13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor
13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor

Beşiktaş Forum|13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor Tarih : 24.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Alper Akarsu - Kerem Ersoy - Bahtiyar Birinci - Burak Olcar VAR : Erkan Engin

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor  [Okunma sayısı 19078 defa] 13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor

Çevrimiçi levitate

masuakudan başka gamsız oyuncu yok karakter sorunu yok takımın kalite sorunu var doğru ama göztepeden de 10 gömlek üstünüz göztepe nedir
iyi takım öyle deme feneride dövdüler

en azından bizden daha planlı programlılar adamlar tüm brezilya ve fransayı takıma indirmiş yetmemiş southamptonu getirmişler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada bu maçı kaybederiz çoğunluğun istediği olur ve hoca bugün yarın kovulur ama o sahadaki gereksizlere dokunulmadığı sürece hiçbir şey değişmez kimi getirirseler getirsinler

Çevrimiçi levitate

bu arada bu maçı kaybederiz çoğunluğun istediği olur ve hoca bugün yarın kovulur ama o sahadaki gereksizlere dokunulmadığı sürece hiçbir şey değişmez kimi getirirseler getirsinler
kim gelecek ki
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Musrati kötü oynamayı geçtim sanki maçı satıyor gibi. 2 top kaybında 2ye 2 pozisyon verdik, defansif hiçbir çaba yok çok kolay çalım yiyor, malca bi penaltı yaptırdı hakem vermedi, bide yediğimiz 2.golde resmen ceza sahamıza top uzaklaştırdı. Bu işte bir bit yeniği var. Portekiz de ki musrati bu olamaz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bu kulüp satılmadan ihya olmaz hoca yönetim oyuncu ne değişirse değişsin her şey aynı kalacak
bipbipbupbup

2 haftaya ne hica kalır ne yönetim.
Rezillik başka da birşey değil

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

kim gelecek ki
en fazla Aybaba gelir bu takıma hocayı gönderdiğin an hadi beğenmediğim Sergen bile bir boşluğuna gelip teklifi kabul etse 1 aya bu oyuncu grubu ham yapar onu çünkü Necip hariç eleştirmediği adam yok Aybaba'yı yeme sürelerini söylemeye gerek bile yok

Çevrimdışı Talisca1903

kafa vuramayan alman panzeri sağolsun her maç yiyoruz duran toptan yoksa colley kazmasına kalsaydık şimdiye 7-8 tane kafa golü atardı Allah korusun

Çevrimdışı Talisca1903

iyi takım öyle deme feneride dövdüler

en azından bizden daha planlı programlılar adamlar tüm brezilya ve fransayı takıma indirmiş yetmemiş southamptonu getirmişler
köybaşı oynuyor kardeşim ne iyisi

Holladali valerien

Çevrimiçi levitate

en fazla Aybaba gelir bu takıma hocayı gönderdiğin an hadi beğenmediğim Sergen bile bir boşluğuna gelip teklifi kabul etse 1 aya bu oyuncu grubu ham yapar onu çünkü Necip hariç eleştirmediği adam yok Aybaba'yı yeme sürelerini söylemeye gerek bile yok

yönetim yöneticilik yapmıyor ki bir şey yapıyorsan arkasında dur herifi kolla arada uyar falan kendi haline bırakıp ortadan kayboluyorlar

sergen falan gelmez zaten dalga konusu oldu artık
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

yönetimin kafa yapısı taraftarla aynı onlarda sorun hocada kafasındalar büyük ihtimal sene sonunu onlarda göremeyecek maalesef bakalım kim aday olacak umarım sorunun kadronun boşaltılmadan çözülemeyeceğini anlayan birileri gelir

Çevrimiçi levitate

köybaşı oynuyor kardeşim ne iyisi
abi sağı solu kötü diye takımın kalan 9 oyuncusu çöp mü oluyor adamlar senin beceremediğini bile becerip chelseaden opsiyonlu topçu kiralamış
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yönetimin kafa yapısı taraftarla aynı onlarda sorun hocada kafasındalar büyük ihtimal sene sonunu onlarda göremeyecek maalesef bakalım kim aday olacak umarım sorunun kadronun boşaltılmadan çözülemeyeceğini anlayan birileri gelir
serdal hüseyin utanması yoksa emre kocadağ
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bi gitsin de bakarız sahadakilere. Bu takım başakşehir'e karşı bile üstünlük kuramadı gelen geçen vuruyor. Bak sadece duran top için bile kovarim bu adamı ben hayatımda bu kadar kötü duran top kullanan takım görmedim savunmayı da geçtim ulan bir tane gol atın musrati var udokhai paulista var gedson var bitane ya bitane.

Yürümeye hali yok takımın yazık iyi olanı da bozdu Hollanda'dalı valerien.
Kandırıldık

Çevrimdışı ferdi1903

Hasan arat çok fana kandırdın bizi, aynı politikacı gibi bol keseden Saladin

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Ç

serdal hüseyin utanması yoksa emre kocadağ
Serdal ve Hüseyin yarım yamalak para harcayarak bir şeyleri çözmeye çalışacak adamlar bir tanesi bu sene bunu gösterdi zaten iki tane oyuncuya para harcayarak hiçbir şey olmayacağını üçüncüsünden zaten bir şey olmaz bize ya gözü karartıp deli gibi para harcayacak adam lazım ki bu hiçbir zaman olmayacak ya da Fikret Orman gibi belli bir yapılanmaya gidebilecek adam

Çevrimdışı ferdi1903

Serdal Adalı haklıymış futbol takımını ayağa kaldırmadan hiç bir sorunu çözmezsiniz demişti, haklıymış reis, hakkını yedik

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence problem şu, kocaman bir milli takım arası ve sen hocana 10 gün izin veriyorsun. Ulan şu koşullarda 1 gün dahi izin vermem, rakiplerin hazirlik maçı yaparken sen got büyüttün.
Bu da tamamen yönetime yazar, çok net izin falan  vermeyecek.
O izin oyunculara da mesaj.

Çevrimiçi Samet Ç

Bi gitsin de bakarız sahadakilere. Bu takım başakşehir'e karşı bile üstünlük kuramadı gelen geçen vuruyor. Bak sadece duran top için bile kovarim bu adamı ben hayatımda bu kadar kötü duran top kullanan takım görmedim savunmayı da geçtim ulan bir tane gol atın musrati var udokhai paulista var gedson var bitane ya bitane.
üç yıldır bakıyorsun zaten kaç hoca olacak ben unuttum her türlü profil denedin hoca olmayanından tut en başarılı dönemini geçirdiğin hocaya kadar bir şey değişti mi oyuncular aşağı yukarı aynı ?

Çevrimdışı Talisca1903

sene başı burada Beşiktaşın yolu diye ahkam kesenler şunu bile göremedi 20 yıldır x ten twit atmaktan başka icraati olmayanla hapis yatmış elini taşın altın koymuş adamı karşılaştırıp twitçiyi tercih ettiler diğer grubuda matruşka felan diyip itibar suikastına uğrattılar olan takıma oldu

Çevrimiçi levitate

Serdal ve Hüseyin yarım yamalak para harcayarak bir şeyleri çözmeye çalışacak adamlar bir tanesi bu sene bunu gösterdi zaten iki tane oyuncuya para harcayarak hiçbir şey olmayacağını üçüncüsünden zaten bir şey olmaz bize ya gözü karartıp deli gibi para harcayacak adam lazım ki bu hiçbir zaman olmayacak ya da Fikret Orman gibi belli bir yapılanmaya gidebilecek adam
fikret bi yapılanma falan yapmadı hoş bir tesadüfler zinciri + bilic idare etti biraz
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Bence problem şu, kocaman bir milli takım arası ve sen hocana 10 gün izin veriyorsun. Ulan şu koşullarda 1 gün dahi izin vermem, rakiplerin hazirlik maçı yaparken sen got büyüttün.
Bu da tamamen yönetime yazar, çok net izin falan  vermeyecek.
O izin oyunculara da mesaj.
hocaya izin mi vermişler hani hemen döndüydü
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

45 dk izledin ve dedin ki sıkıntı yok böyle devam wow
bipbipbupbup

Etiketler: