Keske Gio kalsaydi. Serdar Topraktepe niye ovuluyor anlamiyorum. Gecen sene de Semih'i oynatmak disinda dokunusu olmadi. Dun de formasyon ayni, mentalite ayni, oyuncu secimleri Salih haric ayni. Adamdan 2 gunde taktiksel dehalik gostermesini beklemem, elinde sihirli degnek yok sa hicbirsey degistirmeyen biri niye ovuluyor onu da anlamiyorum. Gecen sene kazandigimiz Turkiye kupasini da GS ve FB'nin karsimiza cikmamasi sayesnde kazandik, o da kuma dusen Ankaragucu ve berbat durumda Trabzon'u ite kaka yenerek.
Adi gecenler de sacma. I. Uzulmez, M. Ozdilek vs Besiktas'ta antrenor olmak icin ne ispatladi? Besiktas'a gelecek yerli antrenorun 2-3 farkli Anadolu takimina damga vurmus olmasi lazim. Belirli bir futbol anlayisi olacak, takimini ilk 6'ya sokacak istikrarli sekilde, oyunculari gelistirecek, birseyler ortaya koyacak. Ersun Yanal, C. Atan, oyun anlayislarini begenmesem de A. Avci ve A. Kocaman gibiler en azindan birsey ispatladi. Malatya Antep'te falan gorev alip birsey gostermeyip 6 ayda gonderilen adamin Besiktas'ta isi ne? Besiktas'li olmak veya Besiktas'ta top oynamis olmak o pozisyon icin yeterli olmamali. Sportif direktorluk gorevi icin de aynisini dusunuyorum.
Madem parasini zaten odeyecektik, keske Gio kalsaydi. Bu saatten sonra antrenor gelecekse de seneye de takimin basinda duracak birisi gelmeli. Sanki maddi durumumuz cok iyi de bir de 2 antrenore birden maas verecegiz, saka gibi.