13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor
13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor

Beşiktaş Forum|13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor Tarih : 24.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Alper Akarsu - Kerem Ersoy - Bahtiyar Birinci - Burak Olcar VAR : Erkan Engin

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor  [Okunma sayısı 19108 defa] 13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor

Çevrimdışı Talisca1903

Yok yok beyin yok sadece bunda değil çoğunda yok
sene başında kalmasın buna güvenilmez dedik daha ne olsun aidiyet yükseldi felan diye güzelleyenler düşünsün

Çevrimiçi tolga1903

Geçen sene 50 puan fark yiyen takımdan tek farkı paulista ve rafa silva bu takımın. Oyun olarak daha iğrenç bi hal aldı hatta.

Çevrimiçi Samet Ç

İyi senelerimizde Quaresma'nın aynı maçta üç tekme atıp sadece sarı kartla bitirdiği maçları hatırlıyorum ben oyuncular ve tribün çıkarttırmıyordu hakeme o kartı bir de şimdi düştüğümüz duruma bak

Çevrimdışı levitate

çin işkencesi gibi maç

sanki berbat bir fut maçı oynuyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu ançnin müebbet yemesi lazım öyle bir çukura düşürdü ki çıkamıyoruz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

tek kurtuluş var bir şekilde satış.

Çevrimdışı levitate

mert geri pası az daha elle alıyordu ahahahaha
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Paulista yeter kardeş sen de bırak sal yenilsin ne olacaksa olsun

Çevrimdışı levitate

adamlar victor hugo bile getirmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

çok dandik bir golle kazanırız gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Masuaku senden etimle kemiğimle nefret ediyorum ben ya

Çevrimdışı Talisca1903

bu ançnin müebbet yemesi lazım öyle bir çukura düşürdü ki çıkamıyoruz
doğru hep anç den oluyor 2 sene sonrada anç deriz olur biter

Çevrimiçi Zafer55

Salih ne yaptı acaba hocaya ya da bir yakınına!

Çevrimdışı levitate

doğru hep anç den oluyor 2 sene sonrada anç deriz olur biter
şunun neresinde haksızım adam camianın ayarlarıyla oynadı kurulu düzenin içine etti rezil etti kaçtı gitti hala çöplerini temizliyoruz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

şunun neresinde haksızım adam camianın ayarlarıyla oynadı kurulu düzenin içine etti kaçtı gitti
enkaz edebiyatını sevmiyorum bu yönetimi kurtarmaz her gelen eskiye sallayacaksa icraati kim yapacak

Çevrimiçi gokhans

şunun neresinde haksızım adam camianın ayarlarıyla oynadı kurulu düzenin içine etti rezil etti kaçtı gitti hala çöplerini temizliyoruz
anç + şenol diceksin..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Anç de futbol aklı vardı şenolu getirdi. Hasan başkan da yabancı peşinde koşuyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

5 şut cekmisiz kaleye😀 0.50 xgmiz var adamların 14 şutu 2.50 xgsi. An itibariyle ligin en kotu takımı bu takım yok daha kötüsü vallahi de billahi de yok

Çevrimdışı levitate

enkaz edebiyatını sevmiyorum bu yönetimi kurtarmaz her gelen eskiye sallayacaksa icraati kim yapacak
enkaz edebiyatının hakkını veren işler yaptığı için gayet normal
bipbipbupbup

Çevrimiçi Kartal Ç

adamlar victor hugo bile getirmiş

bu göztepenin sahibi southampton un sahibiydi dimi aynı zamanda? elimizde kelepir kadro var almak isterlerse  :biggrinking:

Çevrimdışı levitate

bu göztepenin sahibi southampton un sahibiydi dimi aynı zamanda? elimizde kelepir kadro var almak isterlerse  :biggrinking:
aynen oranın sahibi adam izmirde arsa kovalıyor şu an hahahs
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

semih kendine gelmiş iyi iyi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

bir insanda hiç mi yetenek olmaz arkadaş dümdüz adam dümdüz

Çevrimdışı levitate

aha herif bekleri yeniledi yandık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Göztepe hocası oyundan memnun değil 5.değişikliği yaptı bizimki rezillikten memnun şekilde bekliyor

Etiketler: