Hava keşke sadece pusulu olsa ama şuan denizin ortasında pusulasız gibiyiz, şu an puan farkı 13, göztepe kasımpaşa bizi futbol olarak ezerek oynayamaz, bu kabul edilemez,
Kasımpaşa başak göztepe...gibi takımlara puan vermesek yarışın içindeydik...aynı kadroyla Her hafta daha kötü oynadık, her hafta biraz daha kötü.... Mesele kadro meselesi değildi, hadi Galatasaray'a kadro nedeniyle yenildin diyeceğim ama ona bile kadro nedeniyle yenilmedik....
banane Hoca'dan, gönderir geçerim, anında kapı önüne koyarım...ki artık oraları geçtik... Hoca artık olsa ne, olmasa ne, sen tedbirini 5 hafta önce alacaktın....
Ben burada bu Hoca'dan olmayacak, tedbir alınması gerekiyor dediğimde gösterdiğiniz tepkinin anlamsızlığını birlikte yaşayarak idrak ettik.... Keşke siz haklı olsaydınız, keşke ben yanılsaydım ama sinyaller çok belliydi, perşembenin gelişi çarşambadan belliydi, Santos'ta da aynı senaryoyu yaşadık, aslolan Beşiktaş bunlar gelip geçici, parasına bakan profesyoneller ver parasını gönder.... Ama yerine git adam gibi birini al, bir planın olsun.... Santos nedir, Giovanni nedir Allah aşkına....
Sergen denilince tüylerim diken diken olur, ben sizden daha çok nefret ederim ama ona kustuğunuz öfkenin onda birini keşke bu hoca içinde kullansaydınız. Aklın yolu bir, sizde bu Hoca'dan olmayacağının farkındaydınız, keşke o gün acı ilacı alıp yolumuza baksaydık...
Geçen sene şu kadar hoca değişti de ne oldu savı da çok anlamsızdı, adam gibi kadro yoktu evet ama adam gibi bir hocada gelmedi,
2+2+1= 10 olmaz, 2'lik adam ikilik oynatır... Sen 8 lik 9 lük adam getirdin de başarılı mı olmadı....
Serdar Topraktepe o takıma bile bir şeyler oynattı....ki o takımın rezilliğinin herkes farkındaydı...
Bunama yaşına gelmemiş, kariyerli ve Beşiktaş'a yakışır hoca getirmeyecekleri belli olduğu için artık yönetimden de ümidim yok,
Burası Beşiktaş, burada başarısızlık kabul edilemez, bu kadar vaatte bulunup ümitlendirirsen hayal kırıklığı da böyle büyük olur, en baştan dürüstce yola çıkılıp gerçekçi vaatlerde bulunulsaydı her şey bu kadar yıkıcı olmayacaktı.... Şimdi bile birşeyler yapmıyorlar, ya çık özür dile, çok üzgünüm de, böyle olsun istemezdik de.... Hala biz başarılıyız diyorlar, değilsin işte....
Hoca'ya sahip çıkacağına camiana sahip çık, şimdi birlik zamanı de....ama birşeyler söyle...
Yapacaksan çık anlat, bir planın olduğunu bilelim, yapamayacaksan da, durma, yapacakların önünü aç....