Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368205 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sağol Yunus cuğum. Bak şimdi neden Yavru Kartal olduğumu anladım. :s20:
Muhtemelen ilk projede locaydı , sonradan iptal edildi. Arkasına ne yapacakları önemli değil , önden bütünlüğü bozan bir görüntü olacak gibi.
Keşke o bölüm bütün tribün olarak yapılsaydı , daha güzel olurdu sanırım.
Yok abi İlk projede de  yeni açıkta Loca yoktu , O Tribün ateşli tarftar grupları ve Konser organizasyonları için özel olarak tasarlandı , Oyuzden Loca koymadılar :iscrewy: Aynı zamanda Akaretlerdeki kulüp binasına Yeni açığa taşınacak ... Oldukça buyuk ve Geniş bir alan Yeni açık tribun :ok:
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 15:14:58 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

böyle büyük olunmuyor özellikle ufak yazdım beşiktaşın b sini büyük yazmadı diye sevgilisini bırakanada ancak salak derim aşın artık bunları orası bir logo nasıl estetik görünürse o şekilde yapılır büyüyün biraz :evillol: :evillol: :evillol: @Yunus Emre Dökmeci
Uzun süre amatör de olsa logo çalışmalarında yer almış birisi olarak on numara bir logo seçimi bence @Necmi abi. Stat bitiyor ve yavaş yavaş evrilmemiz gerekiyor, haber sitesi ilk adımıydı sonrasında devamı gelecektir inşallah.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sozkul

resmin çok güzelmiş değerli kardeşim bayıldım. :)

Hocam,sizin resimde cok guzel. Stillerimiz birbirine benziyor...  :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Oktay A.

Bu arada sanırım bir açıklama yapmam gerek...

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet

Senin için en  hayırlısı neyse o olsun @bjk_mabet Allah utandırmasın iyi ki Beşiktaşlısın  :super: :sevinc :ok: :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı sozkul

Bjk_Mabet arkadasim, yazdiklarindan en dogru karari verdigin anlasiliyor. Bir yere giderken aklin, kafan baska yerde kalirsa, gittigin yerde hayati yarim yasiyorsun, bu is performansini bile etkiliyor. Basima geldi biliyorum.

Çevrimdışı yavvuzz

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet

Sana da bu yakışırdı @bjk_mabet . Emin ol daha iyi bir tercih yaptığını anlayacaksın . Bunu daha önce söyleyecektim ama fikrini değiştirmekten korktum .
Hiç bir zaman başladığın işi bitirmeden diğerine geçme . Bence olay bu .

Çevrimdışı Metin1903

Merhaba ben de geçen gün aranıza katılmıştım ilk yazışım bu  :)
Merak ettiğim bir konu var kombine satışı yapan yerde görmüştüm bizim yeni açık yani o locasız bölümün üstünde birkaç bloku deplasman tribünü yapmışlar bu bizim için sıkıntı değil mi sizce de ? Kale arkasında bütünlüğü bozacak ve herhangi bir organizasyonda da kötü bir görüntü oluşturacak bunu engelleyemezler mi ? Değiştirilemez mi ?

Çevrimdışı yldrmaydn

2.nesil incici olarak selam ederim pek aktif olmasam da:)

@bjk_mabet bence en doğrusunu yapmışsın. zaten o fırsat kaçsa da buradaki başarıdan sonra belki çok daha iyileri gelecektir. tekrar hayırlı olsun.

geçen gün burada kapı pencere panelleriyle ilgili görseller düştü schüco firmasının ama henüz bir sızıntı çıkmadı. mevcut loca yapıları bunlarla mı yapılmıştı yoksa değişiklik mi var? firma iyi mi kötü mü pek konuşulmadı. onun irdelenmemesi ilginç geldi bana yok mu bilen??
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Mabet, kararının hayırlı olmasını diliyorum öncelikle senin adına, sonra geride kalanlar adına. Kısmetin neyse o, ilerde çok daha iyi teklifler gelecektir.  :money: :busted_cop:

Çevrimdışı erzurum1903

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...
Saygılarımla
Bjk_Mabet

ilk yazdığında nasıl mutlu olacaksan öyle yap demiştim. bir arkadaş demiş ki:" keşke kabul etseydin, hayat her zaman bu tarz fırsat koymaz insanın önüne." bende diyorum ki doğru belki o fırsat bir daha gelmez, ama asla ve asla hiç bir fırsat senin mutluluğundan önemli değildir. mutlu olduğun için buna karar verdin. senin adına hayırlı olsun, bu proje bittiğinde arkanda dev bir yapı ve gelecek nesillere bir yuva yapmış olmanın gururunu yaşayacaksın. senin yaptığın işin 1/10 ni yapmak için şuan ki konumumdan çok fazla şeyi feda etmeye razıyım.

Çevrimdışı keremfrat1

@bjk_mabet gitmedigine seevindim abicim ben sensiz napardim kimle ps4 oyniycaktim :)

Merhaba ben de geçen gün aranıza katılmıştım ilk yazışım bu  :)
Merak ettiğim bir konu var kombine satışı yapan yerde görmüştüm bizim yeni açık yani o locasız bölümün üstünde birkaç bloku deplasman tribünü yapmışlar bu bizim için sıkıntı değil mi sizce de ? Kale arkasında bütünlüğü bozacak ve herhangi bir organizasyonda da kötü bir görüntü oluşturacak bunu engelleyemezler mi ? Değiştirilemez mi ?
Bu konuyu daha önce çok tartıştık , Şahsi fikrim Yonetim en doğru kararı verdi :ok: Yeni açıkta Sadece 3 Blokluk alan kaplayacaklar ve Kamera açısına girmeyecekler , tribün butulugu bozulmaz çunku Yeni açık stadın kapasite olarak en büyük tribünü aynı zamanda, Sesleri solukları bile çıkmaz :iscrewy: Eğer Deplasman tribünü eski açığa verilseydi , Eski açıkta 5-6 blok alan kaplayacaklardı buda Eski Açık üst katın tam yarısını Deplasman Tribünune kaptıracagımız anlamına geliyordu aynı zamanda kamera açısınada gireceklerdi ve Rakip taraftarı Stadda çok muş gibi gozukecekti , tabi bu kararda Eski açıkta loca olmasınında etkisi buyuk , Yonetim çok doğru bir karar verdi emin ol :ok: @Metin1903
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 15:27:17 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Braveheart

Benim kafamda da bi kac soru var şöyle ki;

1)Stad zemini cim serildikten sonra suan ki durumundan  ne kadar yükselecek?

2)Kale arkalarını top carpmasin diye fileyle mi kapatacaklar yoksa şükrü saracoglu gibi demir parmaklik mi yapacaklar?

Cevaplariniz için şimdiden tsk ediyorum  :)
Sordum cvp gelmedi tkrr sorayim  :)

Çevrimdışı İrfan

@irfan  sonradan farkına vardım necmi abi alıntılayınca silemedim :D :D  bidaha tekerrür etmez :ok: :ok:

:halay: :halay: :halay: Tamam abi canını yerim
We are Electric..!

1) Zemin baya yukselecek , Taraftarın en alt katta aygını bastıgı yerden 5 Cm daha yüksekte olacak zemin , Proje fotosunu @FARUK hocam paylaşırsa daha net anlarsın
2) Yüksek ihtimal Şeffaf , Gorunmez File kullanılacak, Bu konu daha önce konuşulmuştu...

Çevrimdışı FARUK

çim zemin ilk prekastta ayak basılan yerin seviyesine gelecek
file olacağı söylenmişti

Çevrimdışı Metin1903

Bu konuyu daha önce çok tartıştık , Şahsi fikrim Yonetim en doğru kararı verdi :ok: Yeni açıkta Sadece 3 Blokluk alan kaplayacaklar ve Kamera açısına girmeyecekler , tribün butulugu bozulmaz çunku Yeni açık stadın kapasite olarak en büyük tribünü aynı zamanda, Sesleri solukları bile çıkmaz :iscrewy: Eğer Deplasman tribünü eski açığa verilseydi , Eski açıkta 5-6 blok alan kaplayacaklardı buda Eski Açık üst katın tam yarısını Deplasman Tribünune kaptıracagımız anlamına geliyordu aynı zamanda kamera açısınada gireceklerdi ve Rakip taraftarı Stadda çok muş gibi gozukecekti , tabi bu kararda Eski açıkta loca olmasınında etkisi buyuk , Yonetim çok doğru bir karar verdi emin ol :ok: @Metin1903

Peki karar bizim elimizde mi ? Bir yerde kararın başka - bir bakanlıkmıydı tam hatırlamıyorum - kişiler tarafından verdirildiğini görmüştüm de . Karar bizde ise baktık olmuyor değiştirilir o sorun olmazmış o zaman .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet
Harbiden aşkın gözü körmüş lan...
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

bildiğim kadarıyla tribünle saha arasındaki mesafe 6 metre olacak neden daha yakın yapılmıyor ingiltere liginde bir çok takımın stadında tribünler sahaya çok yakın bizdede öyle yapılamaz mıydı bilen biri aydınlatırsa sevinirim
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Braveheart

Çevrimdışı Türkay

bildiğim kadarıyla tribünle saha arasındaki mesafe 6 metre olacak neden daha yakın yapılmıyor ingiltere liginde bir çok takımın stadında tribünler sahaya çok yakın bizdede öyle yapılamaz mıydı bilen biri aydınlatırsa sevinirim

Uefa standartlarında yapılıyor o yüzden  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

Bu güzel düşüncen için teşekkür ederim arkadaşım. ama ben buna karşıyım. benimde kombinem var ve ben devretmiyorum.
Ankarada olup maça gidecek arkadaşlar lütfen parasını verip izlesin. kulübümüzün paraya ihtiyacı var. ve İstanbul haricinde diğer illerde zararsız kapatıyor o maçı maddi anlamda.

Stadımız için bir kuruşa bile ihtiyaç varken taa yenikente BEŞİKTAŞ ımız için giden taraftarımız lütfen parasını ödeyip girsin.

:tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

ingiltere lgindeki pek çok stad çok eski olduğundan ,uefa yık yeniden yap diyemiyor ,bçyle kabul ediyor .ancak ingilterede yeni yapılan stadlar bu kriterlere uygun yapılıyor ,yapılmak zorunda da zaten . :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Konuyu değiştirmek adına:  :evillol:
Dev Yapılar belgeselinin bir bölümünde stadyum koltukları raylı bir sistem üzerine monte ediliyor ve adamlar 5 dakikada 72 tane koltuk takıp çıkarabiliyor. Ayrıca koltukları birbirine yaklaştırıp kapasiteyide oldukça arttırabiliyor.
Bizim stadta durum nasıl? Direk betona mı monteli olucak?
Bende tekrar soruyum bari :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."