Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6362899 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Desso Grassmaster'ın ingilizce wikipedia'sında liste mevcut:
http://en.wikipedia.org/wiki/Desso_GrassMaster En altta da Vodafone Arena var
Ayrıca nasıl bir zemin olduğunu merak edenler şu videodan:
inceleyebilirler :)
Bu stadyumun sadece 2 tarafı kapalı ve Brezilya gibi bi yerde gayet güneş alma imkanı var :) Desso tarafından yapılan, Dünya kupasında kullanılan bir zemin bu :)
Düzeltme: Volkswagen Arena'nın çimi de Desso'ya aitmiş. Burdan zemin görülebilir:
http://www.footytube.com/video/VfL-Wolfsburg-vs-Bayern-M%C3%BCnchen-331182?ref=lchan_results
hey yavrum hey listeye biz de dahil olduk süper.Teşekkürler @Yutek71
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@keremfrat1 ve @Necmi abi teşekkürler.İçerde işler gayet hızlı :),Tribün çıkışlarında merdiven olacak anlaşılan 12.foto
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı iyimserure

Merhaba arkadaşlar,

Eski İnönü stadında bir kaç kez elektrik kesintisi yaşanmıştı hatırlarsanız, yeni statla birlikte stadımızın elektrik sarfiyatı ve dolayısıyla trafolara binen yük de artacaktır diye düşünüyorum. Bununla ilgili bir çalışma yapıldı mı? Malum o bölge İstanbul'un en eski semtlerinden biri ve eletrik altyapısının çok iyi olduğunu zannetmiyorum

Teşekkür ederim :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı iyimserure

Çevrimdışı Burak Akay

Ahmet abi konya stadında da oynadık ses sanki orda dagılıyordu ama osmanlı stadı her yeri açık olmasına ragmen gercekten inönüyü hatırlattı. Ama ya konyaya giden taraftar da sıkıntı var yada konya stadında çözemedim  :D
@asi_kartal Osmanlı iyiydi evet ben ordayken cok belkı anlamıyoruz ama özetleri izlerken ozellikle ilk golde öyle bir ses cıkmıskı keşke ölçülebilseydi dedim  :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı asi_kartal

Konu dışı : TRANSFER

Cem Dizdar : "Bir son dakika haberi,Beşiktaş Kaboul için girişimlerde bulunuyor diye haber geldi bana."
Bilgi : Bugün transfer döneminin son günü..

Umarım bu transfer olur. Devre arası stoper bölgesine agrasif konuskan ihtiyar diye tabir edilen takımı toplayacak bir adam şart dedim ihtiyar olmadı ama diğerleri var  :icool: elimizde franco gibi bir adam varken o bölgeye milisovic gibi ileriye dönük 2. bir adam çok gereksiz oldu. Arka 5 lide kalecimiz dahil hiç bir oyuncu agresif oyunu süzen bir yapıda değil..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı cagdas44

hey yavrum hey listeye biz de dahil olduk süper.Teşekkürler @Yutek71

Dessonun kendi sayfasında görmeden heyecan yapmayalım, wikipediadaki içeriği bir haberi kaynak göstererek dahi değiştirebiliyorsunuz ve kaynak var diye aksi haber çıkana kadar orada kalıyor

Çevrimdışı Mahmut

Yeni açık ve eski açıktaki son kirişlerde yatırıldı mı ya, fotolardan net göremedim. Birşeyler gözüküyor ama galiba kalıp daha onlar.
@Efe hocam sen uzmanısın bu işlerin  :steamed: :halay:

Çevrimdışı Serjo

Cem Dizdar : "Bir son dakika haberi,Beşiktaş Kaboul için girişimlerde bulunuyor diye haber geldi bana."

Umarım bu transfer olur. Devre arası stoper bölgesine agrasif konuskan ihtiyar diye tabir edilen takımı toplayacak bir adam şart dedim ihtiyar olmadı ama diğerleri var  :icool: elimizde franco gibi bir adam varken o bölgeye milisovic gibi ileriye dönük 2. bir adam çok gereksiz oldu. Arka 5 lide kalecimiz dahil hiç bir oyuncu agresif oyunu süzen bir yapıda değil..

Roma istiyor o oyuncuyu
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı TØLGA

burdan @Çağrı`yı kınıyorum transfer dönemi bu akşam 00:01 de bitiyor kapadı transfer başlığını belki kaboul`ude alıcaz ala ala  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 harika artik aksam ustu vol 2 bekliyoruz yagmurdan dolayi cok is olmayacaktir ama, bir kere alistirdin bizi yapack bir sey yok

Çevrimdışı cisse557

Şöyle bir haber var

Ülkelerin iklimlerine ve bölgenin zeminlerine göre çim tohumlarının uygulanması konusunda eğitim alan ve bu konuda Türkiye'deki birçok spor kulübüne yardımcı olan Eskişehirspor Stat Müdürü Tarık Uslu, İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'dan davet aldı.

Uslu, yaptığı açıklamada, 11 yıl Eskişehirspor'da tesisler sorumlusu olarak görev yaptığını, son 3 yıldır da stat müdürlüğü görevini yürüttüğünü söyledi.

Çocukluğundan beri çim tohumu yetiştiriciliği konusunda araştırma yaptığını ve bu konuda eğitim aldığını belirten Uslu, bununla ilgili İngiltere ve Hollanda'da seminerlere katıldığını kaydetti.

Türkiye'de saha zeminlerinin ve çimlerinin çok sorunlu olduğunu ifade eden Uslu, şöyle konuştu: “Ülkelerin iklimlerine ve bölgelerin zeminlerine göre çim tohumlarının uygulanmasına yönelik eğitim aldım. Zemin ve çim çok sorunlu bir konu, bir bebeğe bakar gibi bakmanız lazım. Eskişehir'in zeminini görüp beğenen diğer kulüp yöneticileri beni statlarına davet edip yardım istiyor. Gidemediğim yerlerde ise telefonla bilgi vermeye çalışıyorum. 'Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş' gibi Spor Toto Süper Lig takımlarının büyük çoğunluğuyla görüştüm. Tohumun hangi zemine hangi oranda uygulanması konusunda toplantılara katıldım. Neyin nasıl yapılması konusunda bilgiler verdim. Özellikle kentin iklimine uygun çim tohumlarını önerdim.”

Eskişehirspor sahasının çimlerinin İspanya'daki Nou Camp Stadı'ndaki çimlerle aynı olduğunu anlatan Uslu, “Eskişehirspor sahasının çimleri Edirne'nin İpsala ilçesinde yetişiyor. Barcelona stat yetkilileri de saha çimini İpsala'dan aldı. Çünkü o bölgenin iklimine uygun çim, İpsala'da yetişiyordu. Bunun yanında Eskişehirspor sahasındaki kaliteyi öğrenen Barcelona stat yetkilileri beni İspanya'ya davet etti. İspanya'ya gidip yetkililerle bilgi alış verişinde bulunacağım” dedi.

“ESKİŞEHİRSPOR SAHASI TÜRKİYE'DE TEK”

Uslu, Eskişehir Atatürk Stadı'na kanal sistemi yaptığını dile getirerek, “Bu proje tamamen bana ait. Yaptığım drenaj sistemi sayesinde 90 dakika boyunca yağmur yağsa bile sahada su durmuyor. Bu sistem şu an sadece Eskişehir'de var. Eskişehirspor sahası Türkiye'de tek. Bu sistem Türkiye'deki diğer statlarda da uygulansa zemin sorunu kalmaz” diye konuştu.
Uslu drenaj sisteminden bahsetmiş. Yağmur zeminde kalmıyor zemini bozmuyor gibilerinden eyvallah ama asıl problem kar yağışına çözüm bulmak değil mi? Eskişehir Atatürk stadına yağan karı traktör ile temizlediler zemin mahvolmuştu. Zemin için yapılacak alttan ısıtma hiç bir müdahale olmadan ve zemini bozmadan karı eritme özelliğine sahip olacak mı?

Çevrimdışı asi_kartal

Yalnız ciddi bir şekilde Avrupa maçlarında başarı istiyorsak stoperde tecrübeli agrasif oyun süzen adam şart .

TRANSFER BASLIGINI BULDUM GO GO GO

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201415-sezonu/201516-transfer-sezonu/new/#new
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2015, 13:28:21 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Merhaba arkadaşlar,

Eski İnönü stadında bir kaç kez elektrik kesintisi yaşanmıştı hatırlarsanız, yeni statla birlikte stadımızın elektrik sarfiyatı ve dolayısıyla trafolara binen yük de artacaktır diye düşünüyorum. Bununla ilgili bir çalışma yapıldı mı? Malum o bölge İstanbul'un en eski semtlerinden biri ve eletrik altyapısının çok iyi olduğunu zannetmiyorum

Teşekkür ederim :)
bildiğim kadarıyla bölgeyi besleyen ana trafo zaten staddaydı stadın elektrik işlerinin mühendisliğide ciddi firmalar tarafından yapılıyor aydınlatma işide sanırım bir amerikan firmasına verilmişti diye hatırlıyorum stadın maç esnasında beslemesi jeneratörler tarafından yapılacak şehir şebeke sisteminde olabilecek kesintiler etkilemeyecek diye biliyorum

Çevrimdışı iyimserure

bildiğim kadarıyla bölgeyi besleyen ana trafo zaten staddaydı stadın elektrik işlerinin mühendisliğide ciddi firmalar tarafından yapılıyor aydınlatma işide sanırım bir amerikan firmasına verilmişti diye hatırlıyorum stadın maç esnasında beslemesi jeneratörler tarafından yapılacak şehir şebeke sisteminde olabilecek kesintiler etkilemeyecek diye biliyorum
teşekkür ederim  :ok:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 13:30:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
burdan @Çağrı`yı kınıyorum transfer dönemi bu akşam 00:01 de bitiyor kapadı transfer başlığını belki kaboul`ude alıcaz ala ala  :biggrinking:

2015/16 açık radarıma alırım seni genç  :bandit:  :biggrinking:

Ben de diyorum stad başlığında nasıl etiketlenirim ben  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı demir_kArtAl

duygulandıran anlar bunlar, çiçekler Türk bayrağı ve Beşiktaş bayrağını göndere çekmiş bitiş noktasında, kapalı ile eski açığın birleştiği yerde. Bizim oralarda inşaatın bittiğinin ilanıdır bayrak asmak. (İnşaat sahibide yemek yaptırır o gün, başkan biliyordur herhalde raconları)
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Burak Akay

Beton Pompası eski açık köşede testerelere basıyor betonu  :claps:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cagdas44

duygulandıran anlar bunlar, çiçekler Türk bayrağı ve Beşiktaş bayrağını göndere çekmiş bitiş noktasında, kapalı ile eski açığın birleştiği yerde. Bizim oralarda inşaatın bittiğinin ilanıdır bayrak asmak. (İnşaat sahibide yemek yaptırır o gün, başkan biliyordur herhalde raconları)

Şimdi bende gördüm Numralı birleşimdeki bayrağımızı hayırlı uğurlu olsun diyelim, emeği geçenlerin ellerine sağlık

Çevrimdışı TØLGA

2015/16 açık radarıma alırım seni genç  :bandit:  :biggrinking:

Ben de diyorum stad başlığında nasıl etiketlenirim ben  :biggrinking:
haha bak millet transfer başlığı arıyor bulamıyo buraya yazıyor burda konu dışı yapılıyosa sebebi sensin  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni Açıkta Kalan Son testere kiriş kalıbıda yatırılmış , Yeni açıkta Yatırılmayan Kalıp kalmadı :halay: :halay: :halay: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi bende gördüm Numralı birleşimdeki bayrağımızı hayırlı uğurlu olsun diyelim, emeği geçenlerin ellerine sağlık
Şuan Canlı yayını izleyemiyorum Ekran goruntusu alıp paylaşabilirmisiniz :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık