Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373019 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı arda

Merhaba mesajlarınız hızlı ve çabucak silinir konu dışı yapanlara saygılar  :eyes

Mesajlarınızın silinmesi için bir ALO demeniz yeterli ..

Ajajajajajajja (Ispanyolca güldüm)

@Taraftar Dolaşım Alanı, @Açık Renk Küfteki, @PTFE TiO2 Çatı Membranı   Nerelerdesiniz!????  :lol:

Arkadaşlar hepimiz hoşgeldiniz
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı ahmet türker

Teşekkürler abicim.. zaten hali hazırda devam eden yüksek lisans ve isg var bunu da aradan çıkarırım diye düşünüyorum :D
benim büyük oğlumda okul bitirme hastası ,ama artık doktora yapacağım diyor .sizin gibi okuyan gençlere hayranım. :claps:  :claps: 

Çevrimdışı MERTG

İnci trollemesi gibi gelmeye başladı artık bir anda bu kadar enteresan nick  :busted_cop: Hepiniz  :hosgeldin iz
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı ALO RIZA

Sakin olun dostlar @ALI RIZA nın sildiği her mesajın hesabını soracam :eyes :steamed:

Çevrimdışı Batu K.çetin

Selam.Aranıza katılmaktan dolayı çok mutlu oldum.

Çevrimdışı Başkan

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ilhan

Merhaba mesajlarınız hızlı ve çabucak silinir konu dışı yapanlara saygılar  :eyes

Mesajlarınızın silinmesi için bir ALO demeniz yeterli ..
Hoppaalaaaaa aha bu da geldi başımıza ya!
Sende  :hosgeldin

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

bu kadar orjinal nicklerden sonra niçkimi sildirip, paletli vinç olarak değiştiresim geldi sezgin kardeşim. :lol:  :lol:

Ahmet abi itiraf etmek gerekiyorsa beni de özendiriyorlar. :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hoşgeldin kardeşim :)
Duyduğuma göre şeffaf olmayacakmışsın  :bandit:  :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Taraftar çıldırdı stadını istiyor  :evillol:

Çevrimdışı Karabay

ben de bir @küçükenişte bekliyorum.
aklıma @kcptl geldi.  Çok özledim bir haber alan yokmu?

Çevrimdışı kaanzor

2 saat girmedim foruma neler olmuş yavv

herkese  :hosgeldin diyorum
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı arda

:hosgeldin şu TiO2 i biraz serpiştirsen, azı karar çoğu göz yorar yine de saygılar
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Sedat_BJK

gercekten onunda emegi buyuk. En aktif arena takipcisiydi. Nerelerde acaba.. :alala:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

kendisi iyi bi sıkıntı yok zeki abi bi kac ay once gorusmustu ama forumlara takilmiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

haha şimdi oldu stat tamamlandı çatı da geldi  :hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı YunusEmre

Artık fotolar gelse de çayları yudumlamaya başlasak :D

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı doctore

Ahmet abi itiraf etmek gerekiyorsa beni de özendiriyorlar. :D

benimde hafriyat yapasım geldi nickimi. kamyon saydığımız günler dün gibi aklımda teeeeyyy dağ kaldırdık dağ... :)
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı keremfrat1

Yeni gelen uyeler hos geldiniz :) fotolar geliyo her an gelebilir :) :)