Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 494798 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

valla avrupa maçları oynama taraftarı değilim. Bütün enerjilerini yapılanmaya ve ligde odaklarlar bu sayede.. Sil baştan yeniden inşa edilmeli herşey..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

29 aralık olağanüstü seçim kararı. Kesinlik yokmuş şuan. Ama olası..
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 15:23:20 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Lige odaklansan ne degisecek, zaten olabilecegin en fazla ucuncu.
Kume dusecek halin de yok, bir sekilde 3-10 arasi bitirecegiz. Avrupa Kupalarina gidebilme acisindan ilk 4 onemli, ama gidemezsek de pek uzulmem.
Bu borc durumu ve yapilanmayla zaten Avrupa'da basari kisa vadede imkansiz.
En iyisi bu sene tamamen Avrupa ve kupa'ya konsantre olmak. Kupa'yi alabilme sansimiz yuksek, her ne kadar onemsiz kupa olsa da.
Avrupa'da bir sekilde ilk 24'e atarsak kendimizi play-off'larda deneriz. Kadromuz kotu ama 2 maclik seriler uzerinden birseyler yapma ihtimalimiz her zaman var.
Bence Avrupa'yi dusunmemiz lazim. Onumuzdeki 2-3 sene Avrupa'da saglam puan toplama sansimiz pek yuksek olmayacagi icin bu sene ne toplasak kar.
Hem oyuncu parlatma/vitrin acisindan da onemli.

Çevrimdışı 38life

Bence mevcut yönetimin olağanüstü seçim kararı almasının sebebi Kaan Şakul. Hüseyin Yücel ve ekibi Kaan Şakulu istemiyorlar fakat "bir sebepten ötürü" Kaan Şakul'a görev bıraktıramıyorlar. Bu yüzden olağanüstü seçim yaparak Kaan Şakulsuz bir ekiple Mayıs'a kadar devam etmek istiyorlar. Bu tamamen kendi kafamda kurduğum bir senaryo. Gerçekle hiçbir alakası olmayabilir de.

Çevrimdışı Yılmaz Galip

Sen ligte ilk 10 dışında kalmada kupayı falan boşver alma ihtimalin %1 bile değil
Geçen sezondan farkı yok ki şu an durumumuzun.

Gerçi kupa formatı nasıl bilmiyorum ama yani Türkiye kupası ana hedef olmalı.

Derbileri kaybetmeyip Türkiye kupası alırsak sezon başarıyla tamamlanmış olur.

Düştüğümüz hallere bak

Çevrimiçi COB

Bu Kaan Şakul'u kim bize musallat etti?

Çevrimiçi COB

Devre arası para edecek Gedson, Semih, Rashica, Muçi, Musrati ve Masuaku'yu satacağız herhalde.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı doctore

Beşiktaşımıza hayırlı uğurlu olsun .  :claps: :claps:

Hüseyin Yücel adaymış sanırım. kimse bana Yücel in masum olduğunu söylemesin. karinesi iştir kişinin lafza bakılmaz. bütün bunlar olurken ya salağa yattı yada ne şiş yansın ne kebap diye savruldu. her halükarda Beşiktaş a başkan olacak profil değil. ama korkum o ki sırf para verecek diye seçilmesi muhtemel.

40 yıllık Beşiktaşlı olarak naçizane reçetem:
- Serdar Adalı bu delege yapısında başkan olamaz. Nüfuzu yetmiyor. Ancak kendisine desteğini her fırsatta dile getiren Fikret Orman a bir jest yapar ve Fikret Orman Başkanlığında ve kendisinin de Asbaşkan olduğu bir üst yapı modeli önerir ise tüm rüzgarı arkasına alır. Serdar Adalı bu fedakarlığı yapmalı aksi taktirde bir sonraki seçimlerde muteber bir aday olarak ciddiye alınmayabilir. iki ekip ortak liste yapar ve en azından 5 ay gayet uyumlu bir şekilde çalışırlar. Formül tutar ise ( bence tutar ) bu şekilde devam edilir. yok tutmaz ise çok daha güçlü bir şekilde bir sonraki seçime girer ve Beşiktaş ın 37. başkanı olur.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 16:09:09 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Akil Emre

Yücel aday olacakmış
Çocuk oyuncağımı bu ben bişey anlamadım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bence mevcut yönetimin olağanüstü seçim kararı almasının sebebi Kaan Şakul. Hüseyin Yücel ve ekibi Kaan Şakulu istemiyorlar fakat "bir sebepten ötürü" Kaan Şakul'a görev bıraktıramıyorlar. Bu yüzden olağanüstü seçim yaparak Kaan Şakulsuz bir ekiple Mayıs'a kadar devam etmek istiyorlar. Bu tamamen kendi kafamda kurduğum bir senaryo. Gerçekle hiçbir alakası olmayabilir de.

İstenmeyen adamı yönetimin 2. etkili üyesi yapmazlar
Bilmediğimiz ama bizi üzecek bir durum var diye düşünüyorum.

Çevrimdışı 38life

İstenmeyen adamı yönetimin 2. etkili üyesi yapmazlar
Bilmediğimiz ama bizi üzecek bir durum var diye düşünüyorum.

İyi de Kaan Şakul'u oraya getiren zaten şuan kulüpte değil. İstifa etti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İyi de Kaan Şakul'u oraya getiren zaten şuan kulüpte değil. İstifa etti.

Yeni görev dağılımı yapıldığında Yucel 2. başkanlığı verdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Çocuk oyuncağımı bu ben bişey anlamadım
kendi listesi ile devam edecek herhalde ederse Vardar ve Göçmez varmış listesinde bakalım açıklama yapar bir şeyler belli olur ben Yücel ve Adalı dışında aday çıkacağını sanmıyorum ikisi de aynı kafa zaten değişen bir şey yok

Çevrimiçi Samet Ç

Tahminim gayrimenkulleri değerlendirecekler başka da bir çıkış yolu yok gibi zaten

Çevrimdışı 38life

Yeni görev dağılımı yapıldığında Yucel 2. başkanlığı verdi.

Kaan Şakul resmi sitede genel sekreter olarak gözüküyor şuan. Hasan Arat varken de genel sekreter olarak gözüküyordu. Bir değişiklik yok yani.

Çevrimdışı 38life

Hüseyin Yücel keşke konuşmayı becerebilse.

Çevrimiçi levitate

1 ay falan fazla 2 haftaya sandığı koyun milletin kime vereceği edeceği az çok belli zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Camia seçime gitti diye Sergen'e teşekkür ediyorlar biz fazla kasıyoruz galiba bir 3-4 sene inzivaya çekilip Fikret Orman aday olunca geri gelmek lazım bunların hakkından ancak Orman gelir :D

Çevrimiçi levitate

Hüseyin Yücel keşke konuşmayı becerebilse.
dinlemedim açıklamalarını tam okumadım ama bir şeyden eminim istediği kadar parası olsun adalı ve orman seçim döneminde çiğ çiğ yer bunu
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Camia seçime gitti diye Sergen'e teşekkür ediyorlar biz fazla kasıyoruz galiba bir 3-4 sene inzivaya çekilip Fikret Orman aday olunca geri gelmek lazım gibi :D
fo seçilse kimi hoca yapar acaba bilic tarzı bir girişim bekliyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

fo seçilse kimi hoca yapar acaba bilic tarzı bir girişim bekliyorum
Yabancı olacağı kesin Türk td ile yapılanmaya girmez Graham Potter, Igor Tudor vb. biri olabilir
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2024, 19:04:47 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

Yabancı olacağı kesin Türk td ile yapılanmaya girmez
orta çizgi aday olmayacak diyor

başkaları da adalı mayısta aday olacakmış diyorlar
bipbipbupbup

Etiketler: