Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362466 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

fotograflar için teşekkürler @keremfrat1 birde bi müsait olduğunda rica etsem örnegin taç çizgisi gibi mesafeden kapalıyı çekebilirmisin o dikliğini ihtişamını iyice bir görsek :tabe:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@keremfrat1 Fotolar süper ellerine sağlık :claps:
fotograflar için teşekkürler @keremfrat1 birde bi müsait olduğunda rica etsem örnegin taç çizgisi gibi mesafeden kapalıyı çekebilirmisin o dikliğini ihtişamını iyice bir görsek :tabe:
Aynen bende çok merak ediyorum :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ramayan

eski acığın belli bir yüksekliği gecememesinden dolayı anıtlar kurulu sağolsun yani

bu anıtlar kurulu nedir arkadaşyaa arkamızda 100 katlı bina var ona yükseklik sınırı koymuyor bize koyuyor.. anıtınada tarihi eserine...

Çevrimdışı ahmetx

bunun böyle yapılmasının nedeni kapasiteyi aşmamak mı yoksa projedede böylemiydi acaba?
nereden bahsediyorsunuz?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ramayan

nereden bahsediyorsunuz?

eski açık üst tribünün diğer tribünlerden alçakta olmasından.

Çevrimdışı ahmetx

kombine alacak arkadaşlar görüş olarak optimum bölge dairenin iç kısmından alsınlar....

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

eski açık üst tribünün diğer tribünlerden alçakta olmasından.
haydaa stad bitti siz hala orda mısınız yahu?  :D

Çevrimdışı ilhan

[img width=585 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/02/vodafone-arena-02.02.2015-2.jpg[/img]

bu nedir abi ya  :ebebe: :ebebe:
yok böyle bir stad
kendimi pıçaklıcam heycan'dan  :biggrinking:
Çok adamı çatlatacaz çooooook  :super:

Çevrimdışı Efe

[img width=585 Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/02/vodafone-arena-02.02.2015-2.jpg[/img]

bu nedir abi ya  :ebebe: :ebebe:
yok böyle bir stad
kendimi pıçaklıcam heycan'dan  :biggrinking:

pıçaklama bittiğini göremezsin sonra  :D bittikten sonra pıçakla :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Küfekilere sprey sıkan olursa vodafone arena timleri  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı ramayan

haydaa stad bitti siz hala orda mısınız yahu?  :D

yaa ben hala stadı yapmak için 8 metre aşşağı inmemizi yediremiyorum arkadaş  :steamed: :steamed:

stadı bildiğin saklayarak yapıyoruz.. stadın arkasındaki yol stadın hizasında nerdeyse..

Çevrimdışı arena_t2000

fotoğraflar için teşekkürler keremfrat1 ve Yasaklı Link .  :ok:

Çevrimdışı Efe

Hatta iki tarafıda böyle gorebılırız çok saçma olmuş gerçekten bizde onu konustuk neden boyle yapılmış diye sonra dedıkdı araç gırıs cıkısı canları sagolsun dedık  :D

iyi ki yapılmış bu stad yoksa Türkiyede oynayacak stad bulamayacaktık almanyaya gidebilirdik  :D harikada ses çıkıyor şampiyonluk bu stad sayesinde gelebilir bu sene  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serjo

Küfekilere sprey sıkan olursa vodafone arena timleri  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

kimsenin BEŞİKTAŞ lılığın sorgulamam ama
şu küfekiye sprey sıkacak adam'a ben BEŞİKTAŞlı demem
adam bile demem  :steamed: :steamed:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ahmetx

iyi ki yapılmış bu stad yoksa Türkiyede oynayacak stad bulamayacaktık almanyaya gidebilirdik  :D harikada ses çıkıyor şampiyonluk bu stad sayesinde gelebilir bu sene  :icool:
bu stad yeni değilki 1974 de yapıldı tribünler bu hale 2005 de geldi sadece çatı bu yıl yapıldı.

Çevrimdışı arena_t2000

kimsenin BEŞİKTAŞ lılığın sorgulamam ama
şu küfekiye sprey sıkacak adam'a ben BEŞİKTAŞlı demem
adam bile demem  :steamed: :steamed:
:super:

Çevrimdışı UU1903

Yat testere yat testere
Bitsin bu gurbet
Besiktas Taraftari
Evine hasret :(
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı keremfrat1

firsatim olursa tamamdir :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 15:18:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
yaa ben hala stadı yapmak için 8 metre aşşağı inmemizi yediremiyorum arkadaş  :steamed: :steamed:

stadı bildiğin saklayarak yapıyoruz.. stadın arkasındaki yol stadın hizasında nerdeyse..
ses dışarı gitmiyecek her tarafımız tepe
sibel desibel rekoru kırmak için ortam müsait yani...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı SDemirsoy

Küfekiler mükemmel abi yok böyle bişey buna bir şey yazan olursa şimdiden Allah evine ateşler salsın diyesim var da demiyim ben

Çevrimdışı iyimserure

maç boyunca stat jeneratörler ile aydınlatacak Elektirik kesilse bile bir sorun yaşanmiyacak
teşekkür ederim mabet, Necmi abi sağolsun açıkladı zaten  :D

Çevrimdışı ahmetx

Küfekiler mükemmel abi yok böyle bişey buna bir şey yazan olursa şimdiden Allah evine ateşler salsın diyesim var da demiyim ben
:kop: ben diyorum ama ateşler salsın.....

Çevrimdışı İhsan

kombine alacak arkadaşlar görüş olarak optimum bölge dairenin iç kısmından alsınlar....

İyiki sen stadımızın mimari değilmişsin  :D Yoksa köşeler çok daha düşük olacaktı  :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

Seba'nın cenazesinde prekastlara sefaköy kartalları yazmışlardı.

Her insandan aynı şekilde düşünceli, eğitimli, kültürlü, özverili ve saygılı olmasını bekleyemezsiniz. O güzelim duvarlara Çarşı, Sefaköy kartalları, Filanca beşiktaşlılar derneği, bla bla kartalları yazan çok olacak malesef