Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

mayguntr ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 488732 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Adalı'nın Yücel'e tek sallayamayacağı konu para konusuydu son bir haftadır sürekli Yücel'e paradan falan salladı bu seçimide Yücel'e bile kaybederse şaşırmam :D
Adalı min %60la alacak yazmışlar hep.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

hayırlısı olsun inşallah.pek ümitli değilim ama yinede iyi temennide bulunalım.tahminim ufak bir farkla adalı kazanır diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Adalı min %60la alacak yazmışlar hep.
Ehven-i Şer seçerek mutlu oluyor insanlar mayıs ayında bir daha giderler seçime 3 ay falan almaz şu süreç

Çevrimdışı celiker1

Hasan Arat yönetimine destek verip kandırılmış olmak büyük hayal kırıklığıydı benim için.O yüzden bu seçim dönemi boyunca hiç bir şey yazmadım.Adalı dört seçime girip küsmeyerek ve bu güne kadar maddi manevi verdikleriyle artık seçilmeyi hal ediyordu.Hüseyin Yücel'in ise bundan sonra küsmeyerek  önümüzdeki süreçte Adalı gibi başkan olabileceğini bilerek hareket etmesi gerekiyor. Seçim sonucu tahminim 7-8 bin küsürlü oya karşı 4-5 bin küsürlü oy ile SERDAR ADALI olur
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Ehven-i Şer seçerek mutlu oluyor insanlar mayıs ayında bir daha giderler seçime 3 ay falan almaz şu süreç
İyi olanı seçmekten ziyade dediğin gibi daha az kötü kim onun seçimi oldu. İnşallah aşı tutarda şu kara bulutlar üzerimizden dağılır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Mayıs'taki seçim artık formaliteden ibarettir.Kendi reklamı için "Etkisiz" biri Serdar Adalı'ya karşı aday olursa olur.O da tabi imza sayısını bulabilirse
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/ArenaBesiktas/status/1873387810277007659

Şu kutuplaşma ve eskiyi yadetme işini bırakıp önümüze bakmalıyız artık.

Çevrimiçi Samet Ç

Mayıs'taki seçim artık formaliteden ibarettir.Kendi reklamı için "Etkisiz" biri Serdar Adalı'ya karşı aday olursa olur.O da tabi imza sayısını bulabilirse
etkisiz biri aday olmaz Nisan sonunda şu anki durumdan bile daha kötü olacağımızı herkes görecek zaten kim seçilirse seçilsin durum bu ister şimdiden kabullenin ister kabullenmeyip son umutlarınızıda burada tüketin bu arada benim için iki adaydan biri bile ehven-i şer değil seçenler için yazdım

Çevrimiçi murat

başabaş gider dedim ama adalı epey farklı önde.

Çevrimiçi Samet Ç

İki ay sonra ağıza alınmayacak laflar edecekleri adamlara sabahtan beri tezahürat yapıyorlar o daha komik :D

Çevrimdışı celiker1

etkisiz biri aday olmaz Nisan sonunda şu anki durumdan bile daha kötü olacağımızı herkes görecek zaten kim seçilirse seçilsin durum bu ister şimdiden kabullenin ister kabullenmeyip son umutlarınızıda burada tüketin
Bu sezon için kimsenin umudu olduğunu zannetmiyorum zaten.Kongre üyeleri ve taraftar saha sonuçlarından ziyade mayısa kadar kulübün mali ve idari yönden yönetilişine bakacak.Saha sonuçlarına önümüzdeki sezondan itibaren bakmaya bakar çoğunluk.Mayısa kadarda gerekli 50 milyon doları yönetimimizce karşılayacağız diyen Adalı'ya karşı mali ve idari yönden tepki olacağını zannetmiyorum.Ayrıca Sergen Yalçın'ın öteki hafta göreve başlayacağını düşünüyorum.Yapılacak 3-4 transfer ve trübünlerin Sergen Yalçın gazıyla ikinci yarı saha sonuçlarıda ilk yarıdan kötü olamaz.Dediğim gibi mayısta tek aday olarak Adalı tekrar seçilir.Öteki sezondan itibaren değerlendiririz
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2024, 18:57:06 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sezon için kimsenin umudu olduğunu zannetmiyorum zaten.Kongre üyeleri ve taraftar saha sonuçlarından ziyade mayısa kadar kulübün mali ve idari yönden yönetilişine bakacak.Saha sonuçlarına önümüzdeki sezondan itibaren bakmaya bakar çoğunluk.Mayısa kadarda gerekli 50 milyon doları yönetimimizce karşılayacağız diyen Adalı'ya karşı mali ve idari yönden tepki olacağını zannetmiyorum.Ayrıca Sergen Yalçın'ın öteki hafta göreve başlayacağını düşünüyorum.Yapılacak 3-4 transfer ve trübünlerin Sergen Yalçın gazıyla ikinci yarı saha sonuçlarıda ilk yarıdan kötü olamaz
Umarım dediğin gibi olur ben pek dediğin gibi olacağını düşünmüyorum ayrıca umarım Serdal Adalı'nın kulübe vereceği 50 milyon eurosu vardır o yönetimden pek para çıkacağını sanmıyorum
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2024, 18:58:49 Samet Ç ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

En büyük problemimiz herkesi küstürüyoruz ki bu ciddi bir problem
Bugün kim kazanırsa kazansın kaybedeni camiaya küsecek hale getirmemeliyiz, herkese bir şekilde ihtiyacımız var

Çevrimiçi Samet Demir

En büyük problemimiz herkesi küstürüyoruz ki bu ciddi bir problem
Bugün kim kazanırsa kazansın kaybedeni camiaya küsecek hale getirmemeliyiz, herkese bir şekilde ihtiyacımız var
Baş nereye dönerse gövde de oraya gider. Kazanırsa Serdal Adalı'nın bu konuya açıklık getirip kucak açmalı ki taraftar da o yönde devam etsin. Birde en büyük sorun twitterda ki space odaları. Şu adamlara prim verilmemesi gerekiyor artık.

Çevrimdışı savaş altay

Basa bas gitmesine ihtimal vermeyenlerdendim ben de. HY hangi ozelligi ile bu secimde yarisabilirdi?

Çevrimdışı celiker1

Umarım dediğin gibi olur ben pek dediğin gibi olacağını düşünmüyorum
Önümüzdeki aylarda Adalı'ya muhalif olacak güçte yapı yok kulübün içinde.Özellikle saha sonuçlarının kötü gelmesiyle rüzgarı arkasına alabilecek başta Fikret Orman,Demirören  gibi aday olabilme potansiyelindeki kişiler şu an Serdar Adalı'yı destekliyor.Tek güçlü muhalif gözüken yine Hüseyin Yücel'dir.O da mayısta seçime girmem dedi zaten
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi hasankale

[/quote
Fatih doğan söyledi.Adali ya oy verilen beyaz pusula nin baya hızlı azaldığını falan 8.500 civarı falan oy alması bekleniyormus.

Çevrimdışı celiker1

Basa bas gitmesine ihtimal vermeyenlerdendim ben de. HY hangi ozelligi ile bu secimde yarisabilirdi?
Hüseyin Yücel'in bu seçim özelinde seçilebilmek için tek ihtimali "Seçildiğim taktirde pazartesi günü bankalar birliği anlaşması  borcunu ödeyip bu faiz yükünden Beşiktaş'ı kurtarıyorum" teminatını vermesi olurdu.Bundan sonra Hüseyin Yücel küsmezse bir gün Beşiktaş başkanı olacaktır.İyi niyetinden şüphesi olan sayısının çok olduğunu zannetmiyorum.Yöneticilik ve bu başkanlık süreci onun için tecrübe oluyor.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2024, 19:15:52 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı blackeagle35

Yücel kesinlikle hataları olsa da bana göre iyi niyetle davrandı. Tabiki çoğu şeyden haberim yok diyip sorumluluk atarak olmaz. Her şey bir yana 30 35 m para verip arkasını aramamak bile saçmalık. Ancak ne olursa olsun genç insan ve küstürülmemesi lazım kulübe. Arat etkisi olmadan girse belki de kazanırdı. Adalının Beşiktaşlılığından şüphemiz yok. Umarım toparlar kulübü. Bir şansı hak etti denilebilir. Defalarca katılması bile başlı başına takdir sebebidir.

Çevrimdışı celiker1

Bu arada 11 ayda 2 kupa alarak Türkiye liginin en başarılı takımı ünvanını almamıza sebep Hasan Arat yönetimini kutluyorum!😂😂😂Bardağın dolu tarafından bakanlarda bugün!😂😂😂

Bir insan nasıl bu kadar hata yapabilir aklım almıyor😡Hasan Arat
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2024, 19:13:55 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı savaş altay

Hüseyin Yücel'in bu seçim özelinde seçilebilmek için tek ihtimali "Seçildiğim taktirde pazartesi günü bankalar birliği anlaşması  borcunu ödeyip bu faiz yükünden Beşiktaş'ı kurtarıyorum" teminatını vermesi olurdu

Plani ise Besiktas baba'larindan para toplamak idi. Zaten tutmayacak bir plandi fikrimce.

Çevrimiçi levitate

genç taraftarlar çok coşuyor yücele, sebebi para tabii

duyum veren tüm sayfalar yücelci
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş'ı çok karanlık yıllar bekliyor.

Çevrimdışı savaş altay

Beşiktaş'ı çok karanlık yıllar bekliyor.

6 ay, yila tekabul etmiyor yalniz. :D

Var bir hayalimiz.

Etiketler: