Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368299 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı bjk_mabet

Mimar bünyamin derman habertürk te canlı yayına baglanicak net saatini bilmiyorum ama
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı nuri seksigüzel

böyle büyük olunmuyor özellikle ufak yazdım beşiktaşın b sini büyük yazmadı diye sevgilisini bırakanada ancak salak derim aşın artık bunları orası bir logo nasıl estetik görünürse o şekilde yapılır büyüyün biraz :evillol: :evillol: :evillol: @Yunus Emre Dökmeci

Bütün dünya majiskül yerine miniskül'e geçti. Artık herşeyi büyük büyük yazmanın anlamı yok. Büyük şirketlerin yenilenen logolarına bakarsan dediğimi anlayacaksın.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ErsinA.

Güzel resimler için teşekkürler...

Bugün prekastlar hızlı, fotoğraflar bol.

Çevrimdışı ahmet türker

Bütün dünya majiskül yerine miniskül'e geçti. Artık herşeyi büyük büyük yazmanın anlamı yok. Büyük şirketlerin yenilenen logolarına bakarsan dediğimi anlayacaksın.
örnek beko.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bugün süpersiniz abiler kardeşler ayakta alkışlıyorum sizi  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kaanzor

Bu arada sanırım bir açıklama yapmam gerek...

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet

Olum ağlattın lan...  :bawling: :bawling:

Umarım hakkında en iyisi en güzeli budur senin için
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ErsinA.

sarı mobil vinç beton pompasının üzerinden aşırtma prekast yerleştiriyor. isteyince hızlanıyor keratalar  :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı ahmetx

sıf bu konuyu açabilmek için 3 gün öncesinin yazısını nasıl buldun , :lol:  :lol:  attığın tablo resmi bir tablo değil ,bir sürü yanlışlıklarla dolu ,bizim gibi biri oturup yazmış .sende biliyorsun ki ,konya stadı 42 bin ise bizim stad 50 000 .benim kapasite provokatörü kardeşim. :kop:  :kop:
Ahmet abim ayıp ediyosun ama gelen mentionslara cevap verdim,konyanın sıra sayılarını ve tribünlerin sahaya uzaklığını biliyor musun @ahmet türker abi?Bir de yanlışlıklar neler abi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türker

teşekkürler time lapse.emegine sağlık.

Çevrimdışı Sutlas

Numaralıda betonlanan testere kirişlerin altındaki iskelelerin sökülmesi için ne kadar beklemek gerekiyor?

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bünyamin Derman Habertürk'te canlı yayında  :busted_cop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Yurt dışından hatrı sayılır bir teklif aldım ve bugün karar verip evraklarımı teslim etmem gerekiyordu çarşamba günüde yola çıkacaktım..
Bu sabaha kadar gitme taraftarı idim ki pasaportumu ve evraklarımı alıp evden çıktım teslim etmek için ama yapamadım.yapılan teklif için teşekkür edip stat bitene kadar burada kalmak istediğimi söyledim...
Bitirmem gereken bir stat var gücüm yettiğince stadımız bitene kadar burada kalıp bitirip baretimi bırakıp öyle çıkmak istiyorum buradan...
Dün forumda yazılanları tek tek okudum ve odamda işin gerçeği hıçkıra hıçkıra göz yaşıda döktüm vereceğim her karar için destekliyen güzel mesajlar yazan dostlara ne kadar teşekkür etsem azdır...son söz olarak

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet

Gel sana bizim Hükümet Konağının çay ocağı ihalesini verelim , yatırırsın Milli Emlak Biriimimizden kiranı keyfine bakarsın dostum.

Çevrimdışı levent21

Çevrimdışı Ahmetsahin

İYİ Kİ BEŞİKTAŞLIYIM...

Saygılarımla
Bjk_Mabet

İşte bu yüzden ben bile yıkamadim bu kulübü.  :)

Allah ne muradin varsa kabul etsin ne diyeyim.  İyi ki varsın. ..
[ Son Düzenleme: 30 Ocak 2015, 16:39:35 Yıldırım Demirören ]

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abim ayıp ediyosun ama gelen mentionslara cevap verdim,konyanın sıra sayılarını ve tribünlerin sahaya uzaklığını biliyor musun @ahmet türker abi?Bir de yanlışlıklar neler abi?
aman aman kalsın ahmet kardeşim daha önce çok tartışmıştık sen haklısın. :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena'dan konuşcaklar sandım :uyucam: Olimpiyat stadıymış konu  :sleepzz:

Çevrimdışı ahmetx

aman aman kalsın ahmet kardeşim daha önce çok tartışmıştık sen haklısın. :lol:  :lol:  :lol:
olmuyor ama abi verilerle konuşalım ki ben dahil hepimiz doğruyu öğrenelim.Standartlara uymayıp ben bizim stada 50 bin kişiyi sığdırırım örnek Şükrü Saraçoğlu. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum