Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 489011 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

seçim sürekli yön değiştiriyor kafam allak bullak oldu
ikisi de birbirinden kötü aday :D

Çevrimiçi Samet Ç

Hüseyin Yücel: "Sayın Adalı'yı çok gergin görüyorum. Kendisi belden aşağı vuruyor. Ben hep sustum ama bugün yapılanlar raydan çıktı.

Baba Yapı'nın patronu yanıma geldi. Ben Paşamandıra'daki tüm tesisi yapmak istiyorum dedi. Serdal Adalı, aramış baskı kurmuş ondan sonra böyle paylaşım yapmışlar."

Çevrimdışı levitate

Hüseyin Yücel: "Sayın Adalı'yı çok gergin görüyorum. Kendisi belden aşağı vuruyor. Ben hep sustum ama bugün yapılanlar raydan çıktı.

Baba Yapı'nın patronu yanıma geldi. Ben Paşamandıra'daki tüm tesisi yapmak istiyorum dedi. Serdal Adalı, aramış baskı kurmuş ondan sonra böyle paylaşım yapmışlar."

işi gücü yok 20 tane firmaya baskı mı yapacak

hadi baskı yapıp iş bankasına açıklama yaptırtacak kadar kuvvetli yarın gidip koşarak oy vermek için bir sebep olmaz mı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Hüseyin Yücel: "86.6 milyon euro'nun 6.6 milyonunda yeni bir sözleşme değil, sözleşmenin yenilenmesi söz konusudur."

kulübe kayyum atanması ya da satışı en olumlu şey olur başkan olmak isteyen adamlara bak
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/KartalRecord/status/1873079287945019895

adamlar 13 maçta 1 galibyet 3 beraberlik almış ligde sonuncular
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

işi gücü yok 20 tane firmaya baskı mı yapacak
yaşanmamıştır diyemiyorum maalesef öyle bir sirke döndü kulüp ikisinde de farklı bir seviye koltuk sevdası var hangisi başkan olursa olsun bu işten kulüp çok zararlı çıkacak bir an önce mayıs ayına ışınlanmak lazım

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/KartalRecord/status/1873079287945019895

adamlar 13 maçta 1 galibyet 3 beraberlik almış ligde sonuncular
Musrati'yi taraftarın gazına gelip şirin gözükmek için boklamasalardı bugün en kötü 8-9'a avrupaya satarlardı bunlarla uğraşmazlardı

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı'nın gelmesi daha hayırlı olacak gibi duruyor.

Edit: Böyle yazdım ama 3-4 saat gündemden uzak kalınca neler olmuş öyle. O ona kolpacı demiş, diğer onu yalanlamış işlerimizi baltalıyor demiş. Birinden biri ağır zarar verecek de bilemedim, o kişi başkan olmaz inşallah.
[ Son Düzenleme: 28 Aralık 2024, 23:43:04 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Musrati'yi taraftarın gazına gelip şirin gözükmek için boklamasalardı bugün en kötü 8-9'a avrupaya satarlardı bunlarla uğraşmazlardı
Valla Musrati olayı çok saçma hal aldı. Geçen sene fb istediği zaman çok kıskanmıştım. Biz alınca da çok sevindim. Öyle hiç edilecek bir adam da değil ama. Taraftar istekleri farklı. Takımın başında hoca yok, yönetim yok. Sorun sadece Musrati değil. Çok yanlış yapıyoruz. Bize Fikret Orman vizyonu lazım. Taraftar da o sayede silkelenir.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Serdar3444

Şu adayları ve yaşananları gördükten sonra Fikret Orman da aday olmadığına çok pişman olmuştur.
Yazık oldu Beşiktaş sevdalılarına....

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı'nın gelmesi daha hayırlı olacak gibi duruyor.

Edit: Böyle yazdım ama 3-4 saat gündemden uzak kalınca neler olmuş öyle. O ona kolpacı demiş, diğer onu yalanlamış işlerimizi baltalıyor demiş. Birinden biri ağır zarar verecek de bilemedim, o kişi başkan olmaz inşallah.
Biri başarısız Koç taklidi biri başarısız Anç taklidi ikisinden de bir şey olacağı yok kim seçilirse seçilsin mayıs ayında kulüp şu anki durumundan bile daha kötü halde olacak

Çevrimiçi Samet Ç

Valla Musrati olayı çok saçma hal aldı. Geçen sene fb istediği zaman çok kıskanmıştım. Biz alınca da çok sevindim. Öyle hiç edilecek bir adam da değil ama. Taraftar istekleri farklı. Takımın başında hoca yok, yönetim yok. Sorun sadece Musrati değil. Çok yanlış yapıyoruz. Bize Fikret Orman vizyonu lazım. Taraftar da o sayede silkelenir.
Oyuncunun profilini bilmeden sadece mevkisi 6 numara diye yapamayacağı işleri kendisinden beklersen böyle çöp yaparsın adamın en büyük becerisi bekleri ve kanatları oyuna sokmak takımda geldiğinden beri ne bek var ne de kanat ayrıca adam net oyun kurucu ciğersiz falanda değil hantal oyuncu ama pozisyon bilgisi üst düzey bir oyuncu yani topa sahip olan takımda iş yapar ayrıca alındığında Ali Ece'ler falan çok farklı profil olan Atiba benzetmesi yapıp milleti gaza getirdi çok bir şey biliyorlarmış gibi o çok zarar verdi

Çevrimiçi Samet Demir

Oyuncunun profilini bilmeden sadece mevkisi 6 numara diye yapamayacağı işleri kendisinden beklersen böyle çöp yaparsın adamın en büyük becerisi bekleri ve kanatları oyuna sokmak takımda geldiğinden beri ne bek var ne de kanat ayrıca adam net oyun kurucu ciğersiz falanda değil hantal oyuncu ama pozisyon bilgisi üst düzey bir oyuncu yani topa sahip olan takımda iş yapar ayrıca alındığında Ali Ece'ler falan çok farklı profil olan Atiba benzetmesi yapıp milleti gaza getirdi çok bir şey biliyorlarmış gibi o çok zarar verdi
Gedsonu ileri atıp Musrati'yi geride onu tamamlamayan adamla eküri yapınca hepten sıkıntı oldu. Ts kupa maçı adamı ilah ettik. Şimdi söylenenlere bak. Adamı vezir ve rezil etmede üzerimize yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı levitate

https://x.com/ElcinKilic1903/status/1873107607080047038

şehirden uzakta bomboş yerlere tesis yapmanın ne faydası var, ümraniye'yi genişletsinler yapabiliyorlarsa sözde her başkanın en büyük hayali bu
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2024, 01:17:07 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Ben olsam scouting işini sana verirdim.
Bir ara Ersin Kurnaz vardı kulübe gönüllü Scouting yapan. Bu gibi adamları değerlendirmek lazım. Hasan Arat yönetimi Ali Ece'ye danıştı bu sene. Söylenilen oydu yani sonuçlarıda ortada.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/ElcinKilic1903/status/1873107607080047038

şehirden uzakta bomboş yerlere tesis yapmanın ne faydası var, ümraniye'yi genişletsinler yapabiliyorlarsa sözde her başkanın en büyük hayali bu
Geçen seçimde dilim öyle bir yandı ki hiç birinin vaadi gözümü boyamıyor artık. Söylemleri yarın için değil mayısdaki seçim için etkili olacak. Ya vezir ya da rezil olacaklar.

Çevrimiçi Necmi

ikisi de birbirinden kötü aday :D
ikiside çok çirkinleşti beşiktaşa yakışmıyorlar malesef

Çevrimiçi Necmi

Bedavaya çalışırım :D
bence çalışamazsın bu iş tv den maç izlemek gibi değil 😂

Çevrimiçi Samet Demir

Mayıs ayına atlayamıyor muyuz?

Çevrimiçi NioHH

iki adayı toplasak bir Baskan etmiyor. Birbirlerinden beterler. Ne bitmez çilemiz varmış

Çevrimdışı CemMert

Seçim süreci iğrenç bir hal almaya başladı. Ne yazıkki iki başkan adayıda bize fayda sağlayamayacak. Allah yardımcımız olsun.

Çevrimdışı savaş altay

Tansiyon son gunler, saatler boyle olur. Bu kadari ile kalmasi yine iyi.

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı'nın Yücel'e tek sallayamayacağı konu para konusuydu son bir haftadır sürekli Yücel'e paradan falan salladı bu seçimide Yücel'e bile kaybederse şaşırmam :D

Etiketler: