Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373429 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 19:43:13
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Abi onlar gelirse ilk golü onlar atar yaa  :D
Şunu konuşalım o zaman; Vodafone Arena'da ilk gol takımımızın hangi oyuncusuna yakışır?
Ben Olcay diyorum  :)
İlk golü hologramla Süleyman Seba'ya attırma projesini kesinleştirip öyle çağırmak lazım Barcelona'yı  :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

https://www.youtube.com/watch?v=N8macoyoTNw&feature=youtu.be

Efsane geri döndü.
BEKO.
Bu reklamları gördükçe duygulanıyorum ve gururlanıyorum. Beşiktaş'ı ilk tanıdığımda üzerlerinde bu formalar vardı şimdi yeniden bu formaları hatırlamak harika bir duygu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Melekcik

Biraz duygusaldan girdik mi yaparız aslında  :ishock:
tek biz kazanamayacağız düşünün eurolugue de finalfour da isime isim demez reklamın alası olur ama keşke hayali bile güzel :by2: :yerlerde: :utan
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Türkay

vodafone arenanın site ye biseyler olmus  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı keremfrat1

Beko reklamı ağlattı hakikaten  :claps:
Bu arada eski açık numaralı köşeye fışkırtıcı geldi.
Numaralı da betonlanmamış kiriş kalmayacak hayırlısıyla  :ok:
bugun orada haraketlik vardi demir diziyolardi kaliplama yapiyolardi :) :)

Çevrimdışı yash26

Çok absürd şeylere kafam takılıyor ama merak ettiğim birşey var,
localarda on seat led ekranlar var.. peki en önde oturan için ekran nereye konacak ?
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 19:48:00
  • İstanbul (Kurtuluş)
Çok absürd şeylere kafam takılıyor ama merak ettiğim birşey var,
localarda on seat led ekranlar var.. peki en önde oturan için ekran nereye konacak ?
Onündeki bariyere koyarlar...

Çevrimdışı ozan062

turkcell ceo su ayrılıyormus onu su bizim cakma ceonun yerine alsak ne guzel olurdu:(( malum yılda 2milyon maas alıyormus totalde:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 19:48:41
  • İstanbul (Kurtuluş)
bugun orada haraketlik vardi demir diziyolardi kaliplama yapiyolardi :) :)
Bitirsinler artık numaralıyı, kalıplar eski açığa lazım  :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

https://www.youtube.com/watch?v=N8macoyoTNw&feature=youtu.be

Efsane geri döndü.
BEKO.
türkiye böyle sponsorlar görmedi ,sponsorlukta yeni bir çağ başlatıldı ,bize de her reklemlarında bir kaç damla gözyaşı dökmek kısmet oldu ,ama bu gözyaşları mutluluktan tabi ki.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olcayın Giydiği Forma yaramı deşti yine :bawling: :bawling: Bagcıklı forma benim içimde çok buyuk bir yara , Çok istedigim halde bir turlu almak nasip olmadı , 100 yıldan sonra birde 2005 de çıkmıştı zannedersem yine alamamıştım , Oyuzden Ne zaman bu Formayı görsem Gozlerim dolar :by2: :bawling:
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 19:52:15 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İlk golü hologramla Süleyman Seba'ya attırma projesini kesinleştirip öyle çağırmak lazım Barcelona'yı  :evillol:
Bence hologramı başlama vuruşuna kullanabilirler :)
Valla ilk gol diye düşününce aklıma ilk gelen olcayın müthiş sol ayağıydı abi ne yalan söyliyim ona yakıştırdım bitek  :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Olcayın Giydiği Forma yaramı deşti yine :bawling: :bawling: Bagcıklı forma benim içimde çok buyuk bir yara , Çok istedigim halde bir turlu almak nasip olmadı , 100 yıldan sonra birde 2005 de çıkmıştı zannedersem yine alamamıştım , Oyuzden Ne zaman bu Formayı görsem Gozlerim dolar :by2: :bawling:

ya sorma 800liraya gecen sene bulmustum alacaktım denkleştiremedik benimde içimde yaradır:((

Bence hologramı başlama vuruşuna kullanabilirler :)
Valla ilk gol diye düşününce aklıma ilk gelen olcayın müthiş sol ayağıydı abi ne yalan söyliyim ona yakıştırdım bitek  :evillol:

efsane baskan messiyi calımlıyormus nasıl olurdu ama:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı keremfrat1

Bitirsinler artık numaralıyı, kalıplar eski açığa lazım  :evillol:
:) bitiyo bitiyo :)

Çevrimdışı TØLGA

Harika bir reklam daha.. sabret reklami ne zaman donecek tv de bileniniz var mi ?

ben sabret reklamının tvde çıkacağını sanmıyorum abi  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı src35

sponsorluga yeni bi bakış açısı kazandırdı vodafone, belliki diger sponsorlarda eklenmiş bu furyaya

çokta güzel reklam olmuş açıkçası. Beko zaten her zaman efsanedir Beşiktaş için..

Beşiktaş'ın marka değerine çok önemli bi katkı daha Beko reklamı, 8 senelik dönemin tozlarını üstümüzden atıyoruz, ayağa kalkıyoruz..

Çevrimdışı celiker1

Merhaba @Necmi abi...Küfekilerin renk farklılığı için iskelelerin gölgesi vurduğundan dolayı olabilir demişssin ama değil maalesef.Yol tarafından görmüş olabilsen bizzat anlayacaksın.Heralde 4-5 sütun kaplandı ama sadece bir tanesi bariz şekilde diğerlerinden farklı renkte ve kötü duruyor:(Heralde farklı bir ocaktan taş ve zamanla hepsi kirlenerek aynı renk olur diye düşünüyorum.Doğru mu düşünüyorum abi?:)Birde o küfekiler sütunlarda o yükseklikte kalmayacak değil mi?Çatı yapıldıktan sonra çatı direklerine kadar tekrar iskele kurulup küfeki kaplanacak değil mi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aviator

Çevrimdışı Black_Eagle_60

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 21:30:11
  • İstanbul (Kurtuluş)

Çevrimdışı Balasagun

Sanırım locaların arasındaki kata reklam panoları yerleştirilecek. Madem maliyetinden dolayı çatıyı 360 skorbordla donatamıyoruz loca katlarının arasındaki bu reklam panolarını 360 niyetine kullanamaz mıyız? Örneğin reklam akışının arasına her 5 dakikada bir skor, dakika bilgileri girilebilir. Gol olduğu zaman reklam akışı durdurularak golü atan oyuncunun adı döndürülebilir o panolarda. Sonuçta elektronik bu panolar ve çok zor değil bu sistemi kurmak. Daha sonra tekrar reklam akmaya devam eder.

Çevrimdışı Factatum

herkesin anlamadığım şekilde asıl kaynağı haricindeki garip youtube linklerini paylaştığı reklam.
rastladığım 3 farklı youtube linki yüzlerce kez izlenmişken reklamın asıl yüklendiği resmi hesaptaki video sadece 32 kez izlenmiş.

bari asıl kaynağı olan beko'nun videosunu paylaşalım da efsane sponsor'a jest yapmış olalım:

bunlar da diğer yükledikleri

sergen attı şampiyonluk geldi

yine metin ve yine gol:

ronaldo

ahmet dursun

ilhan mansız

feyyaz