13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor
13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor

Beşiktaş Forum|13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor Tarih : 24.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Alper Akarsu - Kerem Ersoy - Bahtiyar Birinci - Burak Olcar VAR : Erkan Engin

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor  [Okunma sayısı 19066 defa] 13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor

Çevrimdışı Talisca1903

hocaya izin mi vermişler hani hemen döndüydü
takım coşmuş gidiyor izinde mi yapmasın adam sende kral yani

Çevrimiçi tolga1903

üç yıldır bakıyorsun zaten kaç hoca olacak ben unuttum her türlü profil denedin hoca olmayanından tut en başarılı dönemini geçirdiğin hocaya kadar bir şey değişti mi oyuncular aşağı yukarı aynı ?

Antep maçında koptum ben bu adamdan tahammül edemiyorum kendisine ve oynattığı şeye.

Çevrimiçi tolga1903

Mesela rashica o topu alıp neden taça çıktın? Abi sizde hiç beyin yok mu iqnuz 20 mı a...

Çevrimdışı levitate

bu soldaki şahsiyete tahammül edemiyorum artık
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

öyle modern futbol oynuyoriz ki ismail köybaşı roberta carlos gibi takılıyor lan olm değiştir artık şu emirhanı felixi en kötü mausuakuyu böyle bir sol taraf olabilir mi ya gerizekalı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

goztepe hiç bir maci bu kadar rahat oynamamistir

Çevrimiçi tolga1903

Ezim ezim ezdi bizi goztepe 3 tane fizikli 3 tane de beyinli futbolcusuyla yaptı bunu

Çevrimdışı Talisca1903

Mesela rashica o topu alıp neden taça çıktın? Abi sizde hiç beyin yok mu iqnuz 20 mı a...
neden taça çıktın diye sorman hata çünkü adamın futbolculuğu bu kadar yeteneksizlik paçadan akıyor millet bunu kanat sanıyor da adamın bundan haber yok

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Samet Ç

Antep maçında koptum ben bu adamdan tahammül edemiyorum kendisine ve oynattığı şeye.
sen tahammül edemeyebilirsin ona bir şey demem ama kulübü yönetenler tahammül edecek etmek zorunda cezayı sürekli yanlış yerlere kesiyorlar o sahaya dokunacaklar öyle bir iki ufak dokunuşla çözülmeyecek sorunlar olduğunu istemeseler de kabul edecekler

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ulan bu kadar aptal herif aut atışını bile yapamıyor.

Çevrimiçi tolga1903

sen tahammül edemeyebilirsin ona bir şey demem ama kulübü yönetenler tahammül edecek etmek zorunda cezayı sürekli yanlış yerlere kesiyorlar o sahaya dokunacaklar öyle bir iki ufak dokunuşla çözülmeyecek sorunlar olduğunu istemeseler de kabul edecekler

Daha onanayi chamberlaini falan gonderemedi bu adamlar yönetim bizi kandırdi

Çevrimiçi Kartal Ç

aut vuruşunda kendi ceza sahası yakınında top kaybı yapan tek takım olabiliriz ligde. bu neyin kafası arkadaş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

beyinsiz herif Semihi çıkarır.

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

atarız nrmal bir değişiklik yapıp emirhanı çıkardı takımın ölüsü yener göztepeyi

Çevrimiçi Samet Ç

Daha onanayi chamberlaini falan gonderemedi bu adamlar yönetim bizi kandırdi
kandırmadılar taraftar kendini kandırdı onlarında işine geldi bu durum ve bu tek maçla oldu transfer isteyenlere sözleşmesi bitip gidenleri bile katıp şu kadar adam gönderdiler işleri zor dediler taraftarın doğru yolda olanını da sindirdiler olay bu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı levitate

herifler tekme tokat dövüyor hakemden tık yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

herifler tekme tokat dövüyor hakemden tık yok
oyuncularından tık olmayınca hakemde elini kolunu sallayarak yönetiyor maçı hepsi alışmış kaybetmeye yeni gelenlerde ayak uydurdu işte

Çevrimdışı levitate

bu gerizekalı neden içeride kimse yokken rakibin kafasına orta açıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Rafa git bu takımdan kardesim arabistan'a falan git

Çevrimiçi tolga1903

bu gerizekalı neden içeride kimse yokken rakibin kafasına orta açıyor

Yok yok beyin yok sadece bunda değil çoğunda yok

Çevrimdışı levitate

oyuncularından tık olmayınca hakemde elini kolunu sallayarak yönetiyor maçı hepsi alışmış kaybetmeye yeni gelenlerde ayak uydurdu işte
bi halt oynamıyor olmamızla alakalı olmasın
bipbipbupbup

Etiketler: