Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373008 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bordo mavi forumunda bizim stada yüklenenler var bize kargalar diyorlar.
bizim stad yeni sezona yetişmezmiş gelecek seneye yetişirmiş daha karşı tribün yapılmamışmış felan filan.
kendi statlarından rahatsızlar başka statlarda açık arıyorlar ...
Şöyle biraz göz gezdirdimde adamların kafa şu "vodafone arena neymiş yeaa inşaatı çok kalitesiz .s sadece çatısı güzel başka da bi özelliği yok .s"
Bişey diyecektimde  :bandit: Neyse..  :evillol:

Bu arada gözden kaçırmış olabilirim bi soru sorcaktım. Dış kolonlar arasından 2. kata girişler gözüküyo ya animasyonda. Oraları napcaklar bişeyle kapatıcaklar heralde ? :alala: Kapı vs. :alala: @Yunus Emre Dökmeci
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 14:08:31
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Cicekler koca 3 tribun yaptida su ust bilezikleri bitirene kadar beni kanser etti.eski aciktaki bilezik ilerlemedi gitti arkadas...
beni menisküs etti :steamed:
kayaya denk geldik deseler bahaneden bile sayardım.
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı arda

merhaba arkadaslar bende bır yıldan berıdır sızlerı takıp edıyorum gerek wow olsun gerek donanım olsun herkesı sıma olarak tanıyorum benım gıbı yuzlerce vardır tahmın edıyorum :) madem herkes uye oluyor bende olam dedım :)

:steamed: HAY BEN SENIN.. :s20:  tamam tamam Hoşgeldin  :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Eski açıkta yatırılan testere kalıbı sonmu arkadaşlar? Sanırım numaralı son testerenin yanına bi tane daha gelecek
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 14:13:45 Epkem ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Cümletten hoş bulduk arkadaşlar.. günlerdir üye olacam diyordum @Necmi abi üyelik referansa bağlanır belki deyince tutamadım kendimi :D
:hosgeldin :hosgeldin kardeş :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni gelen arkadaşlar
  :hosgeldin iz .. :hosgeldin iz .. :hosgeldin iz  :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmet türker

yeni katılan tüm arkadaşlar .hoşgeldiniz. :hosgeldin

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 14:14:27
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Eski açıkta yatırılan testere kalıbı sonmu arkadaşlar?
Bir tane daha var. Ama o numaralıya bitişik olduğu için oradaki kalıbın sökülmesini bekleyecektir.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 14:15:54
  • İstanbul (Kurtuluş)
Cicekler koca 3 tribun yaptida su ust bilezikleri bitirene kadar beni kanser etti.eski aciktaki bilezik ilerlemedi gitti arkadas...
:D eski açıkta bileziğin devam ededbileceği yer yok şu an. testereler betonlandıktan sonra devam edebilecek üst bilezik  :D

Çevrimdışı iskeceli

biz takipcileri gonderileri takip edemiyecegiz diye korkuttunuz, neyse alti aylik takipten sonra bende uye oldum

Çevrimdışı Türkay

biz takipcileri gonderileri takip edemiyecegiz diye korkuttunuz, neyse alti aylik takipten sonra bende uye oldum

:hosgeldin

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 14:19:44
  • İstanbul (Kurtuluş)

Yeni katılan tüm üyelere  :hosgeldin

Üye olmak isteyip nick düşünenlere tavsiyeler:
Çıkış Kapısı
Tarihi Duvar
Hibrit Çim

Alirizadan extra;
Yeniaçık otopark
Eskiaçık çukur
Skorboard
Oval tribün
çatıbilerziği

şu anda boşta bunlar  :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 14:26:36 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Deniz

:hosgeldin iz

Üye olarak kafanızdaki soruları sorabilirsiniz, değerli yorumlarla katkıda bulunabilirsiniz.Bilgi paylaştıkça güzeldir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

@bjk_mabet abi şahsen tanışmadık ama bugüne kadar her sorumuza cevap verdin sürekli bizi bilgilendirdin.

Ne karar verirsen ver bu forumu takip eden herkes seni hiçbir zaman unutmayacaktır. :ok:

Yolun açık olsun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı YunusEmre

1 yıldır takipten dolayı her konuya hakim gibiyim.. bazen sorulan sorulara üye olmadığımdan cevap veremiyorum o acıydı :D

Çevrimdışı anıtlar kurulu

hosgorduk arkadaslar sagolun :) cayımızı hazırladık resımlerı beklıyoruz  :ishock:

Çevrimdışı ilhan

İnşaat ve İnşaat Mühendisliği Litaratürünün bilimum deyimleri  :hosgeldin iz.  :D
Hepinize ayrı ayrı hoşgeldiniz demeyi çok isterdim ama Forumun bu gün kabul günü galiba öyle bi bodaslama daldınız ki, iyi ki geldiniz.

Çevrimdışı ALI RIZA

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Herkese merhabalar. Forumu açıldığı günden beri takip ediyorum. Üye olmaya karar verdim sonunda  :bandit:
Her gün fotoğraf paylaşan ve bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

Hoşgeldin. Nick süpermiş. :D

Çevrimdışı YunusEmre

Vodafone Arena sayesinde İnşaat Mühendisliğine kafa sardım. ve okuyacam da :D staj aşamasında bu forumu gösterecem Allah nasip ederse :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 14:25:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:D eski açıkta bileziğin devam ededbileceği yer yok şu an. testereler betonlandıktan sonra devam edebilecek üst bilezik  :D
betonlanmamış kısmı diyoruz aynı yerde kaldı uzun süredir.
bi ara acaba oranın üstü kapatılmayacak o yüzden mi ilerlemiyorlar diye düşündüm...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmet türker

Yeni katılan tüm üyelere  :hosgeldin

Üye olmak isteyip nick düşünenlere tavsiyeler:
Çıkış Kapısı
Tarihi Duvar
Hibrit Çim
nervürlü demir, potrland çimentosu, loca koltuğu .çatı halkası da olsun ama hibrit çim en son üye olsun. :lol:  :lol: