Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373311 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

gece gece size güzel bir haber vereyim @dişi kartal melek in bulmuş olduğu 4er yapı malzemelerinin kayseri şubesine ulaştım imalatın büyük bir bölümü burda yapılıyormuş stad hakkında bilgi vermediler bilgimiz yok dediler ama olabilecek PTFE kaplamalar ile ilgili örnekler görebileceğimi söylediler cumartesi günü gidiyorum firmaya eğer bizim inşaatın malzemesini yapan bu firmaysa napar eder örneğini yada projesini görürüm

Çevrimdışı Efe

:D istanbuldasın sandım :)

yok döndüm işler iyi gidiyor testerelerin demirleri örülüyor yarın 4 tane testere kalıbı yatırılabilir durumda bakalım bi kaçtane yatıracaklar mı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

gece gece size güzel bir haber vereyim @dişi kartal melek in bulmuş olduğu 4er yapı malzemelerinin kayseri şubesine ulaştım imalatın büyük bir bölümü burda yapılıyormuş stad hakkında bilgi vermediler bilgimiz yok dediler ama olabilecek PTFE kaplamalar ile ilgili örnekler görebileceğimi söylediler cumartesi günü gidiyorum firmaya eğer bizim inşaatın malzemesini yapan bu firmaysa napar eder örneğini yada projesini görürüm

Abi forumun kahramanısın sen  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı keremfrat1

yok döndüm işler iyi gidiyor testerelerin demirleri örülüyor yarın 4 tane testere kalıbı yatırılabilir durumda bakalım bi kaçtane yatıracaklar mı :)
hava iyi olursa yarın yatar bence bugun ekıp ıyıdı çalışan yağmurda bıle hele preakstlar show yaptı :D alacalı :D

Çevrimdışı Melekcik

İyi oldu :halay: bu ben burada adama sinir oldum adam sen iste biz getirir yaparız dedi uğraştırdı vermemek için :s20:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Her iki arabayı da kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim.

Toyota gerçekten sorunsuz bir araba .Herşeyiyle kullanıcısına zerre sıkıntı yaratmıyor.

Şu anda golf kullanıyorum.Kendisi zerre sıkıntı çıkarmamıştır.

İkisi arasında ki en belirgin fark virajlarda geliyor ki onda da araç ağarlıkları öne çıkıyor.

Toyotayla virajlara biraz sert girsem her an sıkıntı çıkabilir endişesi yaşıyorum.

Vw ile ...viraj neydi oyle bir kavram hatırlamıyorum.

Bu ara da konuya abes ama sorayım @Efe

bu her testere kirişinin basamaklarının ortasında ekmeğin üstüne çekilen şerit gibi bir şerit mevcut.

Bunu yapmalarının sebebi nedir ?

o şeridi prekastlar için çektiler zannedersem hepsinde var çünkü başka bi açıklaması yok gibi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Süper haber abi  :super: Bi sızıntıda senden o zaman  :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

güzel haber serkan bakalım ne çıkacak  :)

Çevrimdışı Serkan7738

güzel haber serkan bakalım ne çıkacak  :)

adam telefonda çok güven vermedi ama bi umut bakıcaz

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı FARUK

türkiye de üretileceğinden emin miyiz kaplamanın

Çevrimdışı Serkan7738

türkiye de üretileceğinden emin miyiz kaplamanın

işte böyle böyle sorularımıza cevap arıyoruz germe sisteminin Türkiye' de üretileceğini sanmıyorum ama üstünün kaplaması burda üretilebilir @FARUK

Çevrimdışı FARUK

işte böyle böyle sorularımıza cevap arıyoruz germe sisteminin Türkiye' de üretileceğini sanmıyorum ama üstünün kaplaması burda üretilebilir @FARUK
onu da dışardan getiriyoruzdur umarım :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Yalçın

:aman:

Üstad hoş geldin  :tabe: Bir soru sorup konuyu değiştirmiş olayım  :D Çatı şeffaf mı olacak yoksa un-şeffaf mı  :D
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan7738

@bjk_mabet catiyla ilgili bi iz yakaladim sanirim kayseride bi PTFE ureticisi bana bilgiler ve ornekler verebilecegini soyledi nekadar asli cikar stad hakkinda bi bilgi vermedi bi yapiyoruz yada yapmiyoruz diye bisey cikmazsa yorulmuyum ta oralara kadar

Çevrimdışı arda

Yahu desene bizim cafenin üstünü yarı şeffaf bişeyle kapatmak istiyoruz 350m2 yok 500m2, bir örnek numuneleriniz varsa görebilirmiyim fiyat aralığınız nedir felan..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Türkay

konu dışı: A.CemiL KENT ‏@BJKCemiLKent  41 sn.42 saniye önce
Yeni sezon formalarımız üretimi başladı. Nostaljik forma gündemimizde değil, maalesef. 2015-16 formalarımızı beğeneceğinizi düşünüyorum :-)
önceden söylenmişti gelecek sezon siyah , beyaz , ve çubuklu olmak üzere 3 formamız olacak  :ok:

bu adam kartal yuvalarına büyük hareket getirdi ben güzel seyler cıkacagına inanıyorum belki sızıntı da olur yakında  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

kesinlikle katılıyorum ,italyanların yaptıkları arabalarda sanatsal dokunuşlar var . diğerleri araba ise ferrari, lamborgini dünya dışı kimliği belirlenemeyen nesnelerdir(ufo)

ahmet abi avatarın hep bu kalsın en güzeli bu :) tabi yine sen bilirsin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bu mesajımı silen fenerli olsun :naughty: :naughty: :naughty:
Şimdilik böyle dursun silmedim değiştiririm birazdan  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 29 Ocak 2015, 00:46:04 ALI RIZA ]

Çevrimdışı bjk_mabet

Şu çatı örneği neden gösterilmez anlamıyorum. @bjk_mabet 'te örneğinin olduğunu düşünüyorum. :money:
:serefe:

Çevrimdışı TØLGA

:serefe:
numune göster abi çatı malzemesiyle ilgili bizde içelim bakıp bakıp  :drunkard:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK