Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364019 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Beskatbol arena olsa duyardık zaten  :D bir an heyecanlandım.

Çevrimdışı Batu K.çetin

zeki hocam ellerine sağlık.yine herzaman ki gibi çok güzel...

Çevrimdışı src35

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

sponsor bağlantının reklamlarının siteyle alakası yok, kullanıcı ile alakası var.. yapılan aramalara bağlı gezilen sitelere bağlı bir şekilde reklam çıkıyor herkesde farklı
bende bol bol koselige son reklami cikiyo. Ama cok sukur koselik gibi bir problemim yok.  :bandit: bu arada reklamdaki sakalli arkadasi ilk gordugumde birisi @aktar_ismail e photoshopla sakal yapmis sanmistim. :evillol:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Batu K.çetin

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Küfekiler bukalemun gibi maşallah :evillol: Hava durumuna göre renk değiştiriyo :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Basket arena lafını ortaya atanlar faiktir

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 1 Şubat 2015 Resimleri için tıklayınız(150 Resim)

Çevrimdışı martin40

EyvAllah Mustafa kardes  :photo:

Lyon takimi gerçekten muhtesem bir stat yapiyolar, fransizca anlayan varsa söylesin videoyu gönderim.

Keske Türkiye de su avrupa kupasini alabilse statlarimiz daha da güzel olurdu ..

Çevrimdışı Anıl1903

@ZEKI Abiye ve Yasaklı Link[/member] fotoğraflar için teşekkürler.Küfekiler stada bambaşka bir hava katıyor şimdiden stad açılışına rahat yetişir.

Çevrimdışı aviator

Numaralıdaki vincin sökülme zamanı gelmiş.

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Serjo

iskeleler gidince küfeki efsane durmuş  :ishock:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Serkan7738

bu küfekilerin hergün rengimi değişiyo banamı öyle geliyo  :alala:

Çevrimdışı cagdas44

bu küfekilerin hergün rengimi değişiyo banamı öyle geliyo  :alala:

Kurudukça asıl rengini alıyor

Çevrimdışı Efe

Küfeki kaplamasi cok hizli gidiyor adamlar iyi calisiyor darisi catinin basina :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu kamyon ne tasiyor arkadaslar ?
o kamyon biraz ilginc duruyor acaba ne var icinde catiyla alakali olabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

o kamyon biraz ilginc duruyor acaba ne var icinde catiyla alakali olabilir

Sari vinç numaraliya tasiyor parçalari.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Az kaldi kalp krizi gecirecem simdi..
Bitti abi çok şükür :) Yine golü atıp geriye yaslanıyo takım :s20: :s20: :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Melekcik

Maçın düdüğünden :akuma: :s20: sonra stada geçip huzur bulalım gencler nevar ne yok . :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Maçın düdüğünden :akuma: :s20: sonra stada geçip huzur bulalım gencler nevar ne yok . :money:
Yeni açığa baktıkça huzur buluyorum :ishock: