Giovanni van Bronckhorst: "Baskıyı her zaman hissediyorum ama ligi 46 puan geride bitirdiğiniz bir sezondan sonra şampiyonluktan bahsedebilir misiniz?"
Haksiz mi? Ligi 46 puan geride bitirmis bir takim rakiplerinden daha az transfer yaparak nasil kapatacak farki?
Senin rakibinle aranda 150 milyon euro kadro degeri farki var. Kisin kapatacagim desen 150 milyon euro'luk katma deger yaratman lazim.
Yaratsan bile yetisemeyebilirsin cunku hocasi ve takimi daha uzun zamandir birlikte ve senden daha organize. Nasil yetiseceksin?
Ben gercekleri soyledigimde renkli falan diyordunuz, moderatorler mesajlarimi yayinlamiyordu. Hayal kurup duygusal bakacak degilim.
Sportif olarak rakiplerin cok gerisindeyiz, ekonomik olarak cok gerisindeyiz, en iyi donemimizde de onlarin ekonomik olarak onunde olmadik zaten.
Basarilarimizi rakiplerimizden daha akilli davranarak, ortaya akil koyarak kazandik. Bizim futbol aklina ve yapilanmaya ihtiyacimiz var.
Taraftarlar 35 yasinda kadayifa donmus adama yillik 6 milyon euro vermeyi alkislayabilir, ben alkislamam.
Yapilanma olacaksa 18-25 yas arasi, gelisme ihtimali olan, maasi 1.5 milyon euro'yu gecmeyecek potansiyelli oyuncularla olsun.
30 yas ustu sakat bitik emekliye ayrilmis oyunculari gecsinler. Immobile de kotu transfer, Paulista da kotu transfer, Rafa da kotu transfer.
Rafa'nin maliyetini kaldiracak yapi'da degiliz, Smeih ve Muci'nin onunu tikayarak da tuy diktik. Yapilanma olacaksa ilk once Rafa ve Immobile'nin kontratindan ciksinlar, hos cikamayiz.
Sonra gelecen sene takimda yeri olmayacak N'Dour vs ne varsa gonderilsin. Kalan saglar bizimdir.