Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378455 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar selam, bi sorum var. Bize 42.000 kapasite sınırı koyan merci tam olarak kimdir?
Koruma Kurulu mu?
Çevre Bakanlığı mı?
Belediye mi?
Başbakanlık mı?
Trafik Dairesi mi?

yoksa bunların oluşturduğu bir komisyonun ortak kararı mı? Ve bu karar bir yerlerde bir resmi evrakta vs yazılı mı? Hep konuşuyoruz sınır vs. Evet Başkan da söyledi ama ben net karar veren merci adını bulamadım.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

stadda en çok şu bölgenin tamamlandıktan sonraki halini merak ediyorum çünkü tek rahatsız olduğum bölüm staddaki inşallah çok güzel düzenlenir ve güzel bir görünüm kazandırılır
orası dışarıda ki yürüyüş yoluyla eşitlenecek zaten :)

Çevrimdışı ramayan

Arkadaşlar selam, bi sorum var. Bize 42.000 kapasite sınırı koyan merci tam olarak kimdir?
Koruma Kurulu mu?
Çevre Bakanlığı mı?
Belediye mi?
Başbakanlık mı?
Trafik Dairesi mi?

yoksa bunların oluşturduğu bir komisyonun ortak kararı mı? Ve bu karar bir yerlerde bir resmi evrakta vs yazılı mı? Hep konuşuyoruz sınır vs. Evet Başkan da söyledi ama ben net karar veren merci adını bulamadım.

42.000 sınırını koyanlardan önce stadın 8 metre aşşağıya indirilmesi saçmalığını hangi merci zorladı acaba.

4- 22 Aralık, geceler kısalmaya, gündüzler uzamaya başlayacak...
* * *
5- 21 Mart, geceyle gündüzün uzunluğu denk olacak...
* * *
6- 22 Mart, gündüzler uzamaya, geceler kısalmaya başlayacak...
* * *
7- 21 Haziran, en uzun gündüz yaşanacak...

DOLAYISIYLA ÇALIŞMA DAHA ÇOK OLACAK... BU STAD YETİŞİR RAHAT OLUN  :ishock: :ishock:

8- 22-23 Haziran, gündüzler kısalmaya, geceler uzamaya başlayacak, taa 23 Eylül’e kadar...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ramayan

4- 22 Aralık, geceler kısalmaya, gündüzler uzamaya başlayacak...
* * *
5- 21 Mart, geceyle gündüzün uzunluğu denk olacak...
* * *
6- 22 Mart, gündüzler uzamaya, geceler kısalmaya başlayacak...
* * *
7- 21 Haziran, en uzun gündüz yaşanacak...

DOLAYISIYLA ÇALIŞMA DAHA ÇOK OLACAK... BU STAD YETİŞİR RAHAT OLUN  :ishock: :ishock:

abi hesaba katılmayan bir bu ayrıntı vardı helal olsun kutlarım :)

ALLAH'IM ÖNCE TS'YE ÇATI BAŞLADIKTAN SONRA FENERE ÇİM SERİLİRKEN GS'YE KOYMAYI NASİP ET AMİN

Çevrimdışı KUMANOVALI

haziran ortası ramazan başlıyor..

onuda hesaba katın...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Ersan

Bursa stadında işaretle gösterdiğim mebranın olduğu yer açıktı bir buçuk günde örttüler @Efe de bilir eğer dikkat ettiyse mebranlar çok çabuk serildi halatlar bir bir buçuk ay gibi bir sürede havaya kalktı ön hazırlığı yaklaşık 2 hafta sürdü gün ve gün bu süreçe tanıklık etmiştim çalıştığım otelden.
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

evet ne zamandır aklımda ayrıca 24 saat çalışma alanlarımız olacak iş güvenliği sadece çatı ile kısıtlanacak  :eyes

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2015, 16:51:57
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

haziran ortası ramazan başlıyor..

onuda hesaba katın...
ramazan da işçilerimizi rahat ettirir mabet ve değerli meslektaşları kimsenin şüphesi olmasın  :ok:

Çevrimdışı ramayan

Çevrimdışı Ersan

orası dışarıda ki yürüyüş yoluyla eşitlenecek zaten :)

eğer öyleyse güzel @SDemirsoy güzel bir hale getirileceğinden şüphem yok zaten ama işte şuan öyle kötü duruyor ya içime dert oldu  :bandit:
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

arkadaşlar kapalı alan iç kısımlarda dış gerekli aydınlatma sağlanır ve ince işler iftardan sonra da devam eder vardiyalı olarak çalışılabilir zaten ilkk üç günden sonra oruç vız gelir tırıs gider bunu tutan herkes bilir :bandit:

arkadaşlar kapalı alan iç kısımlarda gerekli aydınlatma sağlanır ve ince işler iftardan sonra da devam eder vardiyalı olarak çalışılabilir zaten ilkk üç günden sonra oruç vız gelir tırıs gider bunu tutan herkes bilir :bandit:

Çevrimdışı Efe

Bursa stadında işaretle gösterdiğim mebranın olduğu yer açıktı bir buçuk günde örttüler @Efe de bilir eğer dikkat ettiyse mebranlar çok çabuk serildi halatlar bir bir buçuk ay gibi bir sürede havaya kalktı ön hazırlığı yaklaşık 2 hafta sürdü gün ve gün bu süreçe tanıklık etmiştim çalıştığım otelden.
is mebrana kalsin onun cok oneni yok ilk catiyi havaya kaldirmak gerek 3 ay suresi var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

bence ihaleyi alan loca,elektrik,asansör,boya,dış kaplama v.s firmalar olağanüstü çalışacak buna eminim para var huzur var  :money: :ishock:

Çevrimdışı ramayan

evet ne zamandır aklımda ayrıca 24 saat çalışma alanlarımız olacak iş güvenliği sadece çatı ile kısıtlanacak  :eyes

abi sadece çatı derken daha yeni açık arkası ve koltuklar bekliyor..prekastlarında ne kadar zamanda tamamen biteceğini ayrıca merak ediyorum..