Serdal Adalı: "Sergen Yalçın mayıs ayında gelmek isterse, yoluna bakacak. Burası Beşiktaş." 
Doğru mu bunu nerede söylemiş
Dediğim gibi boş boş konuşuyor.
Direkt kopyala yapıştır yapıyorum dediklerini:
“Sergen Yalçın, Ocak'ta gelecekse tabii ki oturacağız ama 'Mayıs' derse kendi yoluna bakacak. Burası Beşiktaş.
Serdar Topraktepe eğer 'yapacağımız transferlerle takımı toplarım, sezon sonuna kadar götürürüm' derse, kendisi ile devam edip, sezon sonunda Sergen Yalçın'ı getirebiliriz. Önemli olan Serdar Topraktepe'nin vereceği rapor.”
Aynı dakika içersinde kendi ile bu kadar çelişebilen kaç kişi daha vardır bilemiyorum.
Bu Topraktepe askinida anlamıyorum, sanki takım bu kadar başarısızken herif yardımcı antrenör değildi. Sütten çıkmış ak kaşık gibi bir de değere bindi. Koca klup Topraktepe’nin vereceği rapora kalmış birde.
Diğeri bundan beter, sene başında gördüğü her mikrofona atlayıp duruyordu bunla görüşüyoruz şunu alacagiz diye falan - olmayınca da sokağa atacak paramiz yok diye kivirmaya çakışıyordu. Hiç ders çıkarmamış anlaşılan ki transferi söz konusu olan oyuncular hakkında atıp tutuyor. Lan gereksiz, sen kendi oyuncun hakkında boş boş konuşursan almak isteyen kluple nasıl pazarlık yapacaksın. Gerçekten cildirmamak elde değil, bu herifler nasıl milyon dolarlık şirketleri yönetiyorlar aklım almıyor. Her şeyden soğuttular insanı.