Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 484903 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

öyle deme bir sürü orta saha var seç seç oynat yetmez ama devre arası birkaç tane daha alsınlar
valla mario, ndour, musrati, muci falan hepsini satsınlar. Tüm parayı yves bissouma‘ya gömsünler. Bu sene olmasada seneye sağlam bir iskelet kuracak yönetim (fo olabilir) için miras bırakırlar enazından..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

valla mario, ndour, musrati, muci falan hepsini satsınlar. Tüm parayı yves bissouma‘ya gömsünler. Bu sene olmasada seneye sağlam bir iskelet kuracak yönetim (fo olabilir) için miras bırakırlar enazından..

komisyonu(!) iyi değilse alınmaz.

Çevrimdışı Del solar

Sütlaçcilarla olimpiyat komitesi sezon sonuna kadar laf cambazligi yapacak,bir sezon daha önce bitmisdide,haftayada fener maçı,cenaze namazı kılınır bu topcularla

Çevrimiçi Necmi

Hoca kendini kovdurmaya çalışıyor herhalde

Çevrimdışı levitate

ver tazminatı gideyim açıklamaları
bipbipbupbup

Çevrimiçi Akil Emre

Aynı fikirdeyim abi erkenden alınacak tazminat gibisi yoktur. Yönetimde gaz almak için Sergen hocaya döner, başka türlü yabancı başka bir hoca için zar atacaklarını düşünmüyorum.

Çevrimiçi gokhans

Sıkıntı ne biliyormusunuz? Sıkıntı pembe tablolar çizip, hayaller üreterek, başarılar vaadederek yönetime gelmek, plansız programsız iş yapmak. Fikret başkan, iflas eşiğinde çok daha büyük enkaza gelmişti ama ne dedi? 2 yıl göz yaşı vadediyorum dedi ve o kadroyu bilic eşliğinde 3 yılda kurdu, yavaş yavaş inşa etti. Gelir gelmez panik haliyle muci-musrati ye 22milyon verdiler hiç bir katkıları yok. Josef gittiğinden beri orta sahamız bomboş. Takım orta saha çöplüğüne döndü. İmmobile niye alındı mesela yok bu adam futbolu bırakmış resmen son vuruşu olmayan santraformu olur? Batsu bile daha iyiydi bizde bu kadar kolayları harcamıyordu enazından. Stoper tandemi iyi ama bekler kanatlar yok. Kadro mühendisliğine tepki olarak gelmiş yönetim sanki..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ver tazminatı gideyim açıklamaları

kesinlikle, şu açıklamaların başka bir anlamı yok.

Çevrimiçi kartalizma190399

Niye bir kisim hoca'yi elestiriyor, koruyor, kim daha basarisiz tartismasi yapiyor anlamiyorum. Illa suclu 1 kisi mi oluyor.
Bence taraftarindan tut hocasi da futbolcusu da yonetimi de suclu, hepsinin tablo'da payi var.

Taraftar suclu, cunku GS taraftarinin kulubu uzerinde yarattigi basari baskisini yaratamiyor, mac icerisinde rakibi hakemi etkilemiyor, sacma sapan sekilde tek tuk futbolculari yuhaliyor.

Hoca suclu cunku sene basindan beri kanat oyuncusu yokken israrla kanat formasyonu deniyor, 1 kere bile baska bir formasyon denemedi. Joao Mario inadi, Semih'i kullanamayasiyla zarar veriyor. Ve bazilari gibi tutarsiz olmayacagim. Senol Gunes nasil transferden her turlu sorumluysa GvB de sorumludur. Bu dengesiz kadro'da da payi vardir.

Yonetim suclu cunku ekonomik ve sportif olarak rakiplerle yarisamayacak bir yapi'da buyuk buyuk konusup beklentiyi arttirdilar. Ortaya akil koymamiz gerekirken, aradaki farki anca sportif akilla kapatabilecekken bir yoneticinin reklami icin populist transfer yaptilar, daha da fazla ekonomik zarara soktular.

Futbolcular da suclu, cunku kadro ne kadar GS ve FB'nin gerisinde olursa olsun bu kadar vurdumduymazlik olmaz. Berbat Anadolu takimlarina karsi da bu kadar kotu oynanmaz.

Çevrimdışı levitate

kesinlikle, şu açıklamaların başka bir anlamı yok.

Giovanni van Bronckhorst: "Baskıyı her zaman hissediyorum ama ligi 46 puan geride bitirdiğiniz bir sezondan sonra şampiyonluktan bahsedebilir misiniz?"
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

sergen kokuyu almış reçete yazarım demiş başkana abi falan demiş hahahs
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/HaberKartali/status/1860765203396264251

kardeşim beşiktaş yüzünden 10 yaşında tütüne başlamış sese bak

seni üzenler utansın ne diyeyim
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

geçen hafta tyson’ı 3 rount’da nakavt edeceğini iddia ediyordu bu bağlamda reçete yazacağına inandım ben :))

Çevrimdışı levitate

geçen hafta tyson’ı 3 rount’da nakavt edeceğini iddia ediyordu bu bağlamda reçete yazacağına inandım ben :))

en sonda yok a... diye giriyordu ama :d
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Giovanni van Bronckhorst: "Baskıyı her zaman hissediyorum ama ligi 46 puan geride bitirdiğiniz bir sezondan sonra şampiyonluktan bahsedebilir misiniz?"

Haksiz mi? Ligi 46 puan geride bitirmis bir takim rakiplerinden daha az transfer yaparak nasil kapatacak farki?
Senin rakibinle aranda 150 milyon euro kadro degeri farki var. Kisin kapatacagim desen 150 milyon euro'luk katma deger yaratman lazim.
Yaratsan bile yetisemeyebilirsin cunku hocasi ve takimi daha uzun zamandir birlikte ve senden daha organize. Nasil yetiseceksin?

Ben gercekleri soyledigimde renkli falan diyordunuz, moderatorler mesajlarimi yayinlamiyordu. Hayal kurup duygusal bakacak degilim.
Sportif olarak rakiplerin cok gerisindeyiz, ekonomik olarak cok gerisindeyiz, en iyi donemimizde de onlarin ekonomik olarak onunde olmadik zaten.
Basarilarimizi rakiplerimizden daha akilli davranarak, ortaya akil koyarak kazandik. Bizim futbol aklina ve yapilanmaya ihtiyacimiz var.

Taraftarlar 35 yasinda kadayifa donmus adama yillik 6 milyon euro vermeyi alkislayabilir, ben alkislamam.
Yapilanma olacaksa 18-25 yas arasi, gelisme ihtimali olan, maasi 1.5 milyon euro'yu gecmeyecek potansiyelli oyuncularla olsun.
30 yas ustu sakat bitik emekliye ayrilmis oyunculari gecsinler. Immobile de kotu transfer, Paulista da kotu transfer, Rafa da kotu transfer.
Rafa'nin maliyetini kaldiracak yapi'da degiliz, Smeih ve Muci'nin onunu tikayarak da tuy diktik. Yapilanma olacaksa ilk once Rafa ve Immobile'nin kontratindan ciksinlar, hos cikamayiz.
Sonra gelecen sene takimda yeri olmayacak N'Dour vs ne varsa gonderilsin. Kalan saglar bizimdir.

Çevrimiçi tolga1903

Tarihimizin en kötü 2 senesi ama bu sene yapılanlara geçen seneden daha çok kızgınım çünkü sizler geçen sene bizi rezil ettikleri için geldiniz daha beter ettiniz. Artık zoruma gitmiyor kanıksadım biz nasıl ki avrupa ile makası kabul ettiysek bu ligin real ve barçası olmayıp atleticosu olduğumuzu(şu an valenciayız) kabul etmemiz lazım. Ne fb gs kadar taraftar gücümüz ne onlar kadar zengin para harcayacak yöneticilerimiz ne medyamız biz onlar gibi olamayacağız, onlara özenip 2 topçu aldık olmayan 25 milyon euro kaçtı bir tarafımıza. Üzgünüm ama acı gercek ortada bizim toparlanmamız yıllar alacak belki de hiç toparlanamayacağız artık.

Çevrimdışı sEuL

Hatay ve Rize deplasmanlarinda da büyük ihtimalle puan kaybı yaşanır. Sezon başında devre arasına 10-12 puan geride girme hedefi koymustum takım için (kendi adıma) ve bazı arkadaşlar yok daha neler 20 filan diyen kendilerince dalga geçiyorlardı ama dalga geçtikleri noktaya doğru ilerliyoruz. Bu takımın ederi maalesef bu.

Sezon başında da yazdık, bu takımın bekleri vasat bile değil. Ve bu vasat beklerin alternatifleri bile yok diye.Bu yetmezmiş gibi bu beklerin önüne koyabilecegimiz kanat orijinli tek bir oyuncu ile sezona başladık. Ki o Rashica’da geçen sezon beklentinin altında kalmıştı.

Eee bu vasat bile olmayan bekler ve tek kişilik kanat rotasyonu ile ancak bu kadar olur. Belki teknik ekip farkı ile bi 5-6 puanımız daha olabilirdi ama bu bek, kanat rotasyonuna teknik heyet yetersizliği de eklenince bu kadar oluyor maalesef.

Devre arasına kadar teknik ekip falan değişir zaten. Yönetimde kaldıramayacak gibi. Devre arasinda Ox, Musrati, Onana, ve Ndoer’dan kurtulup yerlerine hiç transfer yapılmasın. Amir ile Demir Ege geri çağrılsın. Amir Musrati’den Demir Efe’de Ndoer’dan iyidir. Gedson, Salih, Amir ve Demir Ege ile eminim suan ki oyundan daha iyisini oynayabiliriz.

Masu, Svensson, Onur, Bahtiyar, Muci, Mario ve hatta Ciro’dan çıkıp bütün parayı bek ve kanatlara harcasınlar. Sampiyonluk zaten bir hayaldi, belki Avrupa kupaları için şansımız olur.

Çevrimiçi gokhans

Hatay ve Rize deplasmanlarinda da büyük ihtimalle puan kaybı yaşanır. Sezon başında devre arasına 10-12 puan geride girme hedefi koymustum takım için (kendi adıma) ve bazı arkadaşlar yok daha neler 20 filan diyen kendilerince dalga geçiyorlardı ama dalga geçtikleri noktaya doğru ilerliyoruz. Bu takımın ederi maalesef bu.

Sezon başında da yazdık, bu takımın bekleri vasat bile değil. Ve bu vasat beklerin alternatifleri bile yok diye.Bu yetmezmiş gibi bu beklerin önüne koyabilecegimiz kanat orijinli tek bir oyuncu ile sezona başladık. Ki o Rashica’da geçen sezon beklentinin altında kalmıştı.

Eee bu vasat bile olmayan bekler ve tek kişilik kanat rotasyonu ile ancak bu kadar olur. Belki teknik ekip farkı ile bi 5-6 puanımız daha olabilirdi ama bu bek, kanat rotasyonuna teknik heyet yetersizliği de eklenince bu kadar oluyor maalesef.

Devre arasına kadar teknik ekip falan değişir zaten. Yönetimde kaldıramayacak gibi. Devre arasinda Ox, Musrati, Onana, ve Ndoer’dan kurtulup yerlerine hiç transfer yapılmasın. Amir ile Demir Ege geri çağrılsın. Amir Musrati’den Demir Efe’de Ndoer’dan iyidir. Gedson, Salih, Amir ve Demir Ege ile eminim suan ki oyundan daha iyisini oynayabiliriz.

Masu, Svensson, Onur, Bahtiyar, Muci, Mario ve hatta Ciro’dan çıkıp bütün parayı bek ve kanatlara harcasınlar. Sampiyonluk zaten bir hayaldi, belki Avrupa kupaları için şansımız olur.
yazdıklarına imzamı atarım. +weghorst’u ne yapıp edip alsınlar enazından duran top şansı yaratır, top tutar, indirir, dağıtır takımı hücumda tutar.

Çevrimiçi Samet Ç

ghezzal osimhen tanımayan adam mı kadro mühendisliği yapacakmış gerçi yaptı ikinci senesinde Pjanic ve Alex'li orta saha ile sezon öncesi kamp yapmadan tam saha pres yapmaya çalışıp rezil olmuştu :D

Çevrimiçi Samet Demir

Dostum haklıymışsın kusura bakma valla.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Serdar3444

Giovanni'nin başına Salih kadar, Yönetimin başınada Mario+Giovanni kadar taş düşsün... Gitti bir sene...
[ Son Düzenleme: 24 Kasım 2024, 23:30:09 Serdar3444 ]

Çevrimdışı Zafer55

Şu lafın üstüne bu herifi kovmayan başkan istifa etsin.

Çevrimdışı ferdi1903

Aynı fikirdeyim abi erkenden alınacak tazminat gibisi yoktur. Yönetimde gaz almak için Sergen hocaya döner, başka türlü yabancı başka bir hoca için zar atacaklarını düşünmüyorum.
Sergen gelince ne olacak? hiç birsey olmayacak. Cambaz değil direk başkan ve yönetim gitmeli, yeni gelen başkan ve yönetim karar versin teknik direktör meselesine, kadro baştan aşağı yanlış yapıldı kimi getirirsen getir başarısız olacaktır o yüzden sayın arat gereğini yap istifa et, kaldırıldik

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2024, 00:00:44 ferdi1903 ]

Çevrimdışı ferdi1903

Şu lafın üstüne bu herifi kovmayan başkan istifa etsin.
Mümkünse başkanın kendisi gitsin

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Birbirimizi yormayalım artık verin tazminatı gideyim açıklaması olmuş. Şu lafın ertesi günü bu lafı eden hoca tesislerde takımın başında hala antrenmana çıkarsa şu yönetim benim için tamamen bitmiştir.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: