Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374729 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı keremfrat1

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada @SDemirsoy laneti diye bir şey oldu sanırım ben bugün Süzer'e çıkacaktım. Yattı o iş yahu!  :s20:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimiçi Necmi

Bu arada @SDemirsoy laneti diye bir şey oldu sanırım ben bugün Süzer'e çıkacaktım. Yattı o iş yahu.  :s20:
@SDemirsoy u çağırırsan olacak olan budur @Yunus

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada @SDemirsoy laneti diye bir şey oldu sanırım ben bugün Süzer'e çıkacaktım. Yattı o iş yahu.  :s20:
@SDemirsoy lanetin bir tek Seda'ya işlemiyor galiba onun dışında herkesi lanetliyorsun  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı zatoichi1903

Halkın takımı olma şerefi düşküne biletle vermekle olunmaz, yada  taraftarınIN bedava bilete minnet etmesiyle de  Halkın Takımı olma onuru yerlere düşmez. Semt takımı olduğu için Halkın Takımıdır Beşiktaş.
Kırmızı-Beyaz rengine Siyahı eklemektir Halkın Takımı Olmak
Baba Hakkı'ların, Seba'ların tüm halka malolmasıdır Halkın Takımı olmak,
Bazıları işlerine geldiği şekilde yorumlasa da, her maç öncesi  semt içinde hep birlikte eğlenilmesidir Halkın Takımı olmak,
Ağaçlı yoldan marşlar söyleyerek maça gitmektir Halkın Takımı olmak,
Dilin yozlaşmamasına engel olmaktır Halkın takımı olmak.
Kartal Yuvası olmaktır Halkın Takımı olmak.
Rendom kullanmamaktır Halkın Takımının ve taraftarı olmak.
HÜRMETLER

Halkın takımı olma şerefi düşküne biletle vermekle olunmaz, yada  taraftarınIN bedava bilete minnet etmesiyle de  Halkın Takımı olma onuru yerlere düşmez. Semt takımı olduğu için Halkın Takımıdır Beşiktaş.
Kırmızı-Beyaz rengine Siyahı eklemektir Halkın Takımı Olmak
Baba Hakkı'ların, Seba'ların tüm halka malolmasıdır Halkın Takımı olmak,
Bazıları işlerine geldiği şekilde yorumlasa da, her maç öncesi  semt içinde hep birlikte eğlenilmesidir Halkın Takımı olmak,
Ağaçlı yoldan marşlar söyleyerek maça gitmektir Halkın Takımı olmak,
Dilin yozlaşmamasına engel olmaktır Halkın takımı olmak.
Kartal Yuvası olmaktır Halkın Takımı olmak.
Rendom kullanmamaktır Halkın Takımının ve taraftarı olmak.
HÜRMETLER

Kullandıgım random kelimesini eleştiren kişinin kendi dilini bilmemesi ne acı.

ya da her zaman ayrı yazılır, once kendi kapımızın onunu temizleyelim, sonra başkasına kulp takalım
ayrıca random kelimesi ile halkın takımı olunmuyorsa kusura bakmayın, ben henüz halkın takımı olamadım :(
Hürmet
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı ilhan

@Efe kurşunmu döksek @SDemirsoy  un üzerine :naughty:
Abi o bi kurbanı hak etti bence, kan akıtmak lazım önce süzer sonra el bileği  :evillol:

Çevrimdışı martin40

eski acıkta iki tane testere kiris var daha blokların birleştiği yerde ikişer testere kiriş oluyor

Dogru, onu saymamistim  :ok:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi o bi kurbanı hak etti bence, kan akıtmak lazım önce süzer sonra el bileği  :evillol:
Stada girse, Mabet kan akıtacak ama giremiyor  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

bizim samet bahtsız bedevi :evillol:

Çevrimdışı Easthanbool

Gözden kaçmasın  :busted_cop:

Merhabalar,
Öncelikle forumu uzun süredir takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum. Hazır üye olmuşken aklımda bir soru işareti var bunu da sormak istedim.

Forza'da Ali Sonat diye bir abimiz :" Çatı malzemesi olarak PTFE'den vazgeçilmiş, silikon düşünülüyormuş. Silikon çok çabuk kirlenebilen bir materyal. Kalite olarak da en az bir sınıf düşük. Eğer yönetimle ilişkileri iyi olan ve stadyum inşaatını yakından takip eden bir arkadaş varsa bu konunun üzerine düşmesi gerekir diye düşünüyorum. Böyle bir stat yapıp, çatısını düşük kalite malzemeyle kaplamamalıyız." yazmış.

Kaynak nedir diye sorulduğunda ise; " Yabancı bir membran üreticisinin temsilcisi yakın bir dostum, aynı zamanda ülkedeki membran sektörünün en bilgili ismi. Yönetimle yakın bir bağı olmadığı için sadece ihaleyi alan firmayla yakın temasta, onlardan öğrenmiş. Konunun Türkiye'de çok iyi bilinmemesinden dolayı yönetime sürekli başka tekliflerle geliyorlarmış ve fikir değişikliğine sebep olmuşlar. 500.000 euro kesinti için ürün kalitesinden vazgeçmemek gerek. " yazmış.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Teşekkür ederim..

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 harika fotograflar devamini bekliyoruz..gittikce..
@SDemirsoy, @Yunus bana bir hafta onceden "carsamba suzere gidecegim samet e de guzellik yaparim" demisti. Nasil bir bahtsizliksa Yunus'a da bulastirdin. Cay içmeye çıksak Turkiyede çay kalmayacak.

Çevrimdışı martin40

Prekastçilar uçtu !! Redbullu fazla içmisler her halde  :halay:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizim samet bahtsız bedevi :evillol:
Aklıma başka bir alternatif daha geliyor abi ama  :alala: Cağaloğlu taraflarında  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Yeni açık tribünde alt katta prekast takılmayan yerler varken üst kata geçtiler neden :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Çatı örtüsü kesinlikle TiO2 kaplı fiberglas dokuma PTFE membran olacak kaynak @bjk_mabed  dir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Sutlas

Gözden kaçmasın  :busted_cop:

Transfer duyumcuları yetmedi, şimdi de stad duyumcuları çıktı.

Bizim mahallenin nalburu da bana Fikret Orman benden teklif aldı, çatıyı muşamba ile kaplayacakmış dedi  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çatı örtüsü kesinlikle TiO2 kaplı fiberglas dokuma PTFE membran olacak kaynak @bjk_mabed  dir.
Başkan sözünü yemez. On kere açıklama yaptı çok özel bir çatı yapacağız diye..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sercan62

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir misafir olarak uzaktan uzağa izlediğim foruma kayıt olayım dedim. Umarım şu günlerini gördüğümüz gibi en sonunda stadımızın da son halini görmek nasip olur.