon dolarlarla ölcülemiyor.. maasli calistirdiklari adamlar var. Ugrassinlar dursunlar mantiginda.
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 22:05:05 ZEKI ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

telif hakki icin, nike 10 dolara cizdirdi simdiki logo milyon dolarlarla ölcülemiyor.. maasli calistirdiklari adamlar var. Ugrassinlar dursunlar mantiginda.
hiçbir taraftarın böyle bir şey için ücret talep edeceğini sanmıyorum. En azından ben istemem. Tuttugum takimin benim yaptığım bir formayı giyecek olması benim için büyük bir onur olurdu. :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı TØLGA

neyse konumuza dönelim bu eski açık duvar sökülüp aslına uygun ne zaman yapılacak??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

hiçbir taraftarın böyle bir şey için ücret talep edeceğini sanmıyorum. En azından ben istemem. Tuttugum takimin benim yaptığım bir formayı giyecek olması benim için büyük bir onur olurdu. :)
herkes senin kadar iyi niyetli olmayabilir ama

@SDemirsoy pazar konustuk bak @Süzer geldi

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

herkes senin kadar iyi niyetli olmayabilir ama

@SDemirsoy pazar konustuk bak @Süzer geldi
abi valla konuştuk biri trollüyor ama dur bakalım :D

Çevrimdışı Abdullah

neyse konumuza dönelim bu eski açık duvar sökülüp aslına uygun ne zaman yapılacak??
bence en az 3 ayi var o işin

Çevrimiçi Necmi

:tabe:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

senin trolledigin biri olabilir mi :evillol:

Çevrimiçi Necmi

yönetici yetkin var bak görürsün :evillol: @SDemirsoy

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ozan062

Bu stadın herşeyine hayranım valla 10 numara stat yaptılar :)

bende bu juve stadını hiç begenmiyorum cok orantısız bi iki kat soz konusu anlamsız goruyorum ben heleki koltuk tasarımı yani o desenler vsvs tambir fiyasko sonrasında o koskoca takıma o kapasite ve catının yakısmadıgınıda eklerim :))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı gkn

herkese slm. forumu ara ara girip okuyorum bugün fotograflara bakinca acikcasi icim karardi, biz bekleriz sabrederiz ama agustos ayina yetisecek gibi durmuyor stadimiz. kaba insaat bitmemis bile, cati zemin ic kisimlarda kocaman alanlar var yapilacak olan, cevre isleri kaplamalar vs. bence bir seneye yakin is var, burada üc bes ay kaldi yazanlari da anlamiyorum insanlari heveslendirmek icin mi yaziyorlar acaba.

Çevrimdışı Türkay

herkese slm. forumu ara ara girip okuyorum bugün fotograflara bakinca acikcasi icim karardi, biz bekleriz sabrederiz ama agustos ayina yetisecek gibi durmuyor stadimiz. kaba insaat bitmemis bile, cati zemin ic kisimlarda kocaman alanlar var yapilacak olan, cevre isleri kaplamalar vs. bence bir seneye yakin is var, burada üc bes ay kaldi yazanlari da anlamiyorum insanlari heveslendirmek icin mi yaziyorlar acaba.

:hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Fatih

Hosgeldiniz...

Agustos olmaz eylul olur...
%100 bitmis olmaz, %80 bitmis olur...
Onemli olan futbol oynamaya elverisli olsun...

Mesela Konya stadi suan %100 bitmis durum da degil... %80-85'lerde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı SDemirsoy