Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sercan62

Kapasitesini bilmiyorum ama 1903 Tribünu denen yer aslında 1903 locası :ok: Yani kapalı alttaki 1.ci Loca katı Boydan boya sadece bir loca :ok: O locanın adıda 1903 locası :bandit: 147 locamız var ama başkanında dediği gibi aslında 146 + 1 locamız var , 146+1903 locası... @Sercan62
Anladım dostum ben loca önüne koyulan rahat ve lüks koltukların ayrı bir tribün olarak adlandırıldığını düşünmüştüm.
kapalı tribün alt kat, üst 2 son sıra 1903 tribünü olacakve fiyatı 4000  usd ile 6000 usd arası değişiyor resmi sitede bu bilgi bulunmaktadır .@Sercan62 kardeşim. :)
Teşekkürler bilgi için;)

Çevrimdışı bjk_mabet

Merhabalar,
Öncelikle forumu uzun süredir takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum. Hazır üye olmuşken aklımda bir soru işareti var bunu da sormak istedim.

Forza'da Ali Sonat diye bir abimiz :" Çatı malzemesi olarak PTFE'den vazgeçilmiş, silikon düşünülüyormuş. Silikon çok çabuk kirlenebilen bir materyal. Kalite olarak da en az bir sınıf düşük. Eğer yönetimle ilişkileri iyi olan ve stadyum inşaatını yakından takip eden bir arkadaş varsa bu konunun üzerine düşmesi gerekir diye düşünüyorum. Böyle bir stat yapıp, çatısını düşük kalite malzemeyle kaplamamalıyız." yazmış.

Kaynak nedir diye sorulduğunda ise; " Yabancı bir membran üreticisinin temsilcisi yakın bir dostum, aynı zamanda ülkedeki membran sektörünün en bilgili ismi. Yönetimle yakın bir bağı olmadığı için sadece ihaleyi alan firmayla yakın temasta, onlardan öğrenmiş. Konunun Türkiye'de çok iyi bilinmemesinden dolayı yönetime sürekli başka tekliflerle geliyorlarmış ve fikir değişikliğine sebep olmuşlar. 500.000 euro kesinti için ürün kalitesinden vazgeçmemek gerek. " yazmış.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır? Teşekkür ederim..

herhangi bi değişiklik yok PTFE olucak çatı...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı UU1903

Kufekilerin farkli renk gorunmesinin sebebi biraz da iskelelerin golgesi sanki. Son resimlerden bana oyle geldi.

Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmet türker

Kapasite gündeme geliyor ara ara
Soracağım şu
@ahmetx abi üst sınır 42 bin derken neye dayanıyorsun
Çünkü bildiğin üzere @bjk_mabet in söylediği üst sınır 48 bin
İşin içinde olduğunu da hepimiz biliyoruz kendisinin
Burda üst sınır 42 bin demek siz kandırılıyorsunuz demektir açıkça yazmak gerekirse 
Tff nin koltuksuza müsaade etmeyeceği açık zaten yalnız uefa kriterleri tavsiye sonuçta
Yani koltuk boyutlarıyla oynayamazsınız aralıklarla oynayamazsınız diye bir durum yok
Ha gelir değerlendirir bir final vs verecekse şu standartlara getirin der biz de 42 bin kişi yaparız tekrar stadı
daha önce bu kapasite konusu defalarca tartışıldı ve bizim yönetimin yapmış olduğu en akıllı uygulamaların başında bu konu geliyor .bizim stadın kapasitesi saracoğlu ile hemen hemen aynı ,saracoğlu üst katta bizden 2 sıra fazla .alt katta da biz bir sıra fazlayız. saracoğlunda üst kat 4 köşede birleşmediğinden yaklaşık 1500. 2 bin kişi gibi bir kayıp var .daha öncede sıraları sayıp bu konuda defalarca konuşuldu ama ahmet kardeşim bu konuda hep muhalif gibi duruyor. olsun muhalefette lazım yiğitcan kardeşim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bir stadyum hayal ederken öncelikler belirlenmelidir.

1-Ulaşım
2-Konfor
3-Güvenlik
4-Fiyatlandırma
5-Kapasite

1-Ulaşım: Stada istanbulun her yerinden, her şekilde gelebilirsiniz. Lükse bakın ki, denizden bile gelebilirsiniz.  :lol:
2-Konfor: c90, rahat koltuklar(eski inönüyü hatırlayın)Yeni Tuvaletler, giriş çıkışların modernleşmesi(eski inönüyü hatırlayın) vs.
3-Güvenlik: Üst katta her sırada bulunacak bariyerler, yine giriş çıkıştaki düzensizliklerin giderilmesi.
4-Fiyatlandırma: Kombine fiyatları çok uygun hatta ucuz.
5-Kapasite: 1.ulaşım konusundaki ferahlığa rağmen stad için izin verilen sayı bu. Bunun sebebi maç günleri bölgedeki popülasyonun sınırlandırılması. 40 bin kişinin aynı anda bölgeden dağılması ve 60 bin kişinin dağılması arasında ciddi fark var. Bölge dar bölge olduğu için bence ideal seçimdir 40-45 bin kişi.

Görüldüğü üzere, hemen her alanda hemen her açıdan yeni stadımız eski stadımızın fersah fersah üstünde. Fiyatlar ise çok az farklı..  :halay:

Bence bu muazzam güzelliği sadece izleyelim kendimizi sıkmadan. Kapasite niye şöyle oldu böyle oldudan çok mühim olan ilk 4de saydığım şeylerdir zaten.

ama passolig ama özel güvenlik ama polis, her kim her nasıl, stad önündeki tinercileri, serserileri, beleşçileri temizleyebiliyorsa temizlesin. Bunu passolig yapacaksada yıllık vereceğim para helali hoş olsun.

Burda hayatında inönüye gelmeyip, o tiplerle muhattap olmayan insanlar bu dediklerimi anlayamayabilir ama gelenler bilirler, kız arkadaşınız kız kardeşiniz eşiniz dostunuzla maça gelmek inönüde ciddi risk içeriyordu.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

herhangi bi değişiklik yok PTFE olucak çatı...
abi numune yokmu numune yaa görelim şu malzemeyi artık  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Kufekilerin farkli renk gorunmesinin sebebi biraz da iskelelerin golgesi sanki. Son resimlerden bana oyle geldi.

evet bende şimdi onu yazacaktım iskelenin gölgesi vurmuş gökhanın yayınladığı fotolarda bu net belli oluyor :D

Çevrimdışı bjk_mabet

abi numune yokmu numune yaa görelim şu malzemeyi artık  :biggrinking:
bende bekliyorum çayı demledim:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çatıda son nokta, bordo stadının çatısıdır. diğerleri lafı güzaf. kimse kusura bakmasın  :boxin: :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı TØLGA

bende bekliyorum çayı demledim:)
bizim @Serkan7738 kayseriden bakacaktı malzemeye güya ama sesi çıkmadı  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

bizim @Serkan7738 kayseriden bakacaktı malzemeye güya ama sesi çıkmadı  :bandit:

ben öyle firma ismi bekliyorum hangi firmadan olduğunu söyleyin gideyim hemen çekeyim resimlerini  :bandit: @Tolga

Çevrimdışı FARUK

numaralı son 2 testere kiriş betona hazır görünüyor akşam betonlanabilir

Çevrimdışı TØLGA

ben öyle firma ismi bekliyorum hangi firmadan olduğunu söyleyin gideyim hemen çekeyim resimlerini  :bandit: @Tolga
@dişi kartal melek diyordu valla söylemedimi sana hemen ilgileniyosun kartaliçe  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

@dişi kartal melek diyordu valla söylemedimi sana hemen ilgileniyosun kartaliçe  :biggrinking:

oda araştırıcaktı da bulamadı heralde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

forumda yoktum hangi soruna cevap vermediler :bandit: ben ifadelerini alırım :D burda yabancı yok herkes Beşiktaşlı o yüzden hiçte rahatsız olmayın sorun merak ettiklerinizi defalarcada olsa cevaplarız :ok: @Yutek71

Eyvallah abi sağolasın  :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çatıda son nokta, bordo stadının çatısıdır. diğerleri lafı güzaf. kimse kusura bakmasın  :boxin: :ebebe:
Hakikaten Çatısı muhteşem :bandit: Her tarafı kapalı ve dumduz , Işıklandırma muazzam :ok: Stadın tribunleri ve koktukları ne kadar faciaysa , Çatısı da bir okadar muazzam...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan7738

Eyvallah abi sağolasın  :tabe:

Bu forum sadece benim maça gitmemden rahatsız olur sıkıntı yok istediğini sorabilirsin :evillol: @Yutek71

Çevrimiçi Necmi

Bu forum sadece benim maça gitmemden rahatsız olur sıkıntı yok istediğini sorabilirsin :evillol: @Yutek71
bu rahatsızlığın ötesinde bir durum :bandit:

Çevrimdışı Serkan7738

bu rahatsızlığın ötesinde bir durum :bandit:

@Necmi Abi yaş 26 bi ton maça gittim siftahı Trabzon maçıyla yaptım sende haklısın  :by2:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Peki abi  :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yalçın

Keske Iz Insaat'tan birisini de uye yapabilseydik buraya  :akuma:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi Abi yaş 26 bi ton maça gittim siftahı Trabzon maçıyla yaptım sende haklısın  :by2:
Liverpool maçına gelmeyi duşunuyormusun peki  :evillol: Günah keçisi olursun ozaman :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık