Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374442 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türken

Bu adam inanilmaz. Bu adam deli. Chris lofton. 21 sayi geriden gel 3 lugu sok son 7 sn de maci al. Allahim aklimi koru. Bu bediktas bize normal bir mac almayacakmi.

Çevrimdışı ahmet türker

Bu adam inanilmaz. Bu adam deli. Chris lofton. 21 sayi geriden gel 3 lugu sok son 7 sn de maci al. Allahim aklimi koru. Bu bediktas bize normal bir mac almayacakmi.
gerçekten de heyecandan bir gün bir şeyler olacak.

Çevrimdışı Türkay

Geçtiğimiz 6 aylık dönemde stadı bulunmayan BJK 33 milyon TL zarar ederken, FB 85, GS 72 milyon TL zarar açıkladı.

:bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

herkesin anlamadığım şekilde asıl kaynağı haricindeki garip youtube linklerini paylaştığı reklam.
rastladığım 3 farklı youtube linki yüzlerce kez izlenmişken reklamın asıl yüklendiği resmi hesaptaki video sadece 32 kez izlenmiş.

bari asıl kaynağı olan beko'nun videosunu paylaşalım da efsane sponsor'a jest yapmış olalım:

bunlar da diğer yükledikleri

sergen attı şampiyonluk geldi

yine metin ve yine gol:

ronaldo

ahmet dursun

ilhan mansız

feyyaz

linkler açılmıyor ulaşılamıyor videoları diyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçtiğimiz 6 aylık dönemde stadı bulunmayan BJK 33 milyon TL zarar ederken, FB 85, GS 72 milyon TL zarar açıkladı.

:bandit:
Güzel günler yakındır :) Stadın bitmesiyle öyle şeyler değişecekki  :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

:bawling: totem yaptim izlemedim.. bir yandan sevincten. :ishock: bir yandan izlemedigim icin  :akuma: kuduruyorum simdi.. :bateri:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Şu tribün sponsorları açıklansa da, kurtulsak yeni açık eski açık demekten  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şeref Bey Stadyumu:
-Süleyman Seba Tribünü
-Vedat Okyar Tribünü
-Hakkı Yeten Tribünü
-Mehmet Işıklar Tribünü
Heyt beeee..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

:kop: :kop: kulüpte pazarlamadan mı sorumlusun .... nicke yakışan paylaşım budur  :ok:

Çevrimdışı Oktay

ben herzaman diyorum bizim ana sponsorumuz TOYOTA olacaktı stadın ismide toyota arena ..japon işbirliği herzaman çok sağlam ve kaliteli olur :money: :money: :money:

Çevrimdışı ahmet türken

:bawling: totem yaptim izlemedim.. bir yandan sevincten. :ishock: bir yandan izlemedigim icin  :akuma: kuduruyorum simdi.. :bateri:
cok sey kacirdin

Çevrimdışı quentine83

ben herzaman diyorum bizim ana sponsorumuz TOYOTA olacaktı stadın ismide toyota arena ..japon işbirliği herzaman çok sağlam ve kaliteli olur :money: :money: :money:
katılıyorum...ama vodafone da aynı olmasa da o ayarda sayılır...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Factatum

Ekşi'den alıntı yaptığım için küçük büyük harf sıkıntısı olmuş. Hepsini düzelttim.  :ok:

bunlar da diğer yükledikleri

sergen attı şampiyonluk geldi

yine metin ve yine gol:

ronaldo

ahmet dursun

ilhan mansız

feyyaz

Çevrimdışı ahmet türken

Isin sakasi bir tarafa sponsorlardan memnun olmayan yoktur herhalde. Su haldeyken bile sponsorlar dokturuyorlar. Tahminimce stat bitip basarida gelince firmalar acaba neye sponsor olabiliriz diye sirada bekleyecekler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone ile Toyotayı kıyaslayanlara , Dünyanın en değerli ve prestijli 100 Şirketi sıralamısına bakmalarını tavsiye ediyorum :bandit: :bandit: Kim iyiymiş kim markaymış anlarsınız ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Oktay

Vodafone ile Toyotayı kıyaslayanlara , Dünyanın en değerli ve prestijli 100 Şirketi sıralamısına bakmalarını tavsiye ediyorum :bandit: :bandit: Kim iyiymiş kim markaymış anlarsınız ....
kimse bişey kıyaslamıyor nerden vardın bu kanıya :D :D
biri telekominkasyon devi biri otomativ

Çevrimdışı ahmet türken

kimse bişey kıyaslamıyor nerden vardın bu kanıya :D :D
biri telekominkasyon devi biri otomativ
tv lerde sony olur

tv lerde sony olur
Sony Sponsor olup , bize 360 derece Skordbord yaparsa fikrim değişebilir :tabe: :evillol: :evillol:

Toyotaya da Tribün sponsorluğu verelim :bandit: @Oktay abi
Toyota Tribünü , Nasıl olur :bandit:

Çevrimdışı cagdas44

Olmaz ki @Oktay abi, sektör olarak TOYOTA'nın durum riskli kendini kurtarma yatırımında adamlar ama Vodafone'da iş öyle değil pazar büyük ve özellikle mobil uygulama kullanımı dolayısıyla mobil internet talebi çok yüksek resmen adamlar banka kurdu para basıyor  :ebebe:

Ama ben TOYOTA ile bir sponsorluk olacak olsa futbol üzerinden olmaz düşüncesindeyim, Basketbol piyasası onlara daha çok hitap eder

Çevrimiçi Necmi

Merhaba @Necmi abi...Küfekilerin renk farklılığı için iskelelerin gölgesi vurduğundan dolayı olabilir demişssin ama değil maalesef.Yol tarafından görmüş olabilsen bizzat anlayacaksın.Heralde 4-5 sütun kaplandı ama sadece bir tanesi bariz şekilde diğerlerinden farklı renkte ve kötü duruyor:(Heralde farklı bir ocaktan taş ve zamanla hepsi kirlenerek aynı renk olur diye düşünüyorum.Doğru mu düşünüyorum abi?:)Birde o küfekiler sütunlarda o yükseklikte kalmayacak değil mi?Çatı yapıldıktan sonra çatı direklerine kadar tekrar iskele kurulup küfeki kaplanacak değil mi?
bu gün Gökhan türkmen yakından resimlerini çekmiş içerden dışa bakınca iskelesi sökülmüş kolonun sol tarafındaki kolondan bahsediyorsun iyice baktım tabi fotolar aldatıcı olur ikisinin açı farkından bile ton değişir ama soldaki daha ıslaktı ve üstüne iskelenin gölgesi vuruyordu fark yok diyemem ama ancak iskele sökülüp bir kaç gün geçsin ondan sonra konuşalım derim ayrı ocak taşı olmaz hiç bir firma böyle bir hata yapmaz bu boyutta bir iş toplama taşla yapılmaz zaten ihaleyi alan firma ocak sahibi kendi ocağı dışında taş kullanmaz hele işin başı neden yapsın ilerki zamanlarda taş yetişmez ocakta sıkıntı olur o zaman kendisine en yakın taşa sahip ocaktan taş alabilir ama bir şeyi de göz ardı etmeyelim bunlar doğal malzeme bir kütüğün sağ tarafıyla sol tarafı bile farklı olabilir. Bırakılan kısımlar altta ve üstte elektrik tesisatı için bırakılmış sanırım sonrasında devam edecek kolonlar değil sadece üst kirişde taş kaplanacaktır. @celiker1

Olmaz ki @Oktay abi, sektör olarak TOYOTA'nın durum riskli kendini kurtarma yatırımında adamlar ama Vodafone'da iş öyle değil pazar büyük ve özellikle mobil uygulama kullanımı dolayısıyla mobil internet talebi çok yüksek resmen adamlar banka kurdu para basıyor  :ebebe:

Ama ben TOYOTA ile bir sponsorluk olacak olsa futbol üzerinden olmaz düşüncesindeyim, Basketbol piyasası onlara daha çok hitap eder
Katılıyorum Basketbola olabilir , Mesela Basket Arenaya sponsor olabilir , Olursada çok iyi olur Toyota Arena :tabe: Nba Salonlarına çevirirler bizim arenayı butun teknolojilerini kullanarak :money:

Çevrimdışı Oktay

niye bu kadar takildin :) vodafona birsey dedigimiz yok. Vodafone candir.O zaten bizim. Kafesteki bir kus daldaki on kustan iyidir. O yuzden ilk 500 deki degil ilk siradaki firmanin bile vodafone yaninda degeri sifir bizim icin. @Oktay da bende makarasindayiz sadece
aynen katıluyorum sana ahmet :ok:

Toyota marka olarak çok büyük vodafonedan fakat bize vodafone kadar katkı sağlayamazdı diye düşünüyorum.
Toyota marka olarak Vodafoneden dahamı buyuk :alala: :alala: :alala:
Dünyanın en değerli ve prestijli şirketleri sıralamasına bakmanızı Şiddetle tavsiye ederim :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Oktay

Katılıyorum Basketbola olabilir , Mesela Basket Arenaya sponsor olabilir , Olursada çok iyi olur Toyota Arena :tabe: Nba Salonlarına çevirirler bizim arenayı butun teknolojilerini kullanarak :money:
ben herzaman iş yaparken bir ingiliz yerine japonu tercih ederim ve bu konuyu burda kapatırım :ok: :ok: