Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 495069 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Yılmaz Galip

Beşiktaş 5 maçtır kazanamıyor. İşin kötüsü buna alıştırıldık maalesef. Şu son 2-3 yılda görmediğimiz rezillik kalmadı. Daha doğrusu tek rezillik kaldı. Derbilerde fark yemek. Bu takım bunu da yapar bu sene.

Bir mucize olsa da fenerbahçe maçını kazansak.

Çevrimdışı Akil Emre

Artık başkanın camiayı rahatlatıcı birleştirici şekilde açıklama yapması lazım, gerçekten tepe taklak durumdayız yorumcular dışında konuşan kimse yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Sergenin Candaş ile olan yayında söylediklerini okudum da bu Sergen bildiğin güç zehirlenmesi yaşamaya başlamış. Tv lere yakın bize uzak olsun. Nasıl bir ego olmuş anlamak mümkün değil. 1 şampiyonluk yaşayana bir şey vermiyorlar Sergen efendi. Bak avrupadan bir tane teklif alabiliyor musun? Anca ekran başında atıp tutarsın. İş başa düşünce de temizinden "R"....

Ne yönetim, ne oyuncular bizim taraftar olarak önce biz kafalara reset atmalıyız. Şu açıklamalamara alkış tutacağımızı rüyamda görsem inanmazdım. Sosyal medya ile evrilmişiz. Demek istediğim taraftar olarak önce bizim net olmamız lazım dün kötü dediğimize bugün iyi deneyeceğiz. Allah sonumuzu hayır etsin.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı o2bucak

Bence bu geçici yönetim bu transfer döneminde satmak dışında transfer yapmamalı satılacak olan oyuncular da Onana Bahtiyar OX,
Serdar Topraktepe ile de Mayıs'a kadar gidip bu sezonu çöpe atmalıyız. Her sene şampiyonluğa oynayalım dedikçe daha batıyoruz bize 2'nci bir feda dönemi lazım.

Çevrimdışı Akil Emre

Hüseyin Yücel hariç herkes konuştu ben cidden başkandan açıklama brkliyorum

Çevrimdışı CemMert

Herkes konuştukca yeni bişeyler çıkıyor ortaya

Erman Toroğlu: "Senin için 10 ayda aldığı para 8.484.500 Tl, aylık 1.350.000'e geliyormuş. Galibiyet primi almışsın.

Samet aybaba bile galibiyet primi alıyormuş. Çok değişik bi ortam var şuan.

Çevrimdışı mellfred

bu ülke insanını azıcık tanıyorsam takımda sorumluluğu olmayan işini yapmaya çalışan iki kişi varsa o da gio ve frediel’dır
beşiktaşı yönetsin  diye seçtiğimiz insanlar soymak için arpalığa çevirmişler
 yönetim resmen”ben daha az soydum” kavgasına kaynamış
ülke siyasetçisinden farkları yok

Çevrimiçi Necmi

bizimki  madencilik oldu iyicene
kim var başka yaşayanlardan ziya doğan hoca hayatta mı ?
madencilik olsa yinede iyi bizimkisi bildiğin foseptik karıştırmak aldık ele vidanjörü karıştır babam karıştır

Çevrimiçi kartalizma190399

Herkes konuştukca yeni bişeyler çıkıyor ortaya

Erman Toroğlu: "Senin için 10 ayda aldığı para 8.484.500 Tl, aylık 1.350.000'e geliyormuş. Galibiyet primi almışsın.

Samet aybaba bile galibiyet primi alıyormuş. Çok değişik bi ortam var şuan.

Samet Aybaba'ya da guvenmiyorum acikcasi. Boyle berbat bir ortamda piskin piskin 10 ay kalmissan orada ve anca kovulduktan sonra kendini aklamak icin konusuyorsan inandiriciligin kayboluyor. 10 milyon tl (300.000 euro) cok para degil degil sportif direktor icin, ama ben Besiktas icin olurum gerekirse bedava calisirm ajitasyonuna gerek yok.

Keske Gio kalsaydi. Serdar Topraktepe niye ovuluyor anlamiyorum. Gecen sene de Semih'i oynatmak disinda dokunusu olmadi. Dun de formasyon ayni, mentalite ayni, oyuncu secimleri Salih haric ayni. Adamdan 2 gunde taktiksel dehalik gostermesini beklemem, elinde sihirli degnek yok sa hicbirsey degistirmeyen biri niye ovuluyor onu da anlamiyorum. Gecen sene kazandigimiz Turkiye kupasini da GS ve FB'nin karsimiza cikmamasi sayesnde kazandik, o da kuma dusen Ankaragucu ve berbat durumda Trabzon'u ite kaka yenerek.

Adi gecenler de sacma. I. Uzulmez, M. Ozdilek vs Besiktas'ta antrenor olmak icin ne ispatladi? Besiktas'a gelecek yerli antrenorun 2-3 farkli Anadolu takimina damga vurmus olmasi lazim. Belirli bir futbol anlayisi olacak, takimini ilk 6'ya sokacak istikrarli sekilde, oyunculari gelistirecek, birseyler ortaya koyacak. Ersun Yanal, C. Atan, oyun anlayislarini begenmesem de A. Avci ve A. Kocaman gibiler en azindan birsey ispatladi. Malatya Antep'te falan gorev alip birsey gostermeyip 6 ayda gonderilen adamin Besiktas'ta isi ne? Besiktas'li olmak veya Besiktas'ta top oynamis olmak o pozisyon icin yeterli olmamali. Sportif direktorluk gorevi icin de aynisini dusunuyorum.

Madem parasini zaten odeyecektik, keske Gio kalsaydi. Bu saatten sonra antrenor gelecekse de seneye de takimin basinda duracak birisi gelmeli. Sanki maddi durumumuz cok iyi de bir de 2 antrenore birden maas verecegiz, saka gibi.

Çevrimdışı Yılmaz Galip

Bence bu geçici yönetim bu transfer döneminde satmak dışında transfer yapmamalı satılacak olan oyuncular da Onana Bahtiyar OX,
Serdar Topraktepe ile de Mayıs'a kadar gidip bu sezonu çöpe atmalıyız. Her sene şampiyonluğa oynayalım dedikçe daha batıyoruz bize 2'nci bir feda dönemi lazım.

Sezonu çöpe atmak diye bir şey yok. Türkiye kupası kazanılmalı. Gereken ne varsa yapılmalı bunun için.

Çevrimdışı mrred

Tam tahmin ettiğim konu "para" Samet Aybaba az para aldım diyor.
Tam tahmin ettiğim gibi Friedel aralarında en masumu. Açıklamalarını okudum. Semihe teklif dahi gelmemiş . Hayal satmanın anlamı yok bir ara emirhan mı ne vardı Torinoya giden o zamanda sosyal medyadaki bilmiş yorumcuların gazına gelmişti millet. İyiki satmışız o çocuğu ve tabiki rıdvanı. Sonuc olarak eski futbolcuların hicbir liyakatleri olmayan eski futbolcularin tek dertlerinin para oldugunu herkes görmüştür. Friedel gibi bir adamı da kaçırdığımıza üzülüyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

bu ülke insanını azıcık tanıyorsam takımda sorumluluğu olmayan işini yapmaya çalışan iki kişi varsa o da gio ve frediel’dır
beşiktaşı yönetsin  diye seçtiğimiz insanlar soymak için arpalığa çevirmişler
 yönetim resmen”ben daha az soydum” kavgasına kaynamış
ülke siyasetçisinden farkları yok
Kesinlikle katılıyorum
The great gig in the sky

Çevrimiçi gokhans

diyeceğim, diyeceğim demiyorum ama Necip'in suçu ne oda bu camiada gözünü açtı, samet mamet alayından fazla süre şu kulübün formasını terletti. Çocuk altyapıdan beri boş mukavele imzalıyor, ben para konuşmam diyor.. Alayınız toplansa bi Necip etmezsiniz. Galibiyet primi ne ulan? İnsan almaya utanır, Bizde taşın altına elllerini soktu sanıyoruz meğer başka yerlre sokmuşlar ellerini..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ta bugün yönetim kurulu toplantısı var. Henüz hiçbir karar alınmış değil. Başkan Yücel acilen kongre kararı almak istiyor. Yönetimde 50 tane baş olduğu için nasıl bir karar çıkar bilinmez ama Başkan'ın istediği olursa ocak ortası Beşiktaş seçime gider. (Candaş Tolga)

Tüzük gereği toplam üye sayısı 6 sayısının altına düşerse 30 gün içersinde olağan üstü kongre gerçekleşir.

Şu kulübün yakasını topluca bir bırakın bugünde kurtulalım yoksa derbiden sonra daha kötü gideceksiniz.

Çevrimiçi Samet Ç

Tam tahmin ettiğim konu "para" Samet Aybaba az para aldım diyor.
Tam tahmin ettiğim gibi Friedel aralarında en masumu. Açıklamalarını okudum. Semihe teklif dahi gelmemiş . Hayal satmanın anlamı yok bir ara emirhan mı ne vardı Torinoya giden o zamanda sosyal medyadaki bilmiş yorumcuların gazına gelmişti millet. İyiki satmışız o çocuğu ve tabiki rıdvanı. Sonuc olarak eski futbolcuların hicbir liyakatleri olmayan eski futbolcularin tek dertlerinin para oldugunu herkes görmüştür. Friedel gibi bir adamı da kaçırdığımıza üzülüyorum.
Friedel Sercan ile bu hafta röportaj yapacaktı Aybaba'nın açıklamalarından sonra iptal ettiler o röportajı hayatı reyting olan adamlar bir anda Beşiktaş'ı düşünür oldular nedense bir de onu dinleseydik keşke zaten suçsuz olan bir tane adam yok yönetimde ama bir tarafa bu suçları yıkıp kendilerini tamamen temize çıkarmaya çalışmaları komik bu durumu yiyeninde olacağını biliyorlar tabi.

Çevrimdışı levitate

diyeceğim, diyeceğim demiyorum ama Necip'in suçu ne oda bu camiada gözünü açtı, samet mamet alayından fazla süre şu kulübün formasını terletti. Çocuk altyapıdan beri boş mukavele imzalıyor, ben para konuşmam diyor.. Alayınız toplansa bi Necip etmezsiniz. Galibiyet primi ne ulan? İnsan almaya utanır, Bizde taşın altına elllerini soktu sanıyoruz meğer başka yerlre sokmuşlar ellerini..

bir de maccabi maçından sonra işi olmadığı halde geldi taraftarla konuştu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

Beşiktaş'ta bugün yönetim kurulu toplantısı var. Henüz hiçbir karar alınmış değil. Başkan Yücel acilen kongre kararı almak istiyor. Yönetimde 50 tane baş olduğu için nasıl bir karar çıkar bilinmez ama Başkan'ın istediği olursa ocak ortası Beşiktaş seçime gider. (Candaş Tolga)

Tüzük gereği toplam üye sayısı 6 sayısının altına düşerse 30 gün içersinde olağan üstü kongre gerçekleşir.

Şu kulübün yakasını topluca bir bırakın bugünde kurtulalım yoksa derbiden sonra daha kötü gideceksiniz.
Bu açıklama sonrası Söylenildiği gibi büyük meblada para girişi yapılması gerekiyorsa, bu ekip doğrudan kaçıp kendilerini kurtarma işine girecektir. Bu yükün altına kim girip bizi kurtaracak gerçekten işimiz çok zor, aklıma Serdal Adalıdan başka isim gelmiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu açıklama sonrası Söylenildiği gibi büyük meblada para girişi yapılması gerekiyorsa, bu ekip doğrudan kaçıp kendilerini kurtarma işine girecektir. Bu yükün altına kim girip bizi kurtaracak gerçekten işimiz çok zor, aklıma Serdal Adalıdan başka isim gelmiyor.
Adalı başkan olsun sıkıntı yokta çalışacağı kişi Sergen olunca komple onu da siliyorum Fikret Orman'dan başka doğru yola sokacak adam yok kulübü bugün gelsin kimseyi dinlemez bildiğini yapar sancılı da olsa bir şekilde kurtarır şu bataklıktan kulübü.

Friedel Sercan ile bu hafta röportaj yapacaktı Aybaba'nın açıklamalarından sonra iptal ettiler o röportajı hayatı reyting olan adamlar bir anda Beşiktaş'ı düşünür oldular nedense bir de onu dinleseydik keşke zaten suçsuz olan bir tane adam yok yönetimde ama bir tarafa bu suçları yıkıp kendilerini tamamen temize çıkarmaya çalışmaları komik bu durumu yiyeninde olacağını biliyorlar tabi.

Gazetecilerle bazi yerli sahislar arasindaki bag baya gozukuyor. Ister kisisel cikar olsun ister hayranlk olsun, kimse bu ulkede gazeteciler bagimsiz ve objektif diyemez.
Ergin Aslan Sergen Yalcin'a karsi objektif degil, Firat Gunayer Samet Aybaba, Senol Gunes'e karsi objektif degil. Bu ulke'de Tudor, Comolli, V. Ismael'e neler yapildi biliyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Madem boyle yuklu bir para girisi gerekiyor, Musrati, Muci, Immobile, Rafa'ya niye bu paralar odendi?
BB anlasmasinin sartlari dun mu belli oldu, odeme plani ve borc belli degil mi?
Taraftara yalan soyleyip hayal satmaya devam ettikce burnumuz pislikten cikmayacak.
Bir baskan adayi da kulubun geleceginden calip olmayan paralari keyfimize gore harcayip buyumeye calisacagiz yerine cebimizden para koymayacagiz, butce'yi tamamen daraltip kendi yagimizla kavrulup kuculecegiz ve ortaya akil, plan, proje koyarak yavas yavas buyuyecegiz desin. Begenmeyen basari muptelasi ergenler de gitsin R. Madrid'i tutsun.

Çevrimdışı mrred

Ocean 12 filmi gibi kulüp. Soymuş soğana çevirmişler.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Hayrımıza olan oldu bundan sonrası sezon sonunda ne kadar dipte olursak o da bizim hayrımıza olacak az bir toparlanma yine bu saçma sapan güruhu şekilden şekile sokacaktır o yüzden bu sene ne kadar dibi görürsek o kadar iyi.

Çevrimiçi Samet Ç

Sezonu çöpe atmak diye bir şey yok. Türkiye kupası kazanılmalı. Gereken ne varsa yapılmalı bunun için.
Sen ligte ilk 10 dışında kalmada kupayı falan boşver alma ihtimalin %1 bile değil

Etiketler: