Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362893 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Burak Akay

mustafa kardesimizde resim paylasmis Yasaklı Link.com/besiktas/vodafone-arena/subat-2015/
Teşekkürler ellerine sağlık Yasaklı Link[/member]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Mustafanın paylaştıgı resimlerin bitanesın 2 kolonun üst kısımlarıda  tam anlamıyla küfeki kaplanmış çok güzel duruyor..

Fakat diğerlerinde üst taraflarda kaplama olmadı ve iskeleler söküldü buradaki strateji nedir arkadaşlar?

Çevrimdışı Serjo

[img width=585 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/02/vodafone-arena-02.02.2015-2.jpg[/img]

bu nedir abi ya  :ebebe: :ebebe:
yok böyle bir stad
kendimi pıçaklıcam heycan'dan  :biggrinking:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

[img width=585 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/02/vodafone-arena-02.02.2015-2.jpg[/img]

bu nedir abi ya  :ebebe: :ebebe:
yok böyle bir stad
kendimi pıçaklıcam heycan'dan  :biggrinking:

Tamda bundan bahsettim:)

2 kolonun üst kısımlarıda  tam anlamıyla küfeki kaplanmış çok güzel duruyor..

Fakat diğerlerinde üst taraflarda kaplama olmadı ve iskeleler söküldü buradaki strateji nedir arkadaşlar?

Çevrimdışı Tolga

Tribün kısımlar benim için bitmiştir artık fakat çatı tarafında da ilerleme olması lazım ki çatı işleri daha da hızlanabilsin :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 14:45:56
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Mustafanın paylaştıgı resimlerin bitanesın 2 kolonun üst kısımlarıda  tam anlamıyla küfeki kaplanmış çok güzel duruyor..

maça gidecek adam buldun mu? 5 kere daha aynı mesajını okudum çünkü...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı A.Ozkul

Tamda bundan bahsettim:)

2 kolonun üst kısımlarıda  tam anlamıyla küfeki kaplanmış çok güzel duruyor..

Örnek amaçlı yapılmıştır. Eksik kısımlar çatı çalışmaları sırasında zarar görmemesi için daha sonra yapılır  :photo:

maça gidecek adam buldun mu? 5 kere daha aynı mesajını okudum çünkü...

Maalesef bulamadım twitterda felanda yazdım yok yok yok.. Forzada ismalile defol dedigim için yasakladılar yoksa kesin bulurdum.

Çevrimdışı bjk_mabet

Merhaba arkadaşlar,

Eski İnönü stadında bir kaç kez elektrik kesintisi yaşanmıştı hatırlarsanız, yeni statla birlikte stadımızın elektrik sarfiyatı ve dolayısıyla trafolara binen yük de artacaktır diye düşünüyorum. Bununla ilgili bir çalışma yapıldı mı? Malum o bölge İstanbul'un en eski semtlerinden biri ve eletrik altyapısının çok iyi olduğunu zannetmiyorum

Teşekkür ederim :)
maç boyunca stat jeneratörler ile aydınlatacak Elektirik kesilse bile bir sorun yaşanmiyacak
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Easthanbool

Ellerine sağlık sağ olasın günümüzü gün ettin yine @keremfrat1  :ishock:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ramayan

beyler kapalı üst tribünden eski açık üst tribüne gidildikçe prekast hizası aşşağı dogru iniyor bu eşitlenecek değil mi?

Çevrimdışı ahmetx

maç boyunca stat jeneratörler ile aydınlatacak Elektirik kesilse bile bir sorun yaşanmiyacak
umarım maçların bir çoğu gündüz oynanır,gündüz maçlarında atmosfer çok güzel oluyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

beyler kapalı üst tribünden eski açık üst tribüne gidildikçe prekast hizası aşşağı dogru iniyor bu eşitlenecek değil mi?
sıra sayıları farklı dalgalı duruyor suanda son halinde oval olucak inisler yanlış bilmiyorsam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 14:54:42
Maalesef bulamadım twitterda felanda yazdım yok yok yok.. Forzada ismalile defol dedigim için yasakladılar yoksa kesin bulurdum.
ben sana özelden mesaj atmıştım isterim diye cevap dahi yazmadın...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Statdyumun bir tarafını yapıp diğeriniş bekletme şansımız yoktu şantiye kurarak stok yapıp çalışma imkanımız bile yok neredeyse stoğu sahaya yaptığımız için çatı nın kurulması gerektiği için olmazdı
Anladım abi :) Lokasyon ve derine inme zora soktu zaten. Ama şükür hepsini atlattık, şimdi ne zaman açılacağını konuşuyoruz :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 14:56:17
hep prekastlar bitsin diye sabırsızlanırken fikrim değişti küfekiler bitsin süper görünüyor her yeri kaplanınca...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ramayan

ben sana özelden mesaj atmıştım isterim diye cevap dahi yazmadın...

bunun böyle yapılmasının nedeni kapasiteyi aşmamak mı yoksa projedede böylemiydi acaba?

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı TØLGA

bunun böyle yapılmasının nedeni kapasiteyi aşmamak mı yoksa projedede böylemiydi acaba?
eski acığın belli bir yüksekliği gecememesinden dolayı anıtlar kurulu sağolsun yani
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

evt uyuyodum baya güzel gelişmeler var eski açıkta son testere kalıbı tam olarak yatırılmış 2 adet testere kiriş betonlanıyor ve prekast işleride sürüyor yeni açıkta testere kalıplaması yapılıyor ama çalışma yok gibi şuan son testere kalıbıda tam olarak yatırılmış demir iskeleti bekliyor yarın onlarda yerleştirilir hafta sonu son testerelere beton atılacak prekast işleri hızlansın :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ramayan

sıra sayıları farklı dalgalı duruyor suanda son halinde oval olucak inisler yanlış bilmiyorsam