Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373275 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

hızı kimse benle tartışamaz  :evillol: Ne lamborginisi ne ferarisi ne opeli ne toyota sı ne tofaşı ne hacı muratı  :evillol: 
@Necmi abi maşallah size o kadar başlık var illa burası
@Deniz seni el arabasıyla adananın baraj sularına atarım...
@Oktay iletileri gördüm mü siliyorum  :evillol:  :evillol: :evillol:
@ahmet türker abi ve barca macı nerden çıktı  :alala: :alala:
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 00:43:57 ALI RIZA ]

Çevrimdışı murat

devam edeceksek genel sohbete geçelim yoksa ali rıza evimizden aldıracak :kop:

Çevrimdışı Melekcik

hızı kimse benle tartışamaz  :evillol: Ne lamborginisi ne ferarisi ne opeli ne toyota sı ne tofaşı ne hacı muratı  :evillol: 
Diyorsun  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: @bjk_mabet buralarda misin bak aliriza nediyor  :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ahmet türker

@Necmi abi maşallah size o kadar başlık var illa burası
@Deniz seni el arabasıyla adananın baraj sularına atarım...
@Oktay iletileri gördüm mü siliyorum  :evillol:  :evillol: :evillol:
@ahmet türker abi ve barca macı nerden çıktı  :alala: :alala:
kusura bakma kardeşim birden azımdan kaçırdım . :lol:  :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi avatarın hep bu kalsın en güzeli bu :) tabi yine sen bilirsin :icool:
sağol değerli kardeşim de ,stadı beğenmedin mi . :lol:  :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

Çok isterim.Daha sonra  özelden  yaz  bana lütfen.
o gün ben de orada olacağım . :ok:  :ok:

Çevrimdışı mhmtkartal

herkese iyi geceler ben bu soruyu sormuştum ama kesinlikle değişemez cevabı gelmişti. Umarım o yırtık ileride tamamen kapanır. Birde şunu merak ediyorum stadımızın tribünlerinin en üst kısmı baya boş 1-2 sıra eklenebilir gibi. Bu mümkün mü ve yapılabilir ise ne kadar koltuk kazandırır ( Tüm çember )
Sorum gözden kaçtı sanırım bi bilen var mı bjk_mabett necmi abi  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: Bahsettiğim yırtık eski açık-kapalı
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 00:52:10 mhmtkartal ]

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar  nasl olsa  ortalığı  dağıttık.Konu dışına  epey  çıktık.Biraz daha  devam edeyim ozaman.  :D   26 Şubatta  Lİverpool maçına geliyorum İzmirden.Sabah 8*00 de İstanbuldayım kısmetse.Ve forum ahalisi ile cidden tanışmak isterim.26 Şubat perşembe kimlerle  görüşme  imkanı  olabilir.??
Coşkun abi Etkinlikler bölümünde zamanı gelince bununla ilgili başlık açacağız emin ol bütün forum orda olacaktır birde erken geliriz önce vodafone arenada buluşur tavaf yaparız ordan olimpiyata geçeriz @Coşkun Mevsim

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

o gün ben de orada olacağım . :ok:  :ok:
Seninle  tanışmaz isem çok şey  kaybederim.Cidden.Birde etrafından  uzaktan  mabedimize de  bakarız. İki  ihtiyar.Kapıdan   kafamızı  uzatırız  şöööyle  içerde  neler  oluyor filan.Küfekilerin  rengi  nasıl.Prekastlar ne alemde.Zaten o saate (26  Şubat yani) çoktaaan  kaba  bitmiştir.Nerdeyse  kolonlar  bile  bitmek  üzeredir  bakarsın.Dediğim  gibi 2 dede  mabetin etrafında  tur  atarız  artık.Naapalım. :D

Çevrimdışı Türkay

Burada ki bu muhabbeti görüp hala ziyaretçi kalanlar artık ziyaretçi kalmayın lütfen  :icool:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Coşkun abi Etkinlikler bölümünde zamanı gelince bununla ilgili başlık açacağız emin ol bütün forum orda olacaktır birde erken geliriz önce vodafone arenada buluşur tavaf yaparız ordan olimpiyata geçeriz @Coşkun Mevsim
E sen beni benden  aldın şimdi  gece  gece.  :D Allahtan  başka  bişey  istesem  olacakmış  yani.Heyecandan uyuyamam da ben  şimdi. :D :D

Çevrimiçi Necmi

Sorum gözden kaçtı sanırım bi bilen var mı bjk_mabett necmi abi  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: Bahsettiğim yırtık eski açık-kapalı
Bir sıra üste eklenebilir 1300 ile 1500 arası bir koltuk kazandırır

Çevrimdışı TØLGA

ntvsporda stadımız çıktı
şimdi açtım abi olimpiyat stadı var  :biggrinking:
bizim stadımız deyince aslında buda bizim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmet türker

Seninle  tanışmaz isem çok şey  kaybederim.Cidden.Birde etrafından  uzaktan  mabedimize de  bakarız. İki  ihtiyar.Kapıdan   kafamızı  uzatırız  şöööyle  içerde  neler  oluyor filan.Küfekilerin  rengi  nasıl.Prekastlar ne alemde.Zaten o saate (26  Şubat yani) çoktaaan  kaba  bitmiştir.Nerdeyse  kolonlar  bile  bitmek  üzeredir  bakarsın.Dediğim  gibi 2 dede  mabetin etrafında  tur  atarız  artık.Naapalım. :D
bundan daha çok neyi isteyebilirim ki. benim için bir şereftir ,seninle ve diğer kardeşlerimle tanışmak. :)

Çevrimdışı murat

şimdi açtım abi olimpiyat stadı var  :biggrinking:
bizim stadımız deyince aslında buda bizim
herkes izlemeli

Çevrimiçi Necmi

E sen beni benden  aldın şimdi  gece  gece.  :D Allahtan  başka  bişey  istesem  olacakmış  yani.Heyecandan uyuyamam da ben  şimdi. :D :D
Ali Rıza bile gelecek ama onun olimpiyat kısmı şüpheli vodafone arenadan çıkamama ihtimali var :D

Çevrimdışı mhmtkartal

Bir sıra üste eklenebilir 1300 ile 1500 arası bir koltuk kazandırır
teşekkürler abi bu bütün stad için kazanacağımız koltuk sayısı dimi 1 sıra üste eklenerek

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Ali Rıza bile gelecek ama onun olimpiyat kısmı şüpheli vodafone arenadan çıkamama ihtimali var :D
Suikast  mı yapıyoruz??? :bandit:     :D :D

Çevrimdışı Oktay

:steamed: :steamed: :steamed:@ALI RIZA sana nota veriyorum benim mesajlarımı okumadan niye siliyosun.  bu arada stadımızın çatısına buhafta tekrar start verirlermi @bjk_mabet  :naughty: :naughty:
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 01:00:18 Oktay ]

Çevrimiçi Necmi

teşekkürler abi bu bütün stad için kazanacağımız koltuk sayısı dimi 1 sıra üste eklenerek
evet ama saymadım tahmini rakam bu orda merdiven boşluğuda olmayacağı için tam çember koltuk dönebilir koltuk genişliklerini ve ara boşlukları bilmediğimiz için tam sayıyı bilmiyorum minimum maksimum olarak verdim