13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor
13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor

Beşiktaş Forum|13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor Tarih : 24.11.2024 Saat : 19:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Alper Akarsu - Kerem Ersoy - Bahtiyar Birinci - Burak Olcar VAR : Erkan Engin

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor  [Okunma sayısı 19081 defa] 13. Hafta Beşiktaş 2-4 Göztepespor

Çevrimiçi Monza

Sol kanat yok, şu yok bu yok tamamda. Kardeşim Göztepe ne ya. Evinde Göztepeden 4 yemezsin yav.

Çevrimdışı Talisca1903

harbi samet hoca sahaya
ama bekle önce fark bir 25 olsun feneride bir rahatlatalım ondan sonra aksiyon alırlar

Çevrimdışı mellfred

bize karşı mücadele eden her takım 3 puanı cebine koyup gidiyor
bize karşı real madrid gibi görünüyor her takım çünkü takımın rakip baskıya cevap verecek ciğeri yok
kasımpaşa bize 3 atıp sonraki hafta 3 yedi misal
bugün göztepe ilk defa deplasmanda kazandı
reizl bitik durumdayız

Çevrimdışı Talisca1903

ilk 3 dakika iyiydik bence
maç başlamdan hep iyiyiz zaten forma arma asaleti

Çevrimdışı levitate

sadece o değil kale arkasındaki demir korkulukları da kaldırdılar haklarını yeme
o sırada ölü piksel dolu ve renkleri bozuk reklam panoları...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

en baştan gelmesin dedim bunlar için linç yedik durduk hatırlarsın ANÇ nin gelişiyle aynı süreç zorla gönülsüz gelenden hayır gelmez
anç konusunda aynı şeyi söylemiştim bende halimiz ortada bunları desteklemiştim ama yapamıyorlar o yüzden zaman kaybetmeye gerek yok hocayı kov diye baskı yapmak yerine bunları göndermek lazım yoksa bunlar hocayı kovup kendilerini kurtaracak

Çevrimdışı 38life

Beşiktaşın çok kötü bir kadrosu, çok kötü bir teknik direktörü ve şimdiye kadar verdiği sözleri tutamayan bir yönetimi var. Tutulan sözler ufak tefek sözlerken ciddi olan hiçbir söz tutulamadı. En büyük sorun deplasman tirübünüydü, çözüm bulamadılar. Akustik sıkıntısı giderilemedi, kara duvar mervzusunda hiçbir aşama kat edilemedi. Transfer döneminde başarısız olundu. Sezona 1 adet kanat futbolcusuyla başlamak gibi akla mantığa asla sığmayacak bir planlama yapıldı. gs'yi 5-0 yendiğimiz ve lige galibiyetle başladığımız için transfer politikası değiştirdiler. O gün iyi bir yönetim olma sınavını kaybettiler.

Çevrimdışı levitate

başka seçenek göremiyorum...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Yani şampiyon olamayacağımızı 1,5 ay önce anlamıştık ama bu nedir ya, Göztepeden kendi evinde 4 yemek nedir. Adamlar ilk devre duran top, ikincisinde konta atak dersi verip dörtlediler. Ayıp.

Kazan şu maçı, kötü oynasanda kazan, ne yap et kazan al 3 puanı, kendini bi devre arasına at.

Bu iş gene 40 puan farka gidecek gibi görünüyor.

Çevrimdışı murat baltacı

Kangren olduk bir kere kesip atmaktan başka çare yok yonetimse yönetim hocaysa hoca oyuncuysa oyuncu git gide daha kötü oluyor ne bu hocada krizi yönetecek kapasite var nede yönetimde yazıklar olsun o kadar harcama yapıp vaad verip hayal kurdurup bu hale getirenlere
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

devre arası transfere gerek yok gider ayak boşaltabildikleri kadar kadroyu boşaltıp yeni geleceklere hareket edebilecek alan bıraksınlar yeterli

Çevrimiçi gokhans

başka seçenek göremiyorum...
tek seçenek buysa, kulübün kapanmasını tercih ederim.. En azından haysiyetimiz şerefimizle kapar gideriz kulübü..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

tek seçenek buysa, kulübün kapanmasını tercih ederim.. En azından haysiyetimiz şerefimizle kapar gideriz kulübü..
anç bi ara cidden görüşmüş diyorlardı hahahas
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

aynı şeyi düşündüm

Çevrimiçi Serdar3444

Gayet profesyonelce düşünüp, bilgece ve sabırla olanları bekleyip seyreden, hocada ki yetersizliği göremeyip, anlayamayıp destekleyen, kanat transferi yapmayan yönetimi, bize yaşattıkları için tebrik ediyorum....
Bu duruş ve bilgece tavırlar sayesinde bundan sonra başarının kapıları bize sınırsızca açılacaktır...
Kim demiş akıl önemliydi, ruh önemliydi diye, kim? tabi ki amatör kolej ruhuyla ve gelecek vaat eden, illa ki yabancı hocalarla başarı gelebilirdi... Biraz sabretmemiz gerekiyordu sadece...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

alooo beyler toplandiniz mi?

Çevrimdışı levitate

takım tribüne gitmiş hoca içeri kaçmış kovmak elzem oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

takımda 3 ayrı kafa transfer peşinde demislerd8 inanmamıştım.
Yücel ayrı hır ekiple, Şakul ayrı bir ekiple, Friedel ayrı bir ekiple transfer planliyormus ama üçünün de birbirinden haberdar olmadığına emin oldum.

Çevrimdışı levitate

takımda 3 ayrı kafa transfer peşinde demislerd8 inanmamıştım.
Yücel ayrı hır ekiple, Şakul ayrı bir ekiple, Friedel ayrı bir ekiple transfer planliyormus ama üçünün de birbirinden haberdar olmadığına emin oldum.
bu kaan şakul nerden çıktı ya olayı ne
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Bence de. Hiç gerek yok bu saatten sonra. Gönderebildikleri kadar göndersinler yeter. Devre arasında gelen topçu ne yapacak, 40 olmazda 35 olur puan farkı

Çevrimiçi Necmi

Bence de. Hiç gerek yok bu saatten sonra. Gönderebildikleri kadar göndersinler yeter. Devre arasında gelen topçu ne yapacak, 40 olmazda 35 olur puan farkı
aynen gelse ne olur sezon sonu seçim var devre arası gönderebildiklerini göndersinler kalanlarla idare ederiz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi Monza

Beinde dinliyorum. Beşiktaş duran top çalışmıyor duran toptan gol atamıyor tam tersi gol yiyor diyorlar.

GvB çalıştırmıyor takımı, benim anlamadığım bunun yardımcıları ne yapıyor, geçen devre arası biz bu herifleri beklemedik mi, bunlardan biri Van bilmem ne TD değil mi. Demiyorlar mı yahu biz napıyoruz diye.

Etiketler: