Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374434 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Keske Iz Insaat'tan birisini de uye yapabilseydik buraya  :akuma:

İşler ilerledikçe Necmi abi sızıntı yapar belki gerek kalmaz  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

Keske Iz Insaat'tan birisini de uye yapabilseydik buraya  :akuma:
:D bağlantı için büyük bir savaş veriyorum gerçi bir bağda kurdum ama suyunun suyu bir bağ haber aktara aktara gidiyor çatı bilgisi istiyorum bana zemin bilgisi gelirse şaşırmam :kop:

Çevrimdışı TØLGA

benim stadyum ile ilgili en büyük korkum koltukları yücel plastikmidir nedir onların takması
o adam wowda flen yazıyor buraya çağırır linç ederim o kadar açık ve net  :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu tür şeylere inanmayınız bir kere yönetim inşaattan anlamıyor diyenler başkanın işini de mi bilmiyor ya hu :)

Ötesinde kaplama malzemesi sonuçta depolarda bekletilen al şurada 10 top kapla çatını türünden bir malzeme değil özel ölçülerde üretiliyor budenli büyük yapılara o yüzden imalatın başladığını ve kaplama da kullanılacak ürünün @ahmetx hocamın da dediği gibi TiO2 kaplı PTFE olduğunu hatırlatmak lazım
Bu stad yapılırken ne iddialar atıldı ortaya  :kop:
Ben Fikret başkana güveniyorum o işini en iyi yapacak kişidir Beşiktaş camiasında. Bu adam başkanlıktan ayrılıcak bi gün, ama tüm beşiktaşlılar hatırlıycak ki bunun kendisi de farkında. O yüzden gerçekten en güzel şekilde bitirtecektir bu stadı  :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatıda son nokta, bordo stadının çatısıdır. diğerleri lafı güzaf. kimse kusura bakmasın  :boxin: :ebebe:
Abi görsel alabilirmiyiz :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu malzemenin kullanildigi ornek bir uygulama var mi bildiginiz?
Bende göremedim çatısı şeffaf bir stat ama  :alala:
İlk olmasa bile en güzel bizim mabed olucağı kesin yaa  :halay: :ishock:

Çevrimdışı Yalçın

:D bağlantı için büyük bir savaş veriyorum gerçi bir bağda kurdum ama suyunun suyu bir bağ haber aktara aktara gidiyor çatı bilgisi istiyorum bana zemin bilgisi gelirse şaşırmam :kop:

Valla Necmi Abi catlayacagiz yakinda desek yeridir. Bir reklamda cati icin istiyoruz  :D
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim bir şansım olabilir belki abi. Bi şansımı denicem bağlantı için :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Çatı malzemesi isi canimi sıktı. Adam durduk yere boyle birsey yazacak degil..ates olmayan yerden duman cikmaz.yonetimi bu konuda uyarmak lazim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

Saatçi'den de haber yok önceden yazardım oo caner dear caner diye dönerdi şimdi mesaj görülüyor cevap yazılmıyor üstüne mi gittik biraz fazla naptık. Neyse biraz daha sabredicez çatıyla ilgili anlaşılan.

Çevrimdışı Pence

resim paylaşımları için teşekkürler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı martin40

Bu aksam otoparkta beton dökümü olacak  :ishock:

Çevrimdışı Yalçın

[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2015, 18:36:05 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şöyle birşey var:

Burdaki gibi beyaz olmaz ama çatı. O çatı şeffaf olacak aga başka yolu yok  :halay:  :ok:

Burdaki gibi beyaz olmaz ama çatı. O çatı şeffaf olacak aga başka yolu yok  :halay:  :ok:
Hevesine Kursagında bırakmak istemem ama Çatının Şeffaf olma olasılığı %1 bile değil :by2:

Çevrimdışı Melekcik

oda araştırıcaktı da bulamadı heralde
kusura bakma işlerim bu ara baya yoğun ilgilenemedim sordurdum adam bu siteden ulaşa bilirsiniz demiş. biraz baktım bir şey anlamadım şirket projelerin genelini İstanbul da yapmış  :tabe: :tabe:
 http://www.4er.com/tente.htm
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hevesine Kursagında bırakmak istemem ama Çatının Şeffaf olma olasılığı %1 bile değil :by2:
O niye yav   :bawling: :bawling: :bawling:

Çatıda Tio2 maddesi kullanılacak , Bu malzemenin seçilme nedeni Kendi kendini temizleme özelliği olması ama Bu madde Çatıya Beyaz renk verecek , Çatı Şeffaf olmayacak buna kendini şimdiden hazırlaki ileride Hayal kırıklığına ugrama :iscrewy:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çatıda Tio2 maddesi kullanılacak , Bu malzemenin seçilme nedeni Kendi kendini temizleme özelliği olması ama Bu madde Çatıya Beyaz renk verecek , Çatı Şeffaf olmayacak buna kendini şimdiden hazırlaki ileride Hayal kırıklığına ugrama :iscrewy:
Olmadı ama şimdi ya  :bawling: Noldu ne bittide böyle oldu kii  :bawling: Resimlerde ve tanıtımlarda hep şeffaftı  :bawling:

Olmadı ama şimdi ya  :bawling: Noldu ne bittide böyle oldu kii  :bawling: Resimlerde ve tanıtımlarda hep şeffaftı  :bawling:
Diyorum ya Kendi kendini temizleme özelliği olması nedeni ile Tercih edildi :tabe: Şeffaf olsaydı kuş pislikleri ile mücadele edecektik , Tio2 kendi kendini temizledigi için Çatı hep tertemiz gozukecek ama Çatıya beyaz renkte verecek aynı zamanda :ok: Bazı Gorsellerde Çatı Mat gozukuyor yani Buzlu gibi , Makette iç detaylar Gozukmesi için Şeffaf gorunum var , Zaten Mimar da Ben hep Şeffaf istedim ama zor dedi geçenlerde , Vazgeçilme nedenlerinden biride Martılar :by2:

Çevrimdışı Türkay

Faruk abi çatının da modellemesi de yapmıştı çok da güzel oldu böyle daha iyi fikir edinilebilir @Yutek71
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Hafta sonu firtina geliyor calismalar durur muhtemelen..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Diyorum ya Kendi kendini temizleme özelliği olması nedeni ile Tercih edildi :tabe: Şeffaf olsaydı kuş pislikleri ile mücadele edecektik , Tio2 kendi kendini temizledigi için Çatı hep tertemiz gozukecek ama Çatıya beyaz renkte verecek aynı zamanda :ok: Bazı Gorsellerde Çatı Mat gozukuyor yani Buzlu gibi , Makette iç detaylar Gozukmesi için Şeffaf gorunum var , Zaten Mimar da Ben hep Şeffaf istedim ama zor dedi geçenlerde , Vazgeçilme nedenlerinden biride Martılar :by2:
Bi videoda izlemiştim. İnşaatın yetkili birisiydi lig tv'ydi sanırım röportaj yapan. Orda çatı temizliği için yıkama sistemlerinden bahsediyodu  :alala: Sırf temizlik için seçerler mi gerçekten ya  :alala: Çünkü zaten yağmur suyuda depolanıp kullanılacak  :alala: Karam kafıştı :iscrewy:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Faruk abi çatının da modellemesi de yapmıştı çok da güzel oldu böyle daha iyi fikir edinilebilir @Yutek71
Beni en çok çeken şeffaf çatıydı ya   :evillol:
Neyse olursada böyle olsun sağlık olsun ne diyelim  :)