Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

38life ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 498151 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı levitate

Tahminim gayrimenkulleri değerlendirecekler başka da bir çıkış yolu yok gibi zaten
ne kadar ediyormuş bunlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

orta çizgi aday olmayacak diyor

başkaları da adalı mayısta aday olacakmış diyorlar
Adalı şimdi olmuyorsa mayıs da ne yüzle olacak?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

ne kadar ediyormuş bunlar
eldekilerin yarısı tüm borcu kapatırmış öyle diyorlar

Çevrimdışı levitate

eldekilerin yarısı tüm borcu kapatırmış öyle diyorlar
ulan senelerdir neyi bekliyordunuz o zaman

bu bahsedilen binalar otoparklar vs. mi yoksa gs tarzı bir yerlerde arsalarımız falan mı var
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Adalı şimdi olmuyorsa mayıs da ne yüzle olacak?
bende öyle düşünüyorum şu seçimde seçilen yüksek ihtimalle mayıs'ta da seçilir
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yılmaz Galip

Serdal Adalı artık bir şansı hakediyor. Ben garip bir şekilde iyi başkan olacağını düşünüyorum. Son 2 senedir denemediğimiz şey kalmadı. Birde Serdal Adalı başkan olsun bakalım.

Çevrimiçi gokhans

Gayrimenkul satarak borç ödemeyi vadeden yönetim kapının önünden geçmesin bi zahmet. Feda dersin, bonservissiz düşük maaşlı bir kadro kurar 3 sene başarı beklemeyin dersin. Biz bu kulübü yolda bulmadık, fikret orman’a feda sezonunda nasıl destek olduysa taraftar yine olur.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı kahyaoglueren

Fikret Orman programda. Maça çıkmadiktan sonra THY sponsorluk vermemiş.

https://x.com/HaberKartali/status/1864006028888572165?s=19

Çevrimiçi 38life

dinlemedim açıklamalarını tam okumadım ama bir şeyden eminim istediği kadar parası olsun adalı ve orman seçim döneminde çiğ çiğ yer bunu

Fikret Orman Beşiktaşta ciddi bir adayın çıkmadığı gün aday olurum, aksi halde olmam diyor. Hüseyin Yüceli de hem övdü hemde ciddi aday olarak değerlendirdi. Serdal Adalıyı da ciddi aday olarak değerlendiriyor tabi. Emre'yi de ciddi olmayan aday olarak değerlendiriyor. Yani özetle Adalı, Yücel vs. aday oluyorsa bana gerek yok diyor. Ama kulüp Emre Kocadağ gibi tiplerin eline kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalırsa gelir aday olurum diyor.

Çevrimiçi gokhans

Candaş Tolga Işık: "İnsanlar size o maça çıkmayın, 10 sene şampiyon olmayın diyordu."

Fikret Orman: "Evet 3 ayda paket yaptılar. 😄"

Çevrimdışı levitate

Fikret Orman Beşiktaşta ciddi bir adayın çıkmadığı gün aday olurum, aksi halde olmam diyor. Hüseyin Yüceli de hem övdü hemde ciddi aday olarak değerlendirdi. Serdal Adalıyı da ciddi aday olarak değerlendiriyor tabi. Emre'yi de ciddi olmayan aday olarak değerlendiriyor. Yani özetle Adalı, Yücel vs. aday oluyorsa bana gerek yok diyor. Ama kulüp Emre Kocadağ gibi tiplerin eline kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalırsa gelir aday olurum diyor.

10 oy falan anca alır zaten, kulübün ona kalacağı günleri görmeyiz umarım diyelim
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/footballcritix/status/1864014490863374509

hmmm ben beşiktaşa demir satmadım aga hmmmmmmm
Yav bu videoyu ben atacaktım kaybettim. Birebir aynısını yapmış
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/SerdalAdali_x/status/1864069578596487413

Serdal Adalı'nın geçen sene dile getirdiği seçim vaadlerini düşünüyorum, şimdi yazdıkları ile karşılaştırıyorum. Büyük çelişki oluşuyor.

Bence şimdi aday olmayıp mayıs seçimlerine yol yapıyor. Birde telkinde bulunuyor kulübü daha fazla borca sokmayın diyerek... Nedenleri aşikar...

Tam tersi aday olursa da takdirlerimi alır özrümü dilerim.

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/SerdalAdali_x/status/1864069578596487413

Serdal Adalı'nın geçen sene dile getirdiği seçim vaadlerini düşünüyorum, şimdi yazdıkları ile karşılaştırıyorum. Büyük çelişki oluşuyor.

Bence şimdi aday olmayıp mayıs seçimlerine yol yapıyor. Birde telkinde bulunuyor kulübü daha fazla borca sokmayın diyerek... Nedenleri aşikar...

Tam tersi aday olursa da takdirlerimi alır özrümü dilerim.
Ödenecek paraları ödeyin ben sonra aday olurum demiş insana zorla Yücel desteklettiriyorlar kaçma işini o da yapardı bunların yaptığı gibi

Çevrimiçi Samet Ç

Birde 31 Mayıs 2025'e kadar tüm ödenecek miktarın tek sebebi bu yönetim gibi gösterip kendini temize çıkarmayan çalışan eski yönetim var çok akıllılar

Çevrimdışı doctore

sanırım içimizde kongre üyesi vardır. onlar ne demek istediğimi az çok anlayacaklar. bu kongre yapısı ile Serdar Adalı H.Yücel karşısında seçilemez.  mayısta bir şansı olur mu ondan da emin değilim. siz o röpteşembırların seçilemeyeceğini bilmediğini mi sanıyorsunuz? ancak son bir fedakarlık yapar ve Fikret Orman ile ortak liste oluşturur, kendisi de asbaşkanlığa talip olursa işte o zaman siyasetin kralını yapmış olur. H.Yücel bir sandıktan dahi çıkamaz. hatta tüm rüzgarın Adalı - Orman koalisyonuna geçtiğini görünce adaylıktan da çekilebilir. Beşiktaş tek liste ile seçime gider. birlik beraberlik olur. bir daha da geçmişteki tufalara gelmez. Adalı da 37. başkanlığı garantilemiş olur (çok büyük hatalar yapmazlarsa). bu iki ismin bagajında çok yaşanmışlık çokça tecrübe var. evet H.Yücel iyi bir Beşiktaşlı olabilir ama adamı kim tanıyor Allah aşkına. ayrıca kimse de bana H.Yücel in bu süreçlerde sütten çıkmış ak kaşık olduğunu da söylemesin.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi kartalizma190399

Birde 31 Mayıs 2025'e kadar tüm ödenecek miktarın tek sebebi bu yönetim gibi gösterip kendini temize çıkarmayan çalışan eski yönetim var çok akıllılar

Tek suclu bu yonetim degil tabii. Bilgili'den beri sadece Bilgili ve F. Orman kulubu olmasi gerektigi gibi yonetti.
Digerlerinin hicbir sportif plani programi, mantikli butce yonetimi yoktu.
Bu yonetim ana suclu degil tabii, ama geldiklerinden beri boyle bir darbogazdayken
30 milyon euro bonservis, asagi yukari 15-20 milyon euro ek maas butcesi harcadilar. Muci ve Musrati'ye odenen paralar geri gelecek mi belli degil, Can Keles zarar yazdi bile.
Rafa Silva ve Immobile'nin kontratindan cikabilecekmisin soru isareti. Seneye Mario ve Udokhai'nin bonservis odemeleri var zorunlu, sanirim 10 milyon euro civari para ediyor.
Butun bu paralari karsiligi kasim'da havlu atmak, hala kadro degeri olarak FB ve GS'nin 100 milyon euro gerisinde olmak ve sampiyonluk yarisinda yer alamamak.
Bunu 0 harcama ve 25 milyon euro maas butcesiyle de yapabilirdin.

Çevrimiçi yaço58

Yıldırım Demirören: Beşiktaş’a aday değil, güçlü başkan lazım. hahhaha hangi yüzle konuşabiliyor bu ya kulubu ne hale getirdi daha çıkıp konuşabiliyor şu adamı bile ihraç edemedik belki aday olsa seçilecek konumda şuan

Çevrimiçi Samet Demir

Vardar ailesi banka borcu için 5 milyon $ verebileceğini yazmış.

Çevrimiçi kartalizma190399

Vardar ailesi banka borcu için 5 milyon $ verebileceğini yazmış.

Asil bu tur haberleri gorunce uzuluyorum. Koskoca Besiktas birkac zengin aileden sadaka isteyecek kadar dusmemeli.
Ha, 10-15 kisi bir araya gelir, karsiligi olmadan cebinden para oder ve kaliteli bir yonetimle borcu ciddi sekilde indirip sifirdan baslamak baska olur tabii.
Ama Besiktas zengin birinin reklam icin 3-5 birseyler atesleyecegi seviyede olmamali. Sirf bu haberle bile adam reklamini yapti zaten.
Besiktas'a faydali olmak istiyorsan zaten bunu bu sekilde reklam etmene gerek yok, gidersin basket takimina sponsor olursun olur biter.

Bu tur zengin simarik kisilerin pr araci olacagimiza kuculelim, kendi yagimizda kavrulalim, sonra gerisi gelir akilli bir plan projeyle.
Bizde buyuk camia mayasi var. Juventus kac kume dustu tekrar toparlanip ciktilar kendi camia dinamiklerini hatirladilar.
Biz kac defa rakiplerden dusuk butceyle sampiyon olduk, onlari alt ettik. En basitinden FB o butcelerle 10 sene sampiyon olamiyorken biz bu doneme 3 sampiyonluk sikistirdik.
Kuculmeye gidersek iyi bir sportif yapilanmayla 3-4 senede tas gibi yarismaci oluruz, belki o kadar surmez bile.
Ama bu yola girecek cesarete ve bilgiye sahip yonetim gelmeli. Bence H. Yucel veya S. Adali yonetimi bunu yapamaz, yapmayacak.

Çevrimiçi Serdar3444

Köprünün altından çok sular akacak.... Dönen filimleri Daha da yakından görüp öğreneceğiz. Resmen Titanzede gibiyiz...

Çevrimiçi Samet Demir

Köprünün altından çok sular akacak.... Dönen filimleri Daha da yakından görüp öğreneceğiz. Resmen Titanzede gibiyiz...
Saat 15:00'de Friedel tv ye çıkıyormuş. Bakalım o neler söyleyecek.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Saat 15:00'de Friedel tv ye çıkıyormuş. Bakalım o neler söyleyecek.
Resmen iletişim krizi yaşamışız. Görevleri iyi dağıtamamışız.

Muhabirlere inanmayin demiş. Ozellikle Firat ve Sercana.
Menejerler için çalışıyor demiş kısaca.

https://x.com/HaberKartali/status/1864284742973018552?s=19

https://x.com/HaberKartali/status/1864290121702326541?s=19

Görev tanımım sadece oyuncu satma değildi demis. Gorev tanımları net olmamasindan kaynakli sorunlar oluştu diyor.

https://x.com/HaberKartali/status/1864280230723989611?s=19

https://x.com/HaberKartali/status/1864295017260446088?s=19

https://x.com/HaberKartali/status/1864294675613438102?s=19

[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2024, 16:32:47 kahyaoglueren ]

Etiketler: