Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 494602 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Üzülmez'in yapıp Serdar Hocanın yapamayacağı ne olabilir ki. Böyle bir hata yapmazlar diye umut ediyorum.
Umarım panik butonuna basmamışlardır. Onun harici dediğinize katılıyorum. İstemesem de eğer Sergen olmuyorsa hoca almasınlar. Serdar hocam her türlü götürür.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Umarım panik butonuna basmamışlardır. Onun harici dediğinize katılıyorum. İstemesem de eğer Sergen olmuyorsa hoca almasınlar. Serdar hocam her türlü götürür.

Şu maçı 3 puanla kapatırsak çok iyi olacak, Serdar Hoca için de çok iyi olur. Yönetim de hoca da zaman kazanır, panik butonuna basma ihtimali en azından azalır.

Çevrimiçi Ravenman

Üzülmez çok saçma bir macera olur.

Sampiyon olmus hoca getireceksin.

Ertugrul Saglam bekliyor Kocaelisporda.

Çevrimiçi Samet Ç

yazılan yazdığınız yerlilerin hiçbirinin kendisine bile faydası yok bize ne faydası olacak o yüzden Serdar hoca ile devam edilmiş x bir yerli gelmiş hiç önemli değil şu takımda hiçbir şey değişmez önemli olan seçime kadar olan süreci geçirmek en fazla yapılacak şey eldeki faydasızlardan kurtulup kiralık 2-3 oyuncu takviyesi yapılabilir

[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2024, 20:59:07 Samet Ç ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

Üzülmez çok saçma bir macera olur.

Sampiyon olmus hoca getireceksin.

Ertugrul Saglam bekliyor Kocaelisporda.
Ertuğrul Saglam gelmez Kocaeliyi bırakıp bu sene. Zaten kendi de açıkladı.

Ayrıca Ertuğrul hocada inanilmaz kontrollu bir oyun oynatiyor.

Çevrimiçi gokhans

ertuğrul sağlam gördüğüm en kötü hocadır abartısız söylüyorum. Dibinde dibini sayesinde görmüştük. Batuhanın ısınırken 3 gol yemesiyle, girmene gerek kalmadı batuhan demesi herşeyi anlatmıyor mu :) Allahtan denizli gelip kurtardı, şampiyon yaptı takımı..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

ertuğrul sağlam gördüğüm en kötü hocadır abartısız söylüyorum. Dibinde dibini sayesinde görmüştük. Batuhanın ısınırken 3 gol yemesiyle, girmene gerek kalmadı batuhan demesi herşeyi anlatmıyor mu :) Allahtan denizli gelip kurtardı, şampiyon yaptı takımı..
çabuk unutuyorlar diyeceğimde ismi söyleyene baktım birşey demekten vaz geçtim 😂

Çevrimdışı CemMert

Ibrahim üzülmez en son ne zaman teknik direktörlük yaptı

Çevrimdışı kahyaoglueren

https://x.com/rsceran/status/1863252742178844736

https://x.com/rsceran/status/1863253385115283928

https://x.com/rsceran/status/1863253746257383702

ilginç flood

ek olarak bu bankalar birliği anlaşması sözde borçları bitirecekti yıllık 50-60 milyon faiz bindiren bir şeye nasıl dönüştü çok ilginç. fb, gs, ts hepsi çıkmaya çalışıyor hatta fb stat sponsorluğunun parasını direkt bunlara vermeyi düşünüyormuş
Bankalar birliği anlaşmasi herkes için geçerli. Kulüpleri zorlama sebebi ülkede faizler yüksek. Anlaşmada geçerli olan yuzde TLREF+2 değeri. Bu da son 9 aydır yüzde 47-53. Boyle olunca da inanilmaz bir külfet oluştu.

Borçların geri ödemesi ve faiz yükü aday olurken belliydi. Buna göre bir plan yapacaklardı.

Beceriksiz anc yonetiminin en buyuk şansı faizlerin inanilmaz düşük tutulmasiydi zaten ve anapara ödemesi düşüktü. Bir de utanmadan borcu yariya indirdim diye açıklama yapıyor.

[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2024, 22:28:55 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

Samet Aybaba doğru söylüyorsa Brad 350 bin euro alıyormuş aylık.

Çevrimiçi Samet Demir

Yıllık maaşdır o. Aylık olsa yıllık 4.2 yapar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Berat

35k 350k değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Serdar hocanın bile trolü var nasıl bir camia lan burası :D

Çevrimdışı kahyaoglueren

35k 350k değil.
Ben canli dinlemedim. Yazılı okudum. Zaten okuduğumda da saçma gelmişti. Ama oyle bir dönemki ne dogru ne yanlış bilemiyoruz. Kulup game of thrones'a dönmüş

Çevrimiçi Samet Ç

Chamberlain'e hızlı güçlü bizim en iyi orta saha oyuncumuz olduğunu söyledi malum kişi :D

Çevrimiçi Samet Demir

Chamberlain'e hızlı güçlü bizim en iyi orta saha oyuncumuz olduğunu söyledi malum kişi :D
Kim o malum kişi, he gördüm şimdi. 1 ay önce gio'da sallıyordu. İş başına düşünce R yaptı. Diyorum ben adam yolunu çizdi. Tv yi seçti. Biz milyonlar and içtik zorla hoca oldurmaya çalışacağız adamı.
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2024, 23:28:35 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Ç

Terzic - Olcay - Veli üçlüsü yapın kurtulalım kimseye kulak asmayın arkalarında durun yeter çıkarız buradan

Çevrimiçi Samet Demir

Terzic - Olcay - Veli üçlüsü yapın kurtulalım kimseye kulak asmayın arkalarında durun yeter çıkarız buradan
Atiba'yı da alalım.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/DeportesReports/status/1863682395087519996

bu böyle sürer gider bunların hepsinden en kötü derbiden sonra kurtulmamız lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Jose Mourinho: "Van Bronckhorst'a yapılan şeyi bana yapmayın. Bir hoca 3-4 ayda mucize yaratamaz. Biraz süre verin. Bırakın çalışayım."

Çevrimdışı mellfred

bizimki  madencilik oldu iyicene
kim var başka yaşayanlardan ziya doğan hoca hayatta mı ?

Çevrimiçi Samet Ç

Kim o malum kişi, he gördüm şimdi. 1 ay önce gio'da sallıyordu. İş başına düşünce R yaptı. Diyorum ben adam yolunu çizdi. Tv yi seçti. Biz milyonlar and içtik zorla hoca oldurmaya çalışacağız adamı.
Bir ay önce hocayla dalga geçiyordu herkes buna hak veriyordu şimdide hocalık bir şey yok diyor yine herkes buna hak veriyor Gio'nun suçu neydi o zaman şimdi birde algı için kötü antrenman yaptırmış hikayesini ortaya attılar bu dahil herkes peşinden gidiyor ben mi yanlış biliyorum bunun ikinci senesinde ilk 10 haftada 20 kişi ıskartaya çıkmamışmıydı ama olur mu sahadakilerin koşmamasının mücadele etmemesinin sebebi 60 günden fazla maaşlarının ödenmemesi değil de kötü kamp geçirmeleri adam avrupada final yapmış hollandada şampiyon olmuş ama kötü antrenman yaptırmış güzel hikaye

Çevrimdışı ferdi1903

Demirören rezilliği den sonra fikret orman dönemi geldi dedik makus talihi kırdık, Avrupa'da basari geldi şampiyonluklar falan, sonra bela katlanarak geri geldi, nasıl bir nalet var bu kulübün üzerinde, bir kulüp nasıl olurda bukadar dip yapabilir. Bu durum kesinlikle normal falan değil. İniş çıkışlar olurda peş peşe çöküntü mümkün değil

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Etiketler: