Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374069 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

nerenden anlıyorsun :alala: Ziyaretci kısmını kapatmayız bu forumun amacı ulaşabildiği kadar Beşiktaş taraftarına ulaşıp doğru bilgilendirmeyi yapabilmek kimse üye olmak zorunda değil üyelik zorlamayla değil gönüllülük esasına dayanmalı ama üyeliği kapatıp farklı bir sisteme dönebiliriz onaylı üyelik gibi bir şey olabilir
Tamam işte abi bende onu dedim , Daha önce Ziyaret kısmını kapatmayacagız , Ziyaretçilerde bilgi alsın takip etsin demiştin onu yazdım bende :tabe: @Necmi abi , Bu arada onaylı uyelik nasıl oluyor :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Herkese merhabalar. Forumu açıldığı günden beri takip ediyorum. Üye olmaya karar verdim sonunda  :bandit:
Her gün fotoğraf paylaşan ve bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.

:hosgeldin
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

Nedir bu matem havası @bjk_mabet ölmedi daha yaşıyor  :nargile: :nargile: :nargile:
baksanıza kule vinçten resmi bile heybetli duruyor mabetimizin  :evillol:  keşke diğer tarafı da çekseydi  :bandit:

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 13:40:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
aklıma recep ivedikteki yeni üye kaydı sahnesi geldi  :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı dropoon

stad sanat eseri ve anıt niteliği taşıdığından vodafone arenayı koruma kanunu çıkartılıp silüetini bozan yapılar bir an önce traşlanmalı hele o ibb nin garajı nedir arkadaş

Aramıza yeni katılan arkadaşlar nickleriniz harika ama kendi isimlerinizi ve yaşlarınız yazarsanız daha iyi olur , Özellikle yaş kısmı yaşınızı yazınki herkes ona göre davransın , adama Dostum diyorsun 50 yaşında çıkıyor mesela :icool:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 13:48:32
bordo mavi forumunda bizim stada yüklenenler var bize kargalar diyorlar.
bizim stad yeni sezona yetişmezmiş gelecek seneye yetişirmiş daha karşı tribün yapılmamışmış felan filan.
kendi statlarından rahatsızlar başka statlarda açık arıyorlar ...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı arda

Gokhan arkadasimiz son rampa demis ama bir rampa daha var. Goz var nizam var. Su anda yapilan rampanin uzerine bir rampa daha gelecek

bu arada sevgili dostum @bjk_mabet hep soyledigim gibi mantigini dinle hayat senin hayatin karar senin kararin. Bu ikilemleri cok yasadim geriye donup baktigimda hep iyiki bu karari vermisim dedim. Cunku obur karari secsem ne olacagini bilmiyorum. Su anki durumumda olmazdim daha mi iyimi olurdu onu da bilmiyorum. Sonucta  Hayatin bize nasip ettiklerini yasiyoruz. Ayrilik yok isin ucunda Nasilsa hep birlikteyiz.

Yok Zeki Abi, ufak rampaya başlamışlar o szaten girişi, ordan bir kat aşağı inince zaten ramla silsilesine varıyorsun, hata yok.
@bjk_mabet Gitme dedim de, ailevi mevzularsa tabi bilemedim, Ben 4 sezon önce gitmiştim, hayırlısıda oldu evlendim felan taa Kolombiyadayım şimdi, tanışmak bir türlü kısmet olmadı ama Allahtan stadımızı yerinde yapıyoruz dönüp dolaşıp gideceğimiz yer orası tanışırız elbet, çok güzel haberlerini aldık tee uzaklardan hakkında hayırlısı olsun, yine güzel güzel haberlerini alırız inşallah. Amin  :tabe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı YunusEmre

o en son yapilir bi kac gunluk is

Ben biraz zor biterim.. Bitersem de en son biterim :D

Çevrimdışı çatı kolonu

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı anıtlar kurulu

merhaba arkadaslar bende bır yıldan berıdır sızlerı takıp edıyorum gerek wow olsun gerek donanım olsun herkesı sıma olarak tanıyorum benım gıbı yuzlerce vardır tahmın edıyorum :) madem herkes uye oluyor bende olam dedım :)

bordo mavi forumunda bizim stada yüklenenler var bize kargalar diyorlar.
bizim stad yeni sezona yetişmezmiş gelecek seneye yetişirmiş daha karşı tribün yapılmamışmış felan filan.
kendi statlarından rahatsızlar başka statlarda açık arıyorlar ...
Ya bırak o Hamsileri , Onlar O Apartman Arenayı Csk Moskova stadından bile daha güzel zannediyorlar , öyle görüyorlar :kop: :kop: :kop: O forumu bende gezdim İçlerinde 100 lerce akil adam da var , Bir çoğu kendi stadını begenmeyip Bizim stadı ove ove bitiremiyorlar :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

SONUNDA BENDE UYE OLDUM ARTIK  :D :D :icool:

:hosgeldin :hosgeldin  :evillol: entesan nick daha @çatı kolonu  mentions bile almıyor artık nickleri :) merak ediyorum belediye çukuru kim alacak diye  :kop: :kop:

merhaba arkadaslar bende bır yıldan berıdır sızlerı takıp edıyorum gerek wow olsun gerek donanım olsun herkesı sıma olarak tanıyorum benım gıbı yuzlerce vardır tahmın edıyorum :) madem herkes uye oluyor bende olam dedım :)
Anıtlar Kurulu :akuma: :akuma: :s20: :s20:
 :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı ZEKI

abi nasıl bir dalgınlık. buranın bir müdavimi olarak ve 2000 mesajı geçen biri olarak.  hiç yakışmadı sana   :) :) :) :)
4 kat rampa olacak denmisti.. ama @FARUK kardesimizin paylastigi kesitte son durum daha net anlasiliyor.

Çevrimdışı Easthanbool

haaaydaaaa kurulda geldi  :kop: :hosgeldin
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ALI RIZA

@anıtlar kurulu   :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2015, 14:04:12
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı quentine83

Cicekler koca 3 tribun yaptida su ust bilezikleri bitirene kadar beni kanser etti.eski aciktaki bilezik ilerlemedi gitti arkadas...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı YunusEmre

Cümletten hoş bulduk arkadaşlar.. günlerdir üye olacam diyordum @Necmi abi üyelik referansa bağlanır belki deyince tutamadım kendimi :D