Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378214 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

dolu konuş cevap vereyim...camiyasına zarar veren taraftarı niye seviyim diyosun...  beşiktaş taraftarının beşiktaş kulubüne verdiği zararı yazarsam burdan edirneye yol olur.. tabi burda bir trabzonlu cevap verme hakkı olsa söylediğin bütün kelimeleri ağzına tıkar
:bandit: :bandit: uzatmayın bu konuyu bence burası Beşiktaş forumu elbette trabzon stadının eleştirilmesi normaldir normal olmayan savunmaktır. onlarda forumlarında bizim stadı yerden yere vuruyorlar utanmadan arlanmadan toki stadıyla bizimkini bir tutuyorlar ama bir şeyi kabul edebilirim olimpiyattan daha iyiler en azından hela taşı koymuşlar :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Oktay silmiştir kesin
benim de bir yorumumu sildi o gün bugündür ken disine çok pis bakarım şu şekilde  :upto:  :)
ben mesaj silmem  benim sadece mesajlarım silinir..çok merak ediyosan kim sildi söylerim sana

Çevrimdışı Necmi

Bu İBB'nin beyaz duvar çalışmasıda ayrı bir estetik olmuş. Yapıdan aselet akıyor maşallah.

Stada giden hayrına oradaki yapının yanındaki ağaçlara gübre atsın.
aslında ibb yi komple gübrelemek lazım estetik yoksunu yaratıklar şehrin göbeğine baraka dikiyorlar :D garaj bile yapacaksan bunu estetik şekilde yapabilirsin :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

loca katı 3e çıkması değil üst trübünlerin bitişine 1 kat daha loca yapılması diye düşünmüştüm.. ayrıca daha ne kadar aşşağı ineceğiz sanki stadı saklar gibi yapıyoruz.. :)
üst tribünlerin bitişine 1 kat daha loca nasıl yapılacak ki bende orasını anlayamadım :) @ramayan

Çevrimdışı yash26

Bu kolon niye böyle ? :)

muhtemelen su borusu elektrik falan bişiler gönderecekler ordan çatıya
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı quentine83

Tribun kabasi bitmek uzere :halay:
inan şimdi seda hanımın fotoya bakıp şunu düşünüyorum.testereler biterde şu prekastlar ne zaman biter .onun derdindeyim şimdi.derdin biri bitiyor diğeri başlıyor.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serjo

@Necmi abi
numaralı perde beton'un arkası ne olacak
düzlenip taraftar dolaşım alanı mı
yoksa çim falan mı
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ramayan

üst tribünlerin bitişine 1 kat daha loca nasıl yapılacak ki bende orasını anlayamadım :) @ramayan

mühendis değilim bilmiyorum nasıl yapılabilir :) ama bursa stadında trübünlerine üzerine yapıldı mesela localar..

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi mevzu seninkimi güzel benimkimi güzel mevzusu değil mevzu,küçük görme ve aşağlama ..kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş  ,bırakın herkes kendi statdını sevsin
tamam işte bende onu söylüyorum her kes kendi stadını sevebilir ama bizim burda methiye düzmemize gerek yok :D burda devletin parasıyla yapılan bir stadıda kimse emekle yapılan bir stadla mukayese edemez el şeyiyle gerdeğe girmeye gerek yok bizimle yarışan önce otursun kendi parasıyla kendi emeğiyle stadını yapsın sonra benim stadım daha güzel desin şuan o stadlar bizim paramızla yapılıyor. sahibi onlar değil tüm Türkiye halkı @Oktay

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi
numaralı perde beton'un arkası ne olacak
düzlenip taraftar dolaşım alanı mı
yoksa çim falan mı
orda yürüme yolları var

Çevrimdışı SDemirsoy

mühendis değilim bilmiyorum nasıl yapılabilir :) ama bursa stadında trübünlerine üzerine yapıldı mesela localar..
anladım fakat çatı var ve uygun değil yapı  @ramayan

Çevrimdışı Sahin53

muhtemelen su borusu elektrik falan bişiler gönderecekler ordan çatıya
Daha önce görmemiştim merak ettim teşekkürler cevap için  :)
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı ramayan

anladım fakat çatı var ve uygun değil yapı  @ramayan

yaa zaten bu silüet bozulma mevzusundan dolayı çoğu şey yapılamıyor biliyorum ama ilerde yapılsa sanki daha bir estetik olur. tabi yapılması için şu tarihi doku silüet gibi mevzulara çok takılmayan insanların sayısının ülkemizde artması gerekir gibi :)

aslında ibb yi komple gübrelemek lazım estetik yoksunu yaratıklar şehrin göbeğine baraka dikiyorlar :D garaj bile yapacaksan bunu estetik şekilde yapabilirsin :bandit:

Çelik çatı taşıyıcı eğimli idi bir ümit bekledim şeffaf olur, hatları olur belki diye. Ustüne çevresine kutu gibi beyaz trapez saçı diktiler. Bir cephemiz böyle bir saçmalıkla aynı kadrajda kaldı.

Bunu yaparken bir nefes al sağına soluna bak bu olmadı sanki de ama bu nedir ya.

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2015, 16:34:48 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

yaa zaten bu silüet bozulma mevzusundan dolayı çoğu şey yapılamıyor biliyorum ama ilerde yapılsa sanki daha bir estetik olur. tabi yapılması için şu tarihi doku silüet gibi mevzulara çok takılmayan insanların sayısının ülkemizde artması gerekir gibi :)
o yüzden imkansız :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Sabret olayından sonra twitterda millet yine "ne sabredeceğim ya 2016 ocağa kadar bitmez" goygoyuna başladı.

Dünyadan haberleri yok konuşuyorlar sinir oluyorum ya :) şu 8 aylık ilerleme yeter inşallah bu tiplere

https://twitter.com/raif_junior/status/560065802901008386

İşin enteresanı mesleği gazetecilik olanlar da yazdı sabah sabah.Bende  cevaben forumumuzun linkini  verdim..Takip etmesini  tavsiye  ettim.Hiç olmazssa inşaattaki gelişmelerden birebir haberin olur  diye de  ekledim. :D

Çevrimdışı ramayan

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Ersan

stadda en çok şu bölgenin tamamlandıktan sonraki halini merak ediyorum çünkü tek rahatsız olduğum bölüm staddaki inşallah çok güzel düzenlenir ve güzel bir görünüm kazandırılır
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Memlekette bu tür durumlar çok normal hocam  :bawling:

Haklısın valla neler yazıp sildim ard arda ama sinirim geçmedi. Ne desem boş geldi.

Çevrimdışı keremfrat1

Bana kizicaksiniz ama net aldim ayin 3une kadar yetmesi icin fotolari eve gidince necmi abiye aticam  :halay: :D

Çevrimdışı ramayan

stadda en çok şu bölgenin tamamlandıktan sonraki halini merak ediyorum çünkü tek rahatsız olduğum bölüm staddaki inşallah çok güzel düzenlenir ve güzel bir görünüm kazandırılır

bu bölümde alan çok dar olacak bende merak ediyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daha beterini görmek için buyurun. Burası Halfeti

Korku akıl katilidir.