Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6373340 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

https://www.youtube.com/watch?v=N8macoyoTNw&feature=youtu.be

Efsane geri döndü.
BEKO.
Buda harika olmuş valla emeklerine sağlık yapanın  :claps: :claps:
Bizim sponsorlara da maşallah haa   :D :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beni en çok çeken şeffaf çatıydı ya   :evillol:
Neyse olursada böyle olsun sağlık olsun ne diyelim  :)
Şeffaf olma ihtimali Hepimizi Cezbediyordu :bandit: Ama kimbilir belki böyle daha güzel olacak böyle daha çok sevecegiz :) Önemli olan ambiansa ne etki edecegi , Şeffaf olup Sesi emecegine , Beyaz olsun Sesİ dagıtmasın , Toki Arenadaki gibi ugultu yapmasın daha iyi :bandit: Gorsellikten çok Ambians onemli :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şeffaf olma ihtimali Hepimizi Cezbediyordu :bandit: Ama kimbilir belki böyle daha güzel olacak böyle daha çok sevecegiz :) Önemli olan ambiansa ne etki edecegi , Şeffaf olup Sesi emecegine , Beyaz olsun Sesİ dagıtmasın , Toki Arenadaki gibi ugultu yapmasın daha iyi :bandit: Gorsellikten çok Ambians onemli :iscrewy:
Haklısın.. İnşallah güzel olucak herşey  :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Hep derim bize destek olana biz de destek olmaliyiz.sponsorlarimiz ciddi anlamda basarili.acik ara Turkiyeye gelmis en iyi sponsorlar.vodafone ve koç markalarinin bende yeri ayri..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı megiddo

sponsorlarımız çok aktif ve medyayı iyi kullanıyorlar tebrikler teşekkürler BEKO ve Vodafone'a.

Çevrimdışı Melekcik

Hep derim bize destek olana biz de destek olmaliyiz.sponsorlarimiz ciddi anlamda basarili.acik ara Turkiyeye gelmis en iyi sponsorlar.vodafone ve koç markalarinin bende yeri ayri..
çok doğru yanlız integral yerine koç gurubu basketbolu alsa eurolugue de oynayacak kadro kurulsa :iohmygod: :iohmygod: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Türkay

çok doğru yanlız integral yerine koç gurubu basketbolu alsa eurolugue de oynayacak kadro kurulsa :iohmygod: :iohmygod:

belki yeni basketbol salonun adı Beko Arena olur  :yerlerde:

Çevrimdışı Melekcik

belki yeni basketbol salonun adı Beko Arena olur  :yerlerde:
keşke on numara isim gerçekten takım isimi de beşiktaş koç gurubu ah ah bir rahmi beyle konuşsak mı ne forumca  :kop: :kop: 

Çevrimiçi Necmi

Benim bir şansım olabilir belki abi. Bi şansımı denicem bağlantı için :)
dene şu ana kadar denememen kabahat :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vodafone ve Beko Bulunmaz Nimet , Böyle muhteşem sponsorları bu Ülkede başka hiçbir takım bulamaz , Bekonun yeri hepimizde Çok ayrı , Vodafone de kalbimizi fethetti unutulmazlar arasına şimdiden girdi :ok: Beko ya ve Beşiktaşımıza yakışan bir Reklam olmuş :claps: :claps:
Sponsorlar Renklilerden kaçarken bizim peşimizde koşuyorlar , Neden Çunku biz Temiziz !! 112 yıldır Şerefimizle , Hakkmızla , Gururumuzla , Onurumuzla varız !! Vodafone , Beko , İntegral Forex den sonra Şimdi Sıra Kaldede , Haydi Kalde Sende yap bir Reklam sende GururLan dır bizi , Yapmasanızda önemli değil Siz stadın Elektrik ve Klimalarını bedava yapıyorsunuz ya O bile yeter....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

açılışa barcelona diyelim mi  :super:
Abi onlar gelirse ilk golü onlar atar yaa  :D
Şunu konuşalım o zaman; Vodafone Arena'da ilk gol takımımızın hangi oyuncusuna yakışır?
Ben Olcay diyorum  :)

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı ozan062

bugun diş için kaplama yapmaya gittim  sohbet bizim catı kaplamasına gitti ve malum  detayları verdim ardından bi cevap aldım benzer malzemeleri benim dişimede yapıyorlarmıs :lol:   :photo: :yerlerde:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Türkay

keşke on numara isim gerçekten takım isimi de beşiktaş koç gurubu ah ah bir rahmi beyle konuşsak mı ne forumca  :kop: :kop:

Biraz duygusaldan girdik mi yaparız aslında  :ishock:

Çevrimdışı Melekcik

açılışa barcelona diyelim mi  :super:
izlemesi güzel olur neymarı messi yi suarezi ama gerçekleri görelim 30 dakikada 3 olur sıkarlarsa bu defansla  :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 19:42:27 ZEKI ]

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 28 Ocak 2015, 19:41:06
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Beko reklamı ağlattı hakikaten  :claps:
Bu arada eski açık numaralı köşeye fışkırtıcı geldi.
Numaralı da betonlanmamış kiriş kalmayacak hayırlısıyla  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ozan062

:D bağlantı için büyük bir savaş veriyorum gerçi bir bağda kurdum ama suyunun suyu bir bağ haber aktara aktara gidiyor çatı bilgisi istiyorum bana zemin bilgisi gelirse şaşırmam :kop:

bu arada iz insaat için yonetim kurulundan birilerinin yakınlıgı varmıs oyle bi laf cıktı
yani korkmaya gerek yok istediğimiz zaman yetiştirebiliriz ve abi bu bizim televizyonlara hayranlıgı olan coskun hoca istifa etmiş yeni ogrendim artı o gittiğinden yada uzaklastıgından bu yana işler hızlandı ne garip dimi?:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafone Sponsorluğunun nelere etki ettiğini iyi görelim. Müthiş olmuş reklam. Kar topu etkisi git gide büyüyor reklam işi. Buda tv de gitgide daha fazla görünmemiz demek. Daha fazla bilinirlik daha fazla piyasa değeri demek. Başkan kavgasız gürültüsüz durarak buna katkı sağlıyor. Camianın karateri, futbolcuların sahada centilmenlikleri falan derken şahane bir ortam var. Umalım ve destek olalım futbol şampiyonluğu gelsin. O zaman bambaşka bir şey olur. Hele hele son maç Vodafone Arenada olur ve şampiyonluk turu orada olursa (sadece varsayımı konuşuyorum atlamayın) katmerlenecek. haydi bakalım.