Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

kartalizma190399, 38life ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 497387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

İşte Divan’a verilen 26’sına kadar değişebilir yeni yönetici adayları
Başkan; Hüseyin Yücel :
Yönetim ;
Aslı Üstünkaya 
Mete Vardar
Hicabi Gökdereli
Ahmet Budan
Özkan Arseven
Onur Göçmez
Deniz Güven
Fırat Fidan
🦅
BAŞKAN adayı: Serdal Adalı;
Yönetimi:
Mehmet Özdilek
Mehtap Ferah Mutluşan
Kaan Kasacı
Hakan Daltaban
Selahattin Solmaz
Nafi Gürel
Uğur Fora
Hazar Kalkavan
Fatih Avşar
Numan Akpınar
Aykut Torunoğuları
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı savaş altay

Serdar Adali da aksam 21.00'de Gundem Besiktas'ta.

Çevrimdışı savaş altay

Şu takımda,
ilk 11 olarak Paulista, Gedson, Rafa, Semih ve yedek olarak, Emirhan, Tayyip, Muçi hariç hepsinin temizlenmesi lazım.

Immobile'yi neden sildin?

Çevrimdışı savaş altay

Trabzon'un 16 puanı var. 5 haftaya altına düşeceğiz. İlk 11'inden 10 futbolcu banko oynar bizde. Kimse tehlikenin farkında değil bugün bu takım - puanlı bir takımı + puana çıkardı. Ads ve hatay maçlarından 1 puan aldı. Düşersin kimse de senin gözünün yaşına bakmaz düşersin büyük kulüp düştü bakın ligde şaibe yok dedirtmek için bile düşürürler.

Devre arasina toparlanmamiz umudu ile. Futbolculara kadar ayrisma var. Bu seneyi basimiza acaip isler gelmeden kapamak lazim.

Çevrimiçi gokhans

Bu adam bir de ben sezon başı takımın başında olmalıyım, kendi transferlerimi yapmalıyım kafasında. Transfer konusunda biz bu adama mı güveneceğiz? İnşallah böyle bir hata yapmazlar..
Bize hocadan önce ilk olarak çok iyi bir sportif direktör, daha sonra da alt yapı dahil tüm antrenörler profesyonel kadrolardan oluşturulmalı. Zımba gibi yaz kampı geçirmeli oyuncular. Bilic zamanı en yeteneksiz oyuncumuz bile epl takımları karşısında ezilmiyordu. Şimdi oyuncular hem yeteneksiz, hemde ayakta duracak dermanları yok.
herkes hulk’u örnek gösteriyorda isteyipde aldıramadığı caulker’da vardı, Allah korumuş cinsinden. Piyasadaki oyunculardan da bi haber, ghezzal’ı tanımaması falan geçtimde haaland’a yeteneksiz demek ne demek!! Bu adama transfer sorumluluğu verilir mi?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı savaş altay

herkes hulk’u örnek gösteriyorda isteyipde aldıramadığı caulker’da vardı, Allah korumuş cinsinden. Piyasadaki oyunculardan da bi haber, ghezzal’ı tanımaması falan geçtimde haaland’a yeteneksiz demek ne demek!! Bu adama transfer sorumluluğu verilir mi?

Transferler tek bir kisiye birakilmamali.

Çevrimiçi Samet Demir

Programda bize bırakmadılar kendi kadromuz kuralım diyor. Pjanic falan alınırken takımın başında kim vardı acaba. Çözüm bulamıyoruz diyerek kaçtı. Sergeni çok severim ama bu kaypak halleri aklıma geliyor o yüzden istemiyorum hiç.

Çevrimiçi Samet Demir

Transferler tek bir kisiye birakilmamali.
Hasan Aratı zamanında bu nedenle desteklemiştik. Vaadlerini ve pratikleri farklı oldu. Profesyonelleşeceğiz ben futbola karışmayacağım dedi. Adam hiç bir şeye karışmamış. Kulüp kazan kaldırdı en sonunda.

Ya çok zor değil. Hoca, antrenör, transfer komitesi. Hepsi işin ehli insanlar olacak. Her biri kendi işini yapacak diğerine karışmayacak.

Çevrimdışı savaş altay

Hasan Aratı zamanında bu nedenle desteklemiştik. Vaadlerini ve pratikleri farklı oldu. Profesyonelleşeceğiz ben futbola karışmayacağım dedi. Adam hiç bir şeye karışmamış. Kulüp kazan kaldırdı en sonunda.

Ya çok zor değil. Hoca, antrenör, transfer komitesi. Hepsi işin ehli insanlar olacak. Her biri kendi işini yapacak diğerine karışmayacak.

Hasan Arat herkesi birbirine kirdirdi iste. Boyle acemilik kac yilda bir yasanir bilemiyorum. Olagan disi bir hal bu. Yonetemedi.

Çevrimiçi Samet Demir

Hüseyin Yücel: ''Serdal Adalı da şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracaktır ama belki daha düşük bütçeli bir takım kuracaktır, daha sürpriz oyunculara, ya tutarsa anlamında oyunculara gidecektir. Benim öyle 1.5 sene bekleyelim gibi bir düşüncem yok.'' (Tivibu Spor)

Çevrimdışı savaş altay

Serdal Adali: "Ben yine 30 ml euro transfer icin harcarim ama 35 yasindaki oyuncu icin degil. Besiktas kuculerek buyumez. Soylediklerim yanlis anlasilmasin."
[ Son Düzenleme: 17 Aralık 2024, 23:20:25 savaş altay ]

Çevrimdışı savaş altay

Anlasilan Serdal Adali 1.5 yillik zaman zarfini kuculmek icin degil toparlanmak icin istiyor. Zamanla kadromu kuracagim diyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Anlasilan Serdal Adali 1.5 yillik zaman zarfini kuculmek icin degil toparlanmak icin istiyor. Zamanla kadromu kuracagim diyor.
ikisinin de bir şey yapacağı yok kim seçilirse seçilsin mayıs ayında koltuğunu kaybedecek

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı savaş altay

ikisinin de bir şey yapacağı yok kim seçilirse seçilsin mayıs ayında koltuğunu kaybedecek

3. Bir adayimiz mi var? :D

Çevrimiçi Samet Demir

https://www.instagram.com/reel/DDrmPjNI9AM/?igsh=NnFuN3gxZWEzaXlq
Gedson hepsinin yerine koşuyordu. Oda olmayınca takım hepten eror verdi. Bugün çok kez yazdım bize ilk olarak çok iyi bir kondisyoner, teknik, taktik, duran top v.s bunları çalıştıracak profesyonel bir antrenör ekibi lazım. Bu takımın böyle olmasının en büyük sebebi fiziksel yetersizlik. 45 den sonra hepsi kesiliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adali: "Ben yine 30 ml euro transfer icin harcarim ama 35 yasindaki oyuncu icin degil. Besiktas kuculerek buyumez. Soylediklerim yanlis anlasilmasin."
İyi bir havuzu olan menejerle çalışsınlar kafi. Yoksa yeni mario'lara hazır olalım.

Çevrimdışı savaş altay

İyi bir havuzu olan menejerle çalışsınlar kafi. Yoksa yeni mario'lara hazır olalım.

Mario'nun orta saha da firsat bulmasindan yanayim. Zaten opsiyonu zorunlumuymus nedir, oyle diyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

3. Bir adayimiz mi var? :D
mayıs ayında fikret orman gelir gerisi hikaye bu takım başkanlık seçiminden sonra şu anda bulunduğu durumdan çok daha kötü olacak orası kesin

Çevrimiçi Samet Ç

"Şu 5-0'lık maç sonrası ne oldu?"

Okay Karacan: "Yenersek ne yapacağız diye çok düşündük. Başkana gittim 'Bir şeyler hazırladık' dedim, gösterdim. Başkan direkt 'Hayır, hayır, hayır, bunlar olmaz' dedi. O an çok yıkıldım." (Rabona)

Okay Karacan: Galatasaray’ın "Konsantrasyon" diye bir şeyi var. Biz 5-0 sonrası "Konsantrasyon yüzde 5" şeklinde bir paylaşım yapacaktık. Başkan kabul etmedi. (Rabona)

:D

Çevrimiçi tolga1903

Oyuncak ettiler kulübü. Anç ve sonrasında gelen hasan arat'ın yatacak yerleri yok. Ben serdal abiyi destekliyorum her seçimde aday olup duruyor biz de hep en kötüsünü seçiyoruz bir de serdal adalı olsun nolacak küme düşürmesin yeter.

Çevrimdışı savaş altay

mayıs ayında fikret orman gelir gerisi hikaye bu takım başkanlık seçiminden sonra şu anda bulunduğu durumdan çok daha kötü olacak orası kesin

Ben Fikret Orman'i destekledigimi belirtmistim. Hali hazirda yapilmisi var maceraya gerek yok diye dusunuyorum. Serdal Adali da hep adaylik halinde ona da saygim var. Zor donemlerde de kacmiyor.

Etiketler: