Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6364376 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hakaydam

Yeni açık rampaya beton döküldü mü acaba?

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Son Testere Kiriş

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Obitaş yapsın istiyorum. Şöyle kaymak gibi. Aktar İsmail abide betona güç verecek bi karışım katar  :bandit: :evillol:

Çevrimdışı Efe

@Efe abi dışarıdayım şuan , Prekastçılar çalışmaya başladımı :alala: :alala:
Sabahta yazdım Kadıkoydeyim Ve öyle Şiddetli bir Rüzgar yok , Çalışılabilir yani , Tabi Onlem almak şart ama dedigim gibi çalışmayı etkileyecek duzeyde bir Rüzgar kesinlikle yok :iscrewy:
goruntuye gore calismiyorlar gerek yok bugun calismasinlar cok tehlikeli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Merhaba ben uzun süredir takip ediyordum ama hiç yorum yazmıyordum birkaç sorum olacak.
1)Çatı işi neden aylarca sürüyor?
2)Yeni açık arka tarafta otoparktan başka şeylerde olacak mı?
3)Zeminin yapılması kaç ay sürecek? Çatı belli bir seviyeye yükseldikten sonra zemin çalışmalarına başlanması mümkün mü?
4)İki tribün de aynı anda bitecek gibi sizce bunu bilerek mi yapıyorlar iki tarafta birbirine üstünlük kurmasın diye?

Cevaplarsanız teşekkür ederim. :)

1) Çok hassas bir iş ve de güvenlik riski sebebiyle her hava durumunda çalışma yürütülemiyor.
2) Yeni açık tarafında otoparkla birlikte kulüp yönetimi bulunacak, kulüp stada taşınacak.
3) Çatı için kullanılacak vinçler sahadan çıkar çıkmaz çalışmalar başlayacak, işlerin ne kadar sürdüğünden ziyade çimin hazır hale gelmesi için gereken bekleme süresi önemli olacak
4) Bu bir yarış değil ki üstünlük kurulsun, biz yarıştırıyor olabiliriz ama şirketler işlerini yapıyor ve kendilerine göre yavaşlama hızlanma sebepleri var çalışma alanları benzer olsada yeni açığın arkadaki otoparka bağlı olması, eski açığın rampa ile ilişkisi kendi hızlarının oluşmasına sebep oluyor

Obitaş yapsın istiyorum. Şöyle kaymak gibi. Aktar İsmail abide betona güç verecek bi karışım katar  :bandit: :evillol:
Bu konuyla ilgili dünya aktarlar federasyonunda acil toplantı talep edeceğim. Dedelerimiz yumurta akıyla surlar ördü, asırlık yapılar yaptılar, bize düşen görev daha önce yapılmayan bir karışım ile seni dünyanın en dayanıklı ve en uzun süreli, çağlar boyunca parçalanmayacak hatta dünyaya dünya kadar göktaşı düştüğünde bile etkilenmeyecek bir testere kiriş yapacağız.
Şükürler olsun bizi tercih ettin, kaliteyi tercih ettiğin için teşekkürler :) seni kral yapacağız kral :halay: :ishock:

Bu konuyla ilgili dünya aktarlar federasyonunda acil toplantı talep edeceğim. Dedelerimiz yumurta akıyla surlar ördü, asırlık yapılar yaptılar, bize düşen görev daha önce yapılmayan bir karışım ile seni dünyanın en dayanıklı ve en uzun süreli, çağlar boyunca parçalanmayacak hatta dünyaya dünya kadar göktaşı düştüğünde bile etkilenmeyecek bir testere kiriş yapacağız.
Şükürler olsun bizi tercih ettin, kaliteyi tercih ettiğin için teşekkürler :) seni kral yapacağız kral :halay: :ishock:

:biggrinking:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bugün fırtına yarın yağmur yine iptal 2 gün

Çevrimdışı ramayan

1) Çok hassas bir iş ve de güvenlik riski sebebiyle her hava durumunda çalışma yürütülemiyor.
2) Yeni açık tarafında otoparkla birlikte kulüp yönetimi bulunacak, kulüp stada taşınacak.
3) Çatı için kullanılacak vinçler sahadan çıkar çıkmaz çalışmalar başlayacak, işlerin ne kadar sürdüğünden ziyade çimin hazır hale gelmesi için gereken bekleme süresi önemli olacak
4) Bu bir yarış değil ki üstünlük kurulsun, biz yarıştırıyor olabiliriz ama şirketler işlerini yapıyor ve kendilerine göre yavaşlama hızlanma sebepleri var çalışma alanları benzer olsada yeni açığın arkadaki otoparka bağlı olması, eski açığın rampa ile ilişkisi kendi hızlarının oluşmasına sebep oluyor

kulüp yönetimi bulunacak derken, kulüp binasını boşaltıp stadamı taşıyacaklar?? :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Fatih

En merak ettiğim şey acaba beni çiçekler mi yoksa obitaş mı yapacak ?  :akuma: :D
Töbe estafirullah...  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

kulüp yönetimi bulunacak derken, kulüp binasını boşaltıp stadamı taşıyacaklar?? :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Fulyadaki kulüp binasını boşaltıp yeni açığa taşıyacaklarını söylemişlerdi daha önce. Yeni açık aslında oldukça büyük  :ishock:

Çevrimdışı Oktay

@aktar_ismail  dünya aktarlar federsyonu nu bu kadir şinaz davranışından dolalayı senin vasıtanla tebrik etmek istiyorum :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

Bunu buyara bırakıyorum ve kaçıyorum :money:
samet sahipsiz fotoları buraya bırakma burası camii avlusumu :evillol: :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı ramayan

Fulyadaki kulüp binasını boşaltıp yeni açığa taşıyacaklarını söylemişlerdi daha önce. Yeni açık aslında oldukça büyük  :ishock:

kulüp binası bjk plazada akaretlerde 2. mekan olarakta fulyayı iptal edip yeni açık arkası yapılacak demekki değiişiklik olur  :lol: :lol: :lol:..

Çevrimdışı ramayan

Çevrimdışı Burak Akay

Saha zemin harika ama foto paylasamiyoruz burdayız :)
İyi Günde Kötü Günde

@aktar_ismail  dünya aktarlar federsyonu nu bu kadir şinaz davranışından dolalayı senin vasıtanla tebrik etmek istiyorum :evillol:
Tebriklerini ileteceğim. Federasyonumuz seni ödüllendirmek için aracılar vasıtasıyla birşeyler gönderecektir. Geldiğinde bana sormadan sakın kullanma @Oktay abi  :evillol:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TØLGA

Basketbol arena mı acaba?
yok ya fore kazık günlerini biat edelim diye atmıştır kesin  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cagdas44

Basketbol arena mı acaba?

İstanbul Üniversitesi hastanelerinden birinin yanına yapılan otopark çalışması, @fore_kazık günlerini hatırlanıyor, nereden nereye geldik :halay:

Burası geçenlerde haberlere çıkmıştı çalışma nedeniyle poliklinikler boşaltılmıştı

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK