Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378056 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

forumuza @ahmet türker  @anilt  anlaşamamızlığından sonra @Ahmetx ve @Yunus Emre Dökmeci  anlaşamazlığı damga vurmuştur saygılar  :kop: :kop: :kop: :kop:
Normalde çok iyi anlaşıyoruz ama bugün bi turlu anlaşamadık :money: @panky abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

aferim Kerem bravo hep böyle :D @Kerem
elimden geldıkçe yapıyorum yavrum :D :) kolun nasıl oldu  :)

Çevrimdışı Dogan

Kapasite ideal.Chelsea bile 40 binle oynuyo.Her mac 42 bin doldursak şahane olur ama dolduramicaz daha neden daha fazla isteniliyo onu anlamis degilim.42 bin bjk taraftari 60 bin cincon fener taraftarina bedel.Dün ankaradaki macta kartal gol gol gol tezahüratlarıyla gaza geldim o kadar insan onu yapabildiyse 42 bini düşünemiyorum. Lütfen neden daha fazla olmadı diye hayiflanmayalim.inünde her tarafi acik stad ta liverpool maci neydi öyle simdi 42 binle kapali bi stad ta oynicaz degerini bilelim ve kapasiteyi dert etmeyelim...

Normalde çok iyi anlaşıyoruz ama bugün bi turlu anlaşamadık :money: @panky abi
ben resimler gelene kadar gülelim istedim @Yunus Emre Dökmeci

forumuza @ahmet türker  @anilt  anlaşamamızlığından sonra @Ahmetx ve @Yunus Emre Dökmeci  anlaşamazlığı damga vurmuştur saygılar  :kop: :kop: :kop: :kop:
42.000 rakamı bize Anıtlar kurulu tarafından yapılan en büyük dayatmalardan biri abi , Devlet kesinlikle izin vermiyor 42.000in üzerine , Oyuzden resmi rakam 41.903 olarak açıklandı, İleride izin alınabilirse kapasite artırımı kaçınılmaz :tabe:

Çevrimdışı keremfrat1

@SDemirsoy sana hedıye yollamıştım gördunmu eskı fotolarda :D :D

Çevrimdışı FARUK

evinde internet sorunu yoksa sende atabilirsin foruma
hem fotolar tam boyutunda çıkar
 whatsup la attığında boyutlandırma yapıyor  :)

Çevrimdışı Türker

Merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyordum. Mesaj yazmanın zamanı geldiğini düşündüm artık  :) Hepinize yorum ve bilgileriniz için teşekkürü borç bilirim  :iblush:

Çevrimdışı keremfrat1

evinde internet sorunu yoksa sende atabilirsin foruma
hem fotolar tam boyutunda çıkar
 whatsup la attığında boyutlandırma yapıyor  :)
net sorunum sadece telde var evde net varda atarımda öğrenmem lazım tam bılmıyorum bıde pcye aktarmam lazım fotoları telden akşamı hep beklemek lazım :D

Merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyordum. Mesaj yazmanın zamanı geldiğini düşündüm artık  :) Hepinize yorum ve bilgileriniz için teşekkürü borç bilirim  :iblush:
oş geldin be yav :tabe:

Çevrimdışı keremfrat1

:hosgeldin

Çevrimdışı FARUK

Merhaba, hoşgeldiniz  :claps:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

iyi daha iyi alçıda daha ama eyvallah saolasın :)
hediyeyi gördüm herkes bana gönderiyor zaten :D

Çevrimdışı FARUK

Şahin BABACAN ‏@shnbbcn  twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı selçukaras

evdeyim fotoları yolluyorum necmı abıye :D  :)

saolasın. umarım dediğim yerden çekmişsindir artık. şu reklamın hatırına izni koparaydın..  :D :D :D :D :D :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı keremfrat1

iyi daha iyi alçıda daha ama eyvallah saolasın :)
hediyeyi gördüm herkes bana gönderiyor zaten :D
:D :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı keremfrat1

saolasın. umarım dediğim yerden çekmişsindir artık. şu reklamın hatırına izni koparaydın..  :D :D :D :D :D :D
okadar yoğundmkı :D unuttum ama sorucam yarın

Çevrimdışı Türker

Hoşbuldum. İnşallah bu ortam hiç bozulmaz.