Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 490487 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı blackeagle35

6 ay muhabbetinin sebebi seçim olması teknik direktör konusunda. Bu ortama da zaten yabancı getirmek şu an için çok zor. İkisi de çok sevindirecek ya da çok üzecek adaylar değil ama Arat faciasından sonra tedbirli davransam da Yücel bana biraz daha mantıklı geliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

İki başkanda birbirinden kalitesiz, boş boğaz ve bir dedikleri diğerini tutmuyor.

Ikisininde Sergen aşkına da anlam veremiyorum. Gorende Pep ile anlaşıyoruz sanacak. Yazık ki ne yazık, koca klup kimlere kaldı kalacak.
Serdal Adalı: "Sergen Yalçın mayıs ayında gelmek isterse, yoluna bakacak. Burası Beşiktaş." :)

Doğru mu bunu nerede söylemiş
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi COB

Demek ki Serdal Adalı başka bir teknik direktör ile anlaşmış. Sergen açıklamasından bu manayı çıkarttım.

Çevrimiçi kartalizma190399

Serdal Adali da tam umut veren adam degil ama Huseyin Yucel hic olacak gibi degil. Kac defa sacmaladi sayisi bellli degil.
Son sportsdigitale'den bile birkac tane sacmalama cikar.
Ben futboldan anlamam karismayacagim deyip 3 cumle sonra transferlerin coguna karsi ciktim istemedim demesi.
Masuaku'yu hem elestiriyorlar hem ben konustugum icin beni elestiriliyorlar diye sikayet edip konu'nun kendi futbolcumuzu milyonlar onunde kucuk dusurmemizin oldugunu idrak edememesi.
85 milyon dolar'lik sponsorluk buldum diye hava atip sponsorlarin yoneticilerin kendisi cikmasi, kendi cebinden verecekleri para icin bir de lansman yapmalari.
2 gun sonra secim olacakken daha kendi yonetim kurulunda kimin ne is yapacaginin bile bilinmemesi.
Yoneticilerin kendisine cocuk muamelemesi yapip sakin isim verme diye ikaz etmesi. Besiktas'in baskan adayi ama daha ne konusulup konusulmayacagini bile bilememesi....
Gonlum tam gonullu olmasa da Adali'dan yana.

Çevrimdışı sEuL

Serdal Adalı: "Sergen Yalçın mayıs ayında gelmek isterse, yoluna bakacak. Burası Beşiktaş." :)

Doğru mu bunu nerede söylemiş
Dediğim gibi boş boş konuşuyor.

Direkt kopyala yapıştır yapıyorum dediklerini:

“Sergen Yalçın, Ocak'ta gelecekse tabii ki oturacağız ama 'Mayıs' derse kendi yoluna bakacak. Burası Beşiktaş.

Serdar Topraktepe eğer 'yapacağımız transferlerle takımı toplarım, sezon sonuna kadar götürürüm' derse, kendisi ile devam edip, sezon sonunda Sergen Yalçın'ı getirebiliriz. Önemli olan Serdar Topraktepe'nin vereceği rapor.”

Aynı dakika içersinde kendi ile bu kadar çelişebilen kaç kişi daha vardır bilemiyorum.

Bu Topraktepe askinida anlamıyorum, sanki takım bu kadar başarısızken herif yardımcı antrenör değildi. Sütten çıkmış ak kaşık gibi bir de değere bindi. Koca klup Topraktepe’nin vereceği rapora kalmış birde.

Diğeri bundan beter, sene başında gördüğü her mikrofona atlayıp duruyordu bunla görüşüyoruz şunu alacagiz diye falan - olmayınca da sokağa atacak paramiz yok diye kivirmaya çakışıyordu. Hiç ders çıkarmamış anlaşılan ki transferi söz konusu olan oyuncular hakkında atıp tutuyor. Lan gereksiz, sen kendi oyuncun hakkında boş boş konuşursan almak isteyen kluple nasıl pazarlık yapacaksın. Gerçekten cildirmamak elde değil, bu herifler nasıl milyon dolarlık şirketleri yönetiyorlar aklım almıyor. Her şeyden soğuttular insanı.

Çevrimiçi gokhans

Yatıp kalkıp dua edelimde fikret orman’ın süren şu 2 davası bir an önce sona ererde aday olur.. Ahh ulan anç, gittin ama hala zararların devam ediyor. Bunun intikamını alacaktır ama fikret orman, aşçıoğlundan tanzim hakkımız olan 100 milyon euro’yu almayıp, üstünü kapadın, o zarar senden tanzim edilecek, hiç kaçarın yok..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

gese bankalar birliğinden çıkıyor febenin çıkmasına gerek yok zaten sattıkları adamlarla 1-2 seneye borçları bitmiş olur tese çıktı bir biz kaldık bizim adaylar geçmişi konuşup birbirlerine sallamaktan başka hiçbir şey yapmıyor tebrik etmek lazım

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/jkcagri/status/1872926807986716845
Adam Esra Erol'a yönetim kurulu için teklif yaptı Fırat ile Ergin'e yapması pek şaşırtmadı beni :D

Çevrimiçi Samet Demir

Adam Esra Erol'a yönetim kurulu için teklif yaptı Fırat ile Ergin'e yapması pek şaşırtmadı beni :D
6 ay dişimizi sıkacağız artık yapacak birşey yok. Fikret Ormanın 2 davası kalmış. Onlarda sonuçlanır inşallah. Mayıs da aday olur.

Çevrimdışı savaş altay

Ergin Aslan iyi Besiktas'lidir.

Çevrimiçi Samet Demir

Medya konusunda bilgisi yeterli mi? Bence sende iyi Beşiktaşlısın :)

Çevrimiçi Samet Demir

Dediğim gibi boş boş konuşuyor.

Direkt kopyala yapıştır yapıyorum dediklerini:

“Sergen Yalçın, Ocak'ta gelecekse tabii ki oturacağız ama 'Mayıs' derse kendi yoluna bakacak. Burası Beşiktaş.

Serdar Topraktepe eğer 'yapacağımız transferlerle takımı toplarım, sezon sonuna kadar götürürüm' derse, kendisi ile devam edip, sezon sonunda Sergen Yalçın'ı getirebiliriz. Önemli olan Serdar Topraktepe'nin vereceği rapor.”

Aynı dakika içersinde kendi ile bu kadar çelişebilen kaç kişi daha vardır bilemiyorum.

Bu Topraktepe askinida anlamıyorum, sanki takım bu kadar başarısızken herif yardımcı antrenör değildi. Sütten çıkmış ak kaşık gibi bir de değere bindi. Koca klup Topraktepe’nin vereceği rapora kalmış birde.

Diğeri bundan beter, sene başında gördüğü her mikrofona atlayıp duruyordu bunla görüşüyoruz şunu alacagiz diye falan - olmayınca da sokağa atacak paramiz yok diye kivirmaya çakışıyordu. Hiç ders çıkarmamış anlaşılan ki transferi söz konusu olan oyuncular hakkında atıp tutuyor. Lan gereksiz, sen kendi oyuncun hakkında boş boş konuşursan almak isteyen kluple nasıl pazarlık yapacaksın. Gerçekten cildirmamak elde değil, bu herifler nasıl milyon dolarlık şirketleri yönetiyorlar aklım almıyor. Her şeyden soğuttular insanı.
İkisi de seçimi kazanmak için kendilerince hamleler yapıyor. Kendilerince plan program yapmışlar. İnşallah kim seçilirse seçilsin Hasan Aratla yaşadıklarımızı yaşamayız.

Çevrimdışı savaş altay

Medya konusunda bilgisi yeterli mi? Bence sende iyi Beşiktaşlısın :)

Efendi bir durusu var. Bana hep Kazim Kanat'i hatirlatir. Tek degil ama bir ekibin icinde yer alabiiir.

Çevrimiçi Samet Demir

Efendi bir durusu var. Bana hep Kazim Kanat'i hatirlatir. Tek degil ama bir ekibin icinde yer alabiiir.
Ergin Aslan olsun Okan Koç olsun bunlar gibi bir kaç kişi var. Severim bende kendilerini ama iletişim konusu çok ayrı. Çok önemli bir departman. Come to Beşiktaş diye bir kampanya oluşturduk tüm dünya ismimizi duydu. Marka olduk. O nedenle diyorum iyi Beşiktaşlı olmaları yetmez. Bizi tekrar marka haline getirecek, iyi reklam yapacak iletişim ekibi kurmak lazım.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2024, 17:34:50 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bende iyi Beşiktaşlıyım sende bize de görev versinler o zaman

Çevrimdışı savaş altay

Serdal Adali HT spor'da.

1.35 hizda ancak izlenir Adali fakat yayin canli ve kapattim. Hitap konsunda oldukca eksik birisi.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2024, 20:26:17 savaş altay ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben olsam scouting işini sana verirdim.

Çevrimiçi levitate

yazdığın topçulardan 2-3 tanesini alsalar kulüp ihya olurdu zaten

sen ve erman abinin daha kimse bilmezken boniface'i yazdığını falan hatırlıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

yazdığın topçulardan 2-3 tanesini alsalar kulüp ihya olurdu zaten

sen ve erman abinin daha kimse bilmezken boniface'i yazdığını falan hatırlıyorum
slovenya liginde oynarken Terem Moffi, Bodo'da doğru dürüst süre bulamazken Boniface, İngiltere 3. ligden Matt O'Riley Fransa 2'den Bryan Mbuemo, Lorient'te daha tam parlamamışken Yoane Wissa falan yazmışlığımız var daha da çok oyuncu yazmışızdır bulmak isteyen buluyor biz hiçbir zaman bulamayacağız orası ayrı Ferdi'yi zamanında almadığımızda parayı çöpe atmadık diye sevinen kitle vardı
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2024, 21:11:43 Samet Ç ]

Çevrimdışı savaş altay

SA, HY'in sponsorlukkarini canli yayinda yalanliyor.

Çevrimiçi levitate

SA, HY'in sponsorlukkarini canli yayinda yalanliyor.

seçim sürekli yön değiştiriyor kafam allak bullak oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

slovenya liginde oynarken Terem Moffi, Bodo'da doğru dürüst süre bulamazken Boniface, İngiltere 3. ligden Matt O'Riley Fransa 2'den Bryan Mbuemo, Lorient'te daha tam parlamamışken Yoane Wissa falan yazmışlığımız var daha da çok oyuncu yazmışızdır bulmak isteyen buluyor biz hiçbir zaman bulamayacağız orası ayrı Ferdi'yi zamanında almadığımızda parayı çöpe atmadık diye sevinen kitle vardı

çok beğenmesem de orkun kökçü'ye 1 milyon vermek istemediler, üstünden 6 yıl geçmiş adamın aklı hala bu transferin gerçekleşmemesinde, imkan olsa gelse şaşırmazdım
bipbipbupbup

Etiketler: